Bu süreçte kilo verdiniz miMerhaba ben de iki aydır yapıyorum çok memnunum arada atıştırmaları,akşam uyuyana kadar bir şeyler yemeği bırakmak çok güzel .Misafir gelse de devam ediyorum.Çok nadir bozuluyor.Ertesi gün daha hafif yiyerek tekrar devam ediyorum.Diyet değil yaşam biçimi olarak sürdürmek istiyorum
Oruç tam anlamı değil bence.Türkçeye böyle çevrilmiş.16 saat açlık,8 saat yemek penceresi var.16 saatte şekersiz çay,kahve,bitki çayı,soda,su içebiliyorsunuz.8 saati uykuda geçmeli.Yemek yenilen 8 saatte de istediğinizi yiyorsunuz.Yediğim sürede şeker,çikolata,tatlıyı tüketmiyorum.Aralıklı oruç dediğiniz açlık orucu mu su orucu gibi bşy mi yani
Peki ciddi fark gördünüz mü hiç ve eğer gördüyseniz kaç günde oldu bu ?Oruç tam anlamı değil bence.Türkçeye böyle çevrilmiş.16 saat açlık,8 saat yemek penceresi var.16 saatte şekersiz çay,kahve,bitki çayı,soda,su içebiliyorsunuz.8 saati uykuda geçmeli.Yemek yenilen 8 saatte de istediğinizi yiyorsunuz.Yediğim sürede şeker,çikolata,tatlıyı tüketmiyorum.
2 ayda 5 kilo.Dediğim gibi çok sıkı yapmadım daha fazla verenler de var ve basen bölgesinden gitti benim gözlemimPeki ciddi fark gördünüz mü hiç ve eğer gördüyseniz kaç günde oldu bu ?