aralikli oruca basliyorum benimle baslamak isteyen varsa beklerim :))

rosace

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2018
611
279
merhaba hanimlar yarin yani 28 ekim itibariyle aralikli oruca basliyorum bu surecte saglikli yiyecekleri kaliteli karbonhidratlari bollca suyu hayatima dahil edip hem fazla kilolarimi vermek hem de daha saglikli olmak yolunda bir adim atmayi planliyorum 🥹 pazartesi guzel baslangiclar demek malumm bu surecte neler yapacagim
  • gune suyla baslayip 3 litreyi tamamlayacagim
  • saglikli sebze yemeklerine oncelik verecegim
  • gunde 1 porsiyon meyve yiyecegim
  • basit sekerden ve karbonhidrattan mumkun oldugunda uzak duracagim
  • yesilligi soframa daha cok dahil edecegim
  • aksam 6 gunduz 12 arasinda kalorili hicbir besin tuketmeyecegim
  • hareket konusunda daha aktif olacagim
61 kg -> hedef 56 kg (ve korumak)
28.10.2024 ✍🏻

Son düzenleme:
merhaba hanimlar yarin yani 28 ekim itibariyle aralikli oruca basliyorum bu surecte saglikli yiyecekleri kaliteli karbonhidratlari bollca suyu hayatima dahil edip hem fazla kilolarimi vermek hem de daha saglikli olmak yolunda bir adim atmayi planliyorum 🥹 pazartesi guzel baslangiclar demek malumm bu surecte neler yapacagim
28.10.2024 ✍🏻
Merhaba, vallahi ben dahil olmak isterim.. 1 buçuk yıldır doğum kilolarini vereceğim güya..

28.10.2024 ✍🏻
Merhaba.. Konunuz hayırlı olsun. İnşaAllah istediğiniz kiloya inersiniz.Benimde günlüğüm var arada size misafirliğe uğrarım 😊.Başarılar...🌸

ay ben de dogum kilosu vermeye calisacagim cok memnun olurum katilirsan 🫶🏻
Geç yazdım, kusura bakmayın:) ben dün başladım aralıklı oruca. Bir gün sıvı kahvaltı, bir gün katı kahvaltı şeklinde yapacağım. Öğlen yemeği yiyeceğim. Akşam yemeği yok. Dünden beri bu sekildeyim. Siz ne yaptınız?

Geç yazdım, kusura bakmayın:) ben dün başladım aralıklı oruca. Bir gün sıvı kahvaltı, bir gün katı kahvaltı şeklinde yapacağım. Öğlen yemeği yiyeceğim. Akşam yemeği yok. Dünden beri bu sekildeyim. Siz ne yaptınız?
ben de tam gaz devam ediyorum bugun 3. gunum 12de isten cikiyorum yemek yiyorum ekmek yemiyorum bir de aksam yemegi yiyorum 6dan sonra hicbir sey yemiyorum. beyaz ekmegi kestim tahilli ekmek yiyorum yedigim zaman saglikli yemekler hazirliyorum nispeten. dun balik salata yaptim mesela. sadece suyu cogaltmam lazim. siz ne kadar iciyorsunuz gunde? bi 3 litre icsek cok guzel olur

ben de tam gaz devam ediyorum bugun 3. gunum 12de isten cikiyorum yemek yiyorum ekmek yemiyorum bir de aksam yemegi yiyorum 6dan sonra hicbir sey yemiyorum. beyaz ekmegi kestim tahilli ekmek yiyorum yedigim zaman saglikli yemekler hazirliyorum nispeten. dun balik salata yaptim mesela. sadece suyu cogaltmam lazim. siz ne kadar iciyorsunuz gunde? bi 3 litre icsek cok guzel olur
Kesinlikle şu işe yarıyor :) ben günde 3 litre kadar su içiyorum. Oturarak çalıştığım için otururken güzel oluyor icmesi

X