Merhabalar Bayanlar
Size kararlılık inat ve disiplinle :) aralıklı oruç karışımı birde yürüyüş kilo verme serüvenimi anlatacağım. 2.sezeryan sonrası gitmeyen göbek ki hala uğraşıyorum onunla, kendimle nasıl inatlaştığımı anlatayım.
Malum kış geldi kışlıkları bir çıkardım ki hiç biri artık bana olmuyor sığamıyorum dedim bu böyle olmayacak yarın sabah ilk iş kilo vermeye başlanılacak. Bebeğim 6 aylık ve maalesef artık emmiyor bu nedenle diyete başlayabildim.
İlk 16/8 aralıklı oruçla başladım
Her sabah 2 yumurta bazen haşlanmış bazen sebzeli otlu omlet vs. gibi yaptım , beyaz peynir 1 dilim ekmek bol yeşillik domates salatalık biber zeytin yedim.
Öğlen yoğurt
Öğleden sonra 1 tabak sebze yemeği
Hergün 10 bin adım
73,9 ile başlayan bu serüven 1 hafta sonra 71,2 oldu.
2. Hafta sucuklu yumurta yedim bir kaç gün ve birkaç günde bal kahvaltıya ilave
71,2 den 69,1 e düştüm
Hergün 10 bin adım
Şimdi 3. Haftadayım baktım ki alışıyorum az yemeye 20/4 aralıklı oruça geçtim ve ceviz yada badem ekledim günlük 5/6 tane
Sabah kahvaltı ki bugün abarttım o nedenle 2 bin adım arttırdım günlük yürüyüşümü. Henüz 3. Hafta tamamlanmadı şuan 38,4 bakalım haftaya ne olacak:)
Kesinlikle aç değilim halsiz değilim kendimi çok iyi hissediyorum ve hafiflemiş . Beden hareketlerim daha rahat.
Yoğun bir iş tempom var o nedenle yemek yemekte çok aklıma gelmiyor işe kaptırınca. Akşamları diğer çocuğumun ödevlerini yaptırınca atıyorum bebişi bebek arabasına yada uyutup babaya bırakıyorum evde ,o yürüyüşü illa yapıyorum buna yağmurlu hava da dahil.
Kendimle inatlaşarak kendimi sınayarak aç halsiz bitkin kalmadan keyifle kilo veriyorum.
Hedef 58 kilo ya bakalım kısmet :)
Bende kararlıyım yapacağım diyen herkesi eşlik etmeye bekliyorum :)