Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Insallah canım
Dünkü iştah patlamasının sebebi belli oldu, erken geldi ugrastirmadan beni
Artık normale dönebilirim bu akşam ev full iftar misafiri olacak ama bakalim annem döktürür yine , biz dışarıdayız işlerimiz var . Bakalım akşam nolcek

Bugün bazı kaçamakların olabilir. Çünkü zaten yeme isteğinin arttığı bir dönemdesin. Bir de anne yemekleri bam başka oluyor dayanamıyor insan. Bende tam olarak diyete dönemedim regli olduktan sonra bir de ablamgile gittim baya saldım. Benim çok acil toparlanmam lazım sende bir iki gün içinde toparlarsın geri

Bugün akşam yemeğinde 1 kase mercimek çorbası ve yanında yaprak sarması yedim. Sarmadan Bi 10 - 15 tane yemişimdir. Normalinde 5 tane yiyecektim ama başlayınca devamı geldi. Ekmek hiç yemeden kalktım. İnşallah yarın akşama kadar bika bir şey yemem

Kaçamağım pek olmadi sadece 10 tane falan ince kuru pasta yedim o :)
Bugün tartılmayacağım şişlik var çünkü
Haftaya iki haftalık bildirim yaparım
Internetim de yok 10 gündür gelmedi 10 gun daha gelmeyecek var ol türk telekom harikasın
O nedenle pek göremeyeceğim annemin netinden kullanmaya çalışacağım ama siz yazın her gun bir kere ugricam :))

Çok abartmamışsın bir şey olmaz.

Bende bugün biraz acıktım inşallah çok abartmam. Düğün yaklaştıkça koşuşturma artıyor, bugün ev yerleştirdim, halı falan seçtim, resmen ölü gibiyim şuan. Bayadır bu kadar aç hissetmemiştim kendimi. Akşam tekrar yazacağım ne yediğimi

Akşam yemeğinde yine mercimek çorbası içtim 10 tane falan da sarma yedim. Bir de yeşillik tabi ki ucuz atlattım gibi. İnşallah yarına kadar hiç bir şey yemeden durabilirim.
Afiyet olsun bu akşam ben de sarma yedim
Ama hafif atlattım ben de
Zaten ekmek yemedigim günler hafif oluyor baya
Ama bu hafta sonu 70 i gorecek gibiyim ve hatta hafta ici yuruyuse başlarsa 69 u bile görebildim belki

Afiyet olsun bu akşam ben de sarma yedim
Ama hafif atlattım ben de
Zaten ekmek yemedigim günler hafif oluyor baya
Ama bu hafta sonu 70 i gorecek gibiyim ve hatta hafta ici yuruyuse başlarsa 69 u bile görebildim belki
Sanada afiyet olsun bu aralar biraz bıraktım ya ben diyeti o yüzden 10 tane sarma yedim diye bile vicdan azabı çekiyorum valla ama yemeden de kalkamıyorum. İnşallah bende artık 60 lı kiloları görmek istiyorum. İnşallah ayın 20 sinde falan Bi tartılmayı düşünüyorum. Bakalım inşallah biraz daha vermiş olurum.
Benm için en önemli yer üst bölge, bacaklarım ve kalçam vücuduma göre zayıf, o yüzden Bi değişik duruyor. O yüzden ölçümde yapıyorum. En son kıyafet alırken 44 beden alıyordum. Bu aralar hiç kıyafet falan almadım. İnternete beğendiklerimin de hangi bedenini isteyeceğimi bilemiyorum istemiyorum. Ayın 20 sinde tartılıp ölçüm yapıp alışveriş yapmak istiyorum

Tabiki de dermanım olmaz Şimdi baktim da 28 derece sıcaklık
Ama yine de yurudum 3 km
Yeter hiç yoktan iyidir eve gitmek istiyorum çok susadimmm
Aslinda eve giderdim de köy yoluna bir sürü köpek atmışlar biri de pitbull arabalara saldırıp duruyor bağlı değil bir sey degil. Bu barınaklar hem iyi bakmıyorlar hayvanlar hem de salıyorlar ortalığa. Hayvanlara da yazık, insanlara da yazık
Bizim köpeğimizi bir komşu tavuklarimi yedi diye barınağa goturdu(ki öyle yapacak bir kopek degil yani 5 senedir bu köyde 1 kere yapmisligi yok) neyse şansa bakar misiniz ? Siz barınak, alin köpeği bizim buradan 100 km uzakta şehrin en yüksek yaylasına atin. Kapı komşumuzda kendi yaylasına giderken onu gör,tanı. Babam gitti aldı dağın basından onu geldi
Kizlar meğerse o dönem mahallede gezen bi av köpeği vardı yine salınma. Ama bi görseniz bizimkinin aynısı elleri beyaz kuyruğunun ucu beyaz bizimki sadece baya tüylü tüylü pofuduk, onun derisi kalın. Bizim kedilere de saldırıyordu pislik. Yapan o cıktı. Cunku benim oğlum yayların başındayken bunun tavuklarına yine saldıran olmuş falan falan. Ha sen neden izin verdim barınağa götürmelerine derseniz ben izin vermedim kesinlikle ama işte götürdüler . Çok şükür Allah ım geri getirdi kuzumu

Eki Görüntüle 3050055
Şu an buradayım. Hic de kalkasım yok :)
Bulunduğun yer çok güzel. Keyfini çıkar bol bol. Bende bugün çarşıya falan çıktım. Şuan da hiç halim yok. Adım atmak bile istemiyorum. Benim olduğum yerde aşırı rüzgar var. Bu kilomla beni bile itiyor, o kadar fazla yani işlerimi bitirip eve zor attım kendimi

Zaten onların haline o kadar üzülüyorum ki anlatamam. Bütün hayvanları kış önü toplayıp götürüyorlar o pis barınaklara koyuyorlar, sonra kışın ortasında dışarı bırakıveriyorlar. Kış günü aç kalınca hayvanlarda yiyecek arıyor doğal olarak. Sonra da yok efendim benim tavuğumu yedi, yok efendim evin etrafında geziyor rahatsız oluyoruz diyorlar. Yazık günah hayvanlara herkes evinin önüne bir kap su bir kap mama koysa onlarda ne güzel yaşarlar. Bende sadece pitbul ve o tarz köpeklerden çok fazla korkuyorum. Bir tek onlarda problem var. Onları da topladılar bakalım. İki gün sonra sokaklarda göreceğiz mutlaka onları da.

Bugün akşam birazcık abarttım ve bir kase topalak yemeği yedim, ayrıca çeyreğe yakın ekmek ve salata yedim. Bir de yarın tartı günüm bakalım kaç çıkacağım

Günaydın
Bugün tartı ve ölçüm günümdü.
Kilo: 69.400
Bel: 75 cm
Karın : 97cm
Göğüs: 95cm
Kalça : 96 cm
Karnımla başım belada. Ne kadar versemde orası aynı duruyor. Karın bölgesini de eritmem lazım ama spor yapmadan olsun istiyorum bu imkansız onuda biliyorum.
Bir soruna ki tartı ve ölçüm günümde bakalım neler olacak

Cok güzel ya maşallah

Kızlar maşallah size. Ramazan sebebiyle nasılsa oruç tutuyoruz azcık kilo vereyim dedim şu 70kilomu kıramadım 2gündür sahur da su içip yatıyorum gramaj oynuyor 70.65 idim 70.6oldum dğn 70.3 bakalım bugün kaç çıkacam sahur yemediğim için iftardan sonra gece 11 gibi bi parça sütlü tatlımı yiyorum ama o mu şaapıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…