- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
-
- Konu Sahibi Lonely single girl
Insallah canımBuna her zaman çok ihtiyacım olacak:)
Senden destek alıyorum. Bu aralar benimde çok değişik. Bir süre diyeti bıraktık ablamgilde sanırım o yüzden biraz bıraktım.
Bende tüm gün migren ağrısı ve mide bulantısı yaşadım. Akşam çok hafif yedim ama gecenin bu saatinde mide bulantısıyla kalkınca annemde sahur yapacaktı bende annemle bir şeyler yedim. 1 haşlanmış yumurta biraz peynir, 3-4 zeytin, küçük bir parça ekmekle de pekmez yedim. Benimde acil toparlanmam lazım ama, bu nasıl olacak bilmiyorum şuan.
Regli öncesi bunlar çok normal. Bende öyleydim. Regliyken de ister istemez yersin ama sen çok çabuk toparlarsın ben inanıyorum
Bugün bazı kaçamakların olabilir. Çünkü zaten yeme isteğinin arttığı bir dönemdesin. Bir de anne yemekleri bam başka oluyor dayanamıyor insan. Bende tam olarak diyete dönemedim regli olduktan sonra bir de ablamgile gittim baya saldım. Benim çok acil toparlanmam lazım sende bir iki gün içinde toparlarsın geriInsallah canım
Dünkü iştah patlamasının sebebi belli oldu, erken geldi ugrastirmadan beni
Artık normale dönebilirim bu akşam ev full iftar misafiri olacak ama bakalim annem döktürür yine , biz dışarıdayız işlerimiz var . Bakalım akşam nolcek
Kaçamağım pek olmadi sadece 10 tane falan ince kuru pasta yedim o :)Bugün bazı kaçamakların olabilir. Çünkü zaten yeme isteğinin arttığı bir dönemdesin. Bir de anne yemekleri bam başka oluyor dayanamıyor insan. Bende tam olarak diyete dönemedim regli olduktan sonra bir de ablamgile gittim baya saldım. Benim çok acil toparlanmam lazım sende bir iki gün içinde toparlarsın geri
Çok abartmamışsın bir şey olmaz.Kaçamağım pek olmadi sadece 10 tane falan ince kuru pasta yedim o :)
Bugün tartılmayacağım şişlik var çünkü
Haftaya iki haftalık bildirim yaparım
Internetim de yok 10 gündür gelmedi 10 gun daha gelmeyecek var ol türk telekom harikasın
O nedenle pek göremeyeceğim annemin netinden kullanmaya çalışacağım ama siz yazın her gun bir kere ugricam :))
Afiyet olsun bu akşam ben de sarma yedimAkşam yemeğinde yine mercimek çorbası içtim 10 tane falan da sarma yedim. Bir de yeşillik tabi kiucuz atlattım gibi. İnşallah yarına kadar hiç bir şey yemeden durabilirim.
Sanada afiyet olsunAfiyet olsun bu akşam ben de sarma yedim
Ama hafif atlattım ben de
Zaten ekmek yemedigim günler hafif oluyor baya
Ama bu hafta sonu 70 i gorecek gibiyim ve hatta hafta ici yuruyuse başlarsa 69 u bile görebildim belki
Bulunduğun yer çok güzel. Keyfini çıkar bol bol. Bende bugün çarşıya falan çıktım. Şuan da hiç halim yok. Adım atmak bile istemiyorum. Benim olduğum yerde aşırı rüzgar var. Bu kilomla beni bile itiyor, o kadar fazla yaniEki Görüntüle 3050055
Şu an buradayım. Hic de kalkasım yok :)
Zaten onların haline o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Bütün hayvanları kış önü toplayıp götürüyorlar o pis barınaklara koyuyorlar, sonra kışın ortasında dışarı bırakıveriyorlar. Kış günü aç kalınca hayvanlarda yiyecek arıyor doğal olarak. Sonra da yok efendim benim tavuğumu yedi, yok efendim evin etrafında geziyor rahatsız oluyoruz diyorlar. Yazık günah hayvanlara herkes evinin önüne bir kap su bir kap mama koysa onlarda ne güzel yaşarlar. Bende sadece pitbul ve o tarz köpeklerden çok fazla korkuyorum. Bir tek onlarda problem var. Onları da topladılar bakalım. İki gün sonra sokaklarda göreceğiz mutlaka onları da.Tabiki de dermanım olmaz Şimdi baktim da 28 derece sıcaklık
Ama yine de yurudum 3 km
Yeter hiç yoktan iyidir eve gitmek istiyorum çok susadimmm
Aslinda eve giderdim de köy yoluna bir sürü köpek atmışlar biri de pitbull arabalara saldırıp duruyor bağlı değil bir sey degil. Bu barınaklar hem iyi bakmıyorlar hayvanlar hem de salıyorlar ortalığa. Hayvanlara da yazık, insanlara da yazık
Bizim köpeğimizi bir komşu tavuklarimi yedi diye barınağa goturdu(ki öyle yapacak bir kopek degil yani 5 senedir bu köyde 1 kere yapmisligi yok) neyse şansa bakar misiniz ? Siz barınak, alin köpeği bizim buradan 100 km uzakta şehrin en yüksek yaylasına atin. Kapı komşumuzda kendi yaylasına giderken onu gör,tanı. Babam gitti aldı dağın basından onu geldi
Kizlar meğerse o dönem mahallede gezen bi av köpeği vardı yine salınma. Ama bi görseniz bizimkinin aynısı elleri beyaz kuyruğunun ucu beyaz bizimki sadece baya tüylü tüylü pofuduk, onun derisi kalın. Bizim kedilere de saldırıyordu pislik. Yapan o cıktı. Cunku benim oğlum yayların başındayken bunun tavuklarına yine saldıran olmuş falan falan. Ha sen neden izin verdim barınağa götürmelerine derseniz ben izin vermedim kesinlikle ama işte götürdüler . Çok şükür Allah ım geri getirdi kuzumu
Cok güzel ya maşallahGünaydın
Bugün tartı ve ölçüm günümdü.
Kilo: 69.400
Bel: 75 cm
Karın : 97cm
Göğüs: 95cm
Kalça : 96 cm
Karnımla başım belada. Ne kadar versemde orası aynı duruyor. Karın bölgesini de eritmem lazım ama spor yapmadan olsun istiyorumbu imkansız onuda biliyorum.
Bir soruna ki tartı ve ölçüm günümde bakalım neler olacak