canım ben normalde diyetisyen kontrolünde bildiğimiz 3ana, 3ara öğün klasik diyeti yapıyorum. sadece iki hafta önce biraz daha hızlı verebilmek adına özenip, ümit aktaş'ın 2 haftada 4 kg detoks diyetini yapayım dedim. ilk hafta 1,9kg; 2.hf 100gr verdim. ama 2.hafta çok uyamadım, sanırım ondan oldu. ben yine diyetisyenimin diyetine dönecem sanırım. yoksa sıkı diyetler sonunda patlayıp birden bozuyorum. yaklaşık 5 ayda iyi kötü 15,6kg verdim. yavaş mavaş gidiyo tamam ama, 105,5 kg dan geldim buralara... dile kolay. yine de çok şükür...Sen nasıl bir diyet yapıyorsun canım ??
Olsun yine de 9 lu rakamlardan 8 li rakamlara düşmüşsün insan motive oluyor yinede :)
canım ben normalde diyetisyen kontrolünde bildiğimiz 3ana, 3ara öğün klasik diyeti yapıyorum. sadece iki hafta önce biraz daha hızlı verebilmek adına özenip, ümit aktaş'ın 2 haftada 4 kg detoks diyetini yapayım dedim. ilk hafta 1,9kg; 2.hf 100gr verdim. ama 2.hafta çok uyamadım, sanırım ondan oldu. ben yine diyetisyenimin diyetine dönecem sanırım. yoksa sıkı diyetler sonunda patlayıp birden bozuyorum. yaklaşık 5 ayda iyi kötü 15,6kg verdim. yavaş mavaş gidiyo tamam ama, 105,5 kg dan geldim buralara... dile kolay. yine de çok şükür...
doğru canım.. hayırlısıyla verelim hepimiz inşallah...Gitsin de yavaş yavaş gitsin yeterki gitsin..
canım valla harikasın, kalori olarak çok iyi gidiyosunn..7. Gün
SAAT 9,00 : AÇLIK
SAAT 11,00 : SORUN YOK
SAAT 12,30 : MERCİMEK YEMEĞİ - YOĞURT - KUSKUS 336 KALORİ
SAAT 15,00 : SORUN YOK
SAAT 16,00 : 1 AVUÇ FINDIK 134 KALORİ
SAAT 18,00 : MENEMEN - PEYNİR - 5 ZEYTİN - KEPEK EKMEĞİ 2 DİLİM - PORTAKAL-MUZ 726 KALORİ
SAAT 23,50 : UYKU VAKTİ AÇLIK YOK
TOPLAM 1196 KALORİ
canım valla harikasın, kalori olarak çok iyi gidiyosunn..
ben 1400'ün altına düşemiyorum. bi de kahvaltısız yapamıyorum...
canım benimmm.. doğru söylüyorsunnn..Kahvaltı yapsam benimde 1400 ü geçer aslında sabahları karnım gurulduyor ama napalım bebek için dayanmak şart..
meraba canım..9. Gün
SAAT 11,00 : BİTKİ ÇAYI
SAAT 12,30 : TAVUK SUYU ÇORBA - 1 KAŞIK PİLAV - SALATA - AYRAN 415 KALORİ
SAAT 16,00 : AÇLIK HİSSEDİYORUM
SAAT 18,00 : BEZELYE 1 PORS - 1 DİLİM KEPEK EKMEK - AYRAN 474 KALORİ
SAAT 22,30 : UYKU VAKTİ AÇLIK YOK
TOPLAM 889 KALORİ
meraba canım..
önceki günü toparlamaya çalışmışsın galiba
gerçekten çok iyi gidiyosun ve başarılı olacağını düşünüyorum...
yalnız canım sabah kahvaltı yapıp, 16 saatlik açlığı ikindiden sonra başlatırsan (ki sanırım çalışıyorsun ve böyle yapman zor olabilir tabi) çok daha başarılı olabilirsin. sadece 16.00-17.00 den sonra yemeyerek zayıflayan bir sürü insan var ve sabah kahvaltısı metabolizma için çok önemli...
sadece düşüncemi paylaşmak istedim; yoksa tabii ki sen de çok iyi gidiyosun...
On gün olmuş kaç kg verdin ?10. Gün
SAAT 11,00 : BİTKİ ÇAYI
SAAT 12,30 : KURU FASULYE- BULGUR PİLAVI - AYRAN 610 KALORİ
SAAT 16,00 : GOFRET 162 KALORİ
SAAT 18,00 : SALATA - KEPEKLİ MAKARNA - KIZILCIK SUYU - PORTAKAL 520 KALORİ
SAAT 22,30 : UYKU VAKTİ AÇLIK YOK
TOPLAM 1.292 KALORİ
On gün olmuş kaç kg verdin ?
ben de yarın tartılcam.. hadi inşallah ikimiz de vermişizdir..Haftada 1 tatılıyorum yarın sabah tartılıcam.. Geçen hafta 1,5 kg vermiştim..
İnşallah vermişizdir tatlım yaaben de yarın tartılcam.. hadi inşallah ikimiz de vermişizdir..
Ben sizin günlüğünüzden sonra araştırdım.Bu şekilde kilo verenler olmuş.Bugün kalori hesaplamayla bende başlıyorum.Sabah neskahve içiyordum konuda içmeyeyim artık.Benim verecek sekiz kilim var .İnşallah bu şekilde verebilirim.