Bergula merabalar...
Valla harikasın, umarım devam edebilirsin..
Ben de temmuzdan sonra hamile kalmak istediğim için dikkatimi çektin
Benim kilom da 90 şu an, boy 1,64
Diyetisyene devam ediyorum.
Kasım başından beri bi 15 kg verdim, devam etmek istiyorum.
Benim 2. Çocuk olacak inşallah..
Senin???
Nerdesin bu arada, boy kaç, çalışıyo musun??
İnşallah canım, seni destekliyorum..Benim ilk çocuk olacak canım Allah verirse 1,60 boyum ve çalışıyorum masa başı..
Bu kiloyla hamile kalmak istemiyorum haftada 1 kg versem ağustosa kadar 70 e falan inerim inşallah...
İnşallah canım, seni destekliyorum..
slm canım, kolay gelsin konun ilgimi çekti. Ben de bazı günler akşam yemedim 2 öğün beslendim. sabah 1.30 ve oğlen 12.30 da yiyordum ama çok kasmıyordum doyana kadar yiyordum akşam yemiyordum ve çok rahattım sabahları dinç kalkıyordum. akşam yediğim günlerde de ekmek makarna, pilav vs yemiyorum, karataya uygun besleniyorum, karataya uymadığım günler ise akşam yemiyorum bana iyi geldi. takipteyim seni, bakalım sen nasıl sonuçlar alacaksın
yok canım ya nerdeee, fena gitmiyorum aslında da daha yeni başladım ve 3 haftada daha 2.5 falan verdim, pek spor yapamıyorum belimden ameliyat oldum bu hafta yine hortladı fıtık o yüzden yatak istirahatindeyim. bir de ben kalori saymıyorum akşam yemediğim günler sabah öğlen normal yiyorum, akşam yiyceksem de karataya uygun yiyorum yani az yemiyorumTeşekkür ederim akşam yememek daha iyi aslında siz bayağı kilo vermmişsinizdir sanırım..
yok canım ya nerdeee, fena gitmiyorum aslında da daha yeni başladım ve 3 haftada daha 2.5 falan verdim, pek spor yapamıyorum belimden ameliyat oldum bu hafta yine hortladı fıtık o yüzden yatak istirahatindeyim. bir de ben kalori saymıyorum akşam yemediğim günler sabah öğlen normal yiyorum, akşam yiyceksem de karataya uygun yiyorum yani az yemiyorum
Sen nasıl bir diyet yapıyorsun canım ??Bende fark yok 100 gramcık!!! 89,9kg!!