- 19 Ekim 2013
- 549
- 337
-
- Konu Sahibi Lonely single girl
Çok iyiDün gece 23.00 te yeme işini bırakmıştım, saat 20.00 oldu hala hiç bir şey yemedim ve içmedim. Sadece sade Türk kahvesi, su, ve şekersiz kremasız nescafe içtim. Eşim hala işten gelmedi 21 saat açlık oldu şuan, bakalım ne zamana kadar durabileceğim
Siz kaç kaç yapıyorsunuz?Çok iyi
Muhtemelen dün yediklerin iki gün sonra yağa dönüşebilir yani bende öyle oluyor canımDün akşam birazcık abartmış olabilirim21 buçuk saat açlıktan sonra gözüm döndü açıkçası ama yesem de midem kabul etmedi o yüzden şanslıyım ama tabi daha sonra bir bardak kola ve cips, çerez falan yedim. Normalinde kolayı sevmem ama dün ilk defa bir bardağın hepsini bitirdim. Bugün tartılmayı planlıyordum ama şuan kararsız kaldım. Fazla çıkarsa moralim bozulur diye.
Evet en iyisi öyle yapmak. Dün de 20/4 yaptım. Ama iki gündür midem aşırı hassalaştı bir şeyler yediğimde dehşet derece de bulanıyor. Lavaboya zor atıyorum kendimi. Bu sürecin bir an önce geçmesi lazım. İki gündür eşim bırak diyeti falan şu haline bak hiç mi kendine acımıyorsun falan diyor. Daha önce de annemgil böyle diyorduMuhtemelen dün yediklerin iki gün sonra yağa dönüşebilir yani bende öyle oluyor canım
O nedenle 2 gün dayanıp az yiyip öyle tartil bence artı çıkmayacaktır insallah
Ben 18 6 yapıyordum daha önce . Birileriyle birlikte yapmak kesinlikle işe yarıyor. Bu günlerde tama başlıyamadım evde değildim. Bu akşamdan başlıyacağım.Siz kaç kaç yapıyorsunuz?
Buraya yazarsanız daha çok motive olursunuz ben öyleyim çünkü. Diyet arkadaşı olunca daha motive oluyorum.
Tabi hoş geldiniz :)Merhabalar , bugün itibari ile if diyetine başladım 16/8 yapıyorum. 60tan 55 e düsmem lazım doğum kilolarım gitti ama evlendikten sonra aşdıgım kilolar hala bakibakalım kabul ederseniz beraber devam edelim motive oluruz
Maşallah canım çok iyi . İnşallah en kısa sürede ulaşırsın istediğin kiloyaEvet kızlar
Açlıktan ölürüm korkusuyla :)) kaç gündür oruca baslamaya cesaret edemiyordum. Basladim çok şükür ve güzel gidiyorum
Dünden bugüne 23 saat aclik yaptım çok da iyiydi hiç acıkmadım da çok şükür
Tek ogune döndüm hamd olsun bugün 67.0 çıktım şişlik ile muhtemelen yani doğal kilom 66 kusur
En kısa sürede ilk olarak 63 hedefim bakalim
Tabi yaz yaz :) evet hedefim daha fazla açlık yapmak ama şu göz açlığıteacher26 aramıza Hoşgeldiniz.
Lonely single girl tebrik ederim 23 saat açlık nasıl dayandın. Ben süreyi düşürüyorum sen gittikçe arttırıyorsun maşallah. Çok güzel ilerliyorsun,
Bende bugün ikindin hem tartılacağım hem ölçüm yapacağım, haftalık olarak her şeyi yazmayı düşünüyorum yazarım buraya da
InsallahMaşallah canım çok iyi . İnşallah en kısa sürede ulaşırsın istediğin kiloya