- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
-
- Konu Sahibi Lonely single girl
5_6gun sonra tartida iniş oluyor bende ,hiç bozmadan devam edin derimKızlar maşallah size. Ramazan sebebiyle nasılsa oruç tutuyoruz azcık kilo vereyim dedim şu 70kilomu kıramadım 2gündür sahur da su içip yatıyorum gramaj oynuyor 70.65 idim 70.6oldum dğn 70.3 bakalım bugün kaç çıkacamsahur yemediğim için iftardan sonra gece 11 gibi bi parça sütlü tatlımı yiyorum ama o mu şaapıyor acaba
Sahurda yememeye sonuna kadar devam ama birde şu tatlıyı bırakabilsem çünkü bebek tedavisi görüyorum onun için de iyi değil tatlı yemem. Ekmek falan da yemiyorum makarna pilav normal düzeyde yiyorum bakalım haftaya inmiş olurmuyumm5_6gun sonra tartida iniş oluyor bende ,hiç bozmadan devam edin derim
İnşallah böyle devam eder. Gerçekten düğüne kadar biraz daha vermek istiyorum. Bu kilolara da şükür bu kiloya inmeyeli yıllar olmuştu. Ama yine de biraz daha gitse daha iyi olacak.Cok güzel ya maşallah
Kesinlikle ben de arıyorum ama eskisi gibi cuma yarışmaları da yapılmıyor burada.Merhaba. Acilen bir diyet grubuna ihtiyacım var. Foruma baktım ama konuların çoğu aktif değil. Yıllardır kilo alıyorum kilo veriyorum artık bu gidişe bir dur demem lazım çünkü yaş oldu 41 ve ileride bir sürü hastalıkla uğraşmak istemiyorum. Benim sorunum maalesef psikolojik. Ne zaman hafif bir depresyon olsa abur cubura sarılıyorum. Yeme atağı denilen şeyi yaşıyorum ve bildiğiniz gibi bu çok kötü bir kısır döngü. Aralıklı oruç benim en rahat yapabildiğim diyet. Bu yüzden bu grubu denemek istedim. Umarım burası aktiftir. Boyum 1.60 kilom 81. Hedefim 60 kg.
Hoş geldinizMerhaba. Acilen bir diyet grubuna ihtiyacım var. Foruma baktım ama konuların çoğu aktif değil. Yıllardır kilo alıyorum kilo veriyorum artık bu gidişe bir dur demem lazım çünkü yaş oldu 41 ve ileride bir sürü hastalıkla uğraşmak istemiyorum. Benim sorunum maalesef psikolojik. Ne zaman hafif bir depresyon olsa abur cubura sarılıyorum. Yeme atağı denilen şeyi yaşıyorum ve bildiğiniz gibi bu çok kötü bir kısır döngü. Aralıklı oruç benim en rahat yapabildiğim diyet. Bu yüzden bu grubu denemek istedim. Umarım burası aktiftir. Boyum 1.60 kilom 81. Hedefim 60 kg.
Biz varız ama öyle elinde sopalarla bekleyen öğretmen gibi yargılayarak degil, anlayış göstererek, biraz da eğlenerek takiliyoruz . Dilerseniz buyrun katılın aramızaKesinlikle ben de arıyorum ama eskisi gibi cuma yarışmaları da yapılmıyor burada.
Aynı disiplin ile yapabilecek takım arkadaşları var mıdır?
SüperrrrSonunda 69.3ü gördüm kızlar 70inadını kırdım
Hayırlı olsun, kavgasiz, sükunetli, huzurlu bir hayat dilerim sizeBen bugün akşam biraz abarttım bugün nikahım vardı aynı zamanda evde davet oldu. Birazda fazla yürüdük sürekli ayaktaydım. Bugünü acilen telafi etmem lazım
Yeme işini bitirdim ve bugünü telafi edinceye kadar çok hafif yemeyi düşünüyorum.
Bende yaklaşık şubat ayının sonundan beri diyet yapıyorum. 81 le başladığım serüvende en son 69 kiloydum. Bu aralar tartılmayacağım çünkü bugünün dönüşü biraz ağır olur gibi geliyor. O yüzden haftaya cumartesi tartılırım.inşallah hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşırız.