- Konu Sahibi xDerinMavix
-
- #1.341
Bazen kötü günler oluyor, sıkmayın canınızı düzelir herşeyDünden beri yokum bazi problemler vardi. Moralim cok bozuktu. Hala bozukya gerci. Bakamadim hic.
Yarin tartı gunu. Ben artiyim. Umarim diğer herkes eksi olur.
Gün nasıl başlarsa öyle devam ediyor gerçekten.Merhabalar dünkü menüm: sabah bisküvilerle başladım, sonrasında öğlen yemeği mercimek köftesi ve yoğurtlu bisi yedim, akşam köfte ekmek, salata, sonrasında pankek Nutella ve muz ileiyi gitmedi dün de… bugün de iyi başlamadım akşam yazarım daha gün yeni başladı ama
Şimdi itibariyle dikkat etcem
kesinöikle haklisiniz… biraz daha tatli bisiler yedim amaGün nasıl başlarsa öyle devam ediyor gerçekten.Bazı günler olabiliyor böyle, sıklığı önemli bence. Bugün sıvı tüketimini arttirirsaniz daha rahat geçirirsiniz günü.
Doğru ben aynı devam ediyorum fakat tartı yok evimde yarın eczanede tartılacağımİki gun sonra yok olmayacaksaniz veya baska gruba gecip burayi goz ardi etmeyecekseniz bilgileri verin alayim.
Diyet yapacaksaniz bi tane edinmelisiniz bence .Doğru ben aynı devam ediyorum fakat tartı yok evimde yarın eczanede tartılacağım
Maalesef oluyor ara ara hayatta , olsun geçer zamanla umarım. Hersey gönlünüzce olsun.Dünden beri yokum bazi problemler vardi. Moralim cok bozuktu. Hala bozukya gerci. Bakamadim hic.
Yarin tartı gunu. Ben artiyim. Umarim diğer herkes eksi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?