-
- Konu Sahibi Lonely single girl
Bende hicbir sıkıntı olmadı Allaha şükür . Baya tek ogün iki ogün yaptım.merhabalar
24 saat açlık sonrası vitaminlerinizi yeterince tamamlayabiliyor musunuz yediklerinizle. Bu tarz uzun açlıklar sonrası saç dökülmeleri çok oluyor vücut hayati bir organ olmadığı için enerjiyi ilk saçtan kesiyor.
şekersiz içmeye alıştır kendini. 21 gün ya da 1 ay şekersiz iç. ısrarla şekersiz iç. sonra alışıyorsun.Evet canım. Ben bu ara kahve ve çay bağımlısı oldum. her bardağa 2 kaşık şeker koyduğunu düşünürsek baya kötü oluyor
2 paket çay (yarim yarim)
1 kavanoz kahve
Az bir sey süt tozu
Bunları mutfak dolabının en üstüne kaldırdım
Elimin altında olmazsa kolay kolay yapıp icemem insan bir günde 5_6bardak kahve ve sınırsız çay içer mi ya
Benim de şu an 16 saat olduBende soğuk içecek zor nadiren içerim. Eskiden severdim ama yaklaşık Bi 11 yıldır bende içmiyorum. Bu benim şekeri bırakmamla oldu. Şekeri bırakınca, diğer bütün içecekler aşırı tatlı geldiği için içemiyorum benimde işime geliyorbende normalinde bir nescafe içerim görmen lazım haftada 1 bardak içerim ama, 1bardak kahve için 1 tatlı kaşığı nescafe 8 tatlı kaşığı falan krema koyarım, yani şeker atmıyorum ama kremadan acısını çıkarıyorum. Allahtan ki nescafeye karşı Bi düşkünlüğü yok aklıma geldikçe içerim ara sıra. Bende dün 20/4 yaptım bakalım bugün nasıl olacak. Gerçekten benimde dayanmam lazım.
Benimde şuan 16-17 saat falan oldu. Dün akşam 8.30 da yemek yedim fırında patates, biber falan. Çok küçük bir parça ekmekte yedim. Sonra 11 de milshake içtim ve daha sonra açlık süresine başladım. Ya aslında çok acıkmıyorum ama bir şeyler atıştırasım var. Ve elimde telefon sürekli tarifelere bakıyorumBenim de şu an 16 saat oldu
Halsizlik var hafif tansiyonum düşecek gibi ama bugünü yemeden geçirebilsem efsane olacak.zaten evdeyim yapabilirim aslinda bahanem de yok bakalim ne kadar dayanabilirim
Evet tartılıyorum tabiBenimde şuan 16-17 saat falan oldu. Dün akşam 8.30 da yemek yedim fırında patates, biber falan. Çok küçük bir parça ekmekte yedim. Sonra 11 de milshake içtim ve daha sonra açlık süresine başladım. Ya aslında çok acıkmıyorum ama bir şeyler atıştırasım var. Ve elimde telefon sürekli tarifelere bakıyorumbir kaç gün zor geçecek sanırım bu sefer ama sonra eski düzene geri girerim inşallah. Sen tartılıyor musun. Ben sürekli tartılıp duruyorum. Şuan biraz gitti ama işte kalıcı olması için devam etmem şart. Akşam 8 e kadar bir şey yemeden durursam yine 20/4 yapmış olacağım
Belin aşırı ince değil miEvet tartılıyorum tabi
Şu an için oruç ile geçirilen bir gün ile baya toparladım çok şükür
Belimi ölçeyim dedim veee
69 cm
Yanı toplamda 20cm incelme
89 du
Şükürler olsun
Kiloya da iki gün sonra gerçek kilom ortaya çıkar o zaman söyleyeyim
Dün çok yedim bugunnyemedim gitgelli olur kilom muhtemelen bakalim
Ah bu can cekm3leri yok muBelin aşırı ince değil mivalla süper bence. Benim belim 78 cm.
Ben tartıda inmiyorum ya en son 65.900 çıktım. Bakalım inşallah daha da veririm. Bugün de 20/4 olacak büyük ihtimalle hiç bir şey yemeden durabildim. Ama canım neler neler istiyor yine. Çikolata pek sevmeyen ben halley istiyor canım
Hoş geldiniz tabiMerhaba arkadaşlar. Bende dönem dönem yapıp kilo verdim ararilıklı oruçla 18. 6 yapıyordum ama bazen 19 20 de oluyordu. 74 ten 66 ya indim ama bu ara yine 69 lara geldim sanrım tartının. Pili bitmiş. Bende bu sabah başladım 20.4 yapıcam akşam değil sabah yicem. Hatta tek öğün Omap yapmayı planlıyorum. İlk günler zor ama sonra çok rahat.
Benide kabul ederseniz birlikte devam edelim
Hoş bulduk bende devam etmeye çalışıyorum. Ara ara bıraksam da tekrar başlıyorum.Hoş geldiniz tabi
Biz tam gaz devam ediyoruz ( etmeye çalışıyoruz:))
Hep birlikte gidelim
Hoşgeldiniz. Birlikte devam edelim tabi ki bize de motive olur. Hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşacağız inşallahMerhaba arkadaşlar. Bende dönem dönem yapıp kilo verdim ararilıklı oruçla 18. 6 yapıyordum ama bazen 19 20 de oluyordu. 74 ten 66 ya indim ama bu ara yine 69 lara geldim sanrım tartının. Pili bitmiş. Bende bu sabah başladım 20.4 yapıcam akşam değil sabah yicem. Hatta tek öğün Omap yapmayı planlıyorum. İlk günler zor ama sonra çok rahat.
Benide kabul ederseniz birlikte devam edelim
Hoş bulduk. İnşallah inşallahHoşgeldiniz. Birlikte devam edelim tabi ki bize de motive olur. Hep birlikte istediğimiz kiloya ulaşacağız inşallah