- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
-
- Konu Sahibi Lonely single girl
Ya bende aynı bi türlü tuturamdım o ritmi bi bir kaç gün devam ettirsek sonra tamam ama olmuyorBende bu sefer baya zorlanıyorum ya, gözünde bir açlık var anlamadım. Normalinde diyet yapmıyorken bu kafar yemiyorum gerçekten. Ama şimdi akşamları ve pazar günü ne bulursam yemeye çalışıyorum. Düzene oturtamadım gitti. Dün 15.00 gibi kahvaltı yaptım baya çok yedim. Sonra akşam yemek yemedim ama bu seferde kraker falan o tarz şeyler ve meyve yedim. Gerçekten bende bir problem var ama nerede bir türlü çözemiyorum sanki daha önce 2 aydan daha fazla süre Bu diyeti uygulayan ben değilim. O zaman 1 kase çorba içip doyuyordum nasıl o zaman ki yeme düzenime ulaşacağım merak ediyorum. Bugün yine diyet yapmıyorum. Bakalım ne olacak böyle böyle
Bende de hareket yok açlıkla anca sabit kalabiliyorum yürümem lazim. Ama barınak bütün köpekleri bizim köye saldığı için eksik olmasınlarYedikten sonra oruçla devam edebilmen gerçekten güzel, ben genelde yediğim günün sonrasında daha çok yemek istiyorum. Sanırım midem büyüyor, bir de yemeye alışıyorum. Ben bu hafta diyet falan yapamadım, yani yapmadım67 küsür kilo da takılıyım bu aralar.
Senin devam edebilmen gerçekten güzel sakın bozma, bak ben ni bozdum düzeni tam olarak tutturamadım. Mayısın başından beri aynı kiloda kaldım, diyet yapınca bir iki kilo veriyorum sonra ç bırakınca o verdiğim kiloyu hemen alıyorum
Bende böyleyim işte
Edacim nerdesin ya hadi ben kayboldum sen :)Bende böyleyim işteakşama mutlaka acısını çıkarırım
Ben her gün giriyorum bakıyorum siteye de yazan olmayınca bir şey yazmıyorum. Çünkü diyette yapmıyorum. 66 'yla 68 arasında gidip geliyorum sürekli. Bende bayramda regli olacağım canım bu aralar tatlı bir şeyler istiyor. Dondurma, meyveli yoğurt, meyve gibi. İnşallah en az hasarla atlatabilirim bu süreciEdacim nerdesin ya hadi ben kayboldum sen :)
Hadi insallah bakalimPes etmedim aslında da reglim yaklaştı canım sürekli tatlı istiyor, vücudumun her yeri ağrıyor ve bayram telaşı eklendi üzerine. Dün kayınvalidemin evini temizledim. Bugün de sıra kendi evimde. Hiç takatim yok ama mecburum işleri yapmaya. Aç durmayı geçiyorum çikolata ve tatlı yemeden durabilsem ona şükredeceğim68.300 çıktım sabah. Şuan aslında üzgünüm ama kahvaltı da yine torku banada yedim hatta resmen aşk yaşadım yerken. Gerçekten durmam gerektiğinin farkındayım ama gözüm doymuyor. Bayram da geldi. Bakalım nasıl toparlayacağım bu gidişat hiç iyi değil.
Ben bayram da diyet yapamam çok zor ama bayram sonu ciddi açlık süresi belirlemem gerekiyor. Deyse alarak devam ederim. Temmuzun sonun da en azında 65 i görmem lazım. Şu bayram hayırlısıyla bir an önce geçsin gitsin de eski düzene dönmek için bir şeyler yapmam şart artık