Aralıklı Oruç (Intermittent Fasting) diyetim.

Başarılar canım bakalım kaç kg vereceğiz 1 hafta sonra

Benim bir haftadır 13-15 açlık zamanına ve 900-1300 kalori arası beslenmeme rağmen kilim aynı.Bende hipotroid var.Kilo vermem güç.Neyse yinede bu sisteme devam edeceğim.Sporada başladım.

Benim bir haftadır 13-15 açlık zamanına ve 900-1300 kalori arası beslenmeme rağmen kilim aynı.Bende hipotroid var.Kilo vermem güç.Neyse yinede bu sisteme devam edeceğim.Sporada başladım.

merhaba hipotroidiniz varsa karbonhidratı çok kısmayın. ve kaloriyi fazla düşürmeyin.nacizane tavsiyem. ben yıllardır yaşam tarzı olarak ,aralıklı oruç ve paleo yapıyorum ve kalori ve karbonhidratı çok kısarsam sadece su kaybedebiliyorum.toplam 25 kilo verdim 4 yıldır 2 3 kilo oynamalarla koruyorum. bir de ağırlık çalışması da kilo kaybında çok işe yarıyor.başarılar.

21. Gün PAZARTESİ 6/4

SAAT 9,00 : AÇLIK HİSSETTİM
SAAT 11,00 : NESCAFE
SAAT 12,30 : YOĞURTLU MAKARNA 273 KALORİ
SAAT 15,00 : SORUN YOK
SAAT 16,00 : FINDIK BİR AVUÇ 135 KALORİ
SAAT 18,00 : SUCUKLU YUMURTA + EKMEK KEPEK + ÇİLEK + MUZ 694 KALORİ

TOPLAM KALORİ 1.102 KALORİ

Kayınvalidemin hastalığı falan onla uğraştık saatler şaştı geçen hafta yazamadım bu hafta diyete devam

Kızlar ıntermıttent fastıngde bugün 3.günüm 68.3le başladım 67.8 ım: )

Çok deişik bir yöntemmiş ilk defa duyuyorum, ilgimi çekti :) Benim uygulayabileceğim birşey değil ama sizlere başarılar dilerim.

canlar ben de bu diyeti 6 ay gibi bir süre zarfınca uyguladım. en iyi verime 18-6 açtık-tokluk ajandasında ve haftada 3 gün uygulayarak ulaştım. size tavsiyem diyete başlamadan önce eczanelerin genelinde bulunan vücut analiz cihazından yağ kas oranınızı ölçtürmeniz ve diyet boyunca takip etmeniz. zira evet hızlı kilo kaybı oluyor ancak burada önemli olan kas kütlesini değil yağı vücuttan atmak. ilk başladığımda kas kaybı ben de yaşadım ancak çeşitli takviyelerle destekleyerek ve saat aralığını değiştirerek bunun önüne geçebildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…