Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Vallahi azmine hayranım ya bende Bi boşvermişlik durumu mevcut ki sormayın. Hafta sonu pikniğe gittik o gün Bi kaçırdım hale geri diyete başlayacağım diyorum resmen. Kendimi motive edecek bir şey bulmalıyım. Kendime Bi küçük beden kıyafet falan alayım bari de içine girmek için çabalayayım. Çünkü deyse yok olmuyor. Eskiden üzerime olmayan kıyafetlerim vardı. Dar olanları denedim Bi şuan hepsi biraz bol bile geliyor galiba onun verdiği Bi rahatlıkta var. O yüzden acil küçük beden kıyafet almayalıyım bunları yazarken bile sade Türk kahvesi ve soslu fıstık yiyiyorum. Kendimi durduramazsam bütün çabam boşa gidecek

Tatlım ilk başta yediğinde göbeğin falan şişmiyor 3 gün falan sen de o rahatlıkla gömüyorsun ( kendimden bahsediyorum :)) ) ama o kilolar 3 günden sonra löp diye basiyor.insallah senin metabolizman hızlı ya sende öyle olmaz .yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ha gayret

Dün 20/4 diyet yaptım ve bugün misafirim gelecek diye yapmadım. Biraz önce tartıldım 67.150 çıktım alıyorum farkındayım ama dur diyemedim bir türlü dün çok emin başlamıştım ama üniversiteden çok sevdiğim bir arkadaşım gelecek o yüzden bıraktım bugünlük. Sen sakın bırakma seni görünce motive oluyorum zaten ama işte böyle bir şey olunca da diyet yapamıyorum. Yürüyüşle birlikte desteklemen çok güzel keşke bende yapabilsem inşallah zamanla onu da yapacağım

Sen bozduğun halde 67 sin ben hala 68 vs
Ben de senin metabolizmana bayiliyorum maşallah

Canım aslında benim metabolizmam da çok yavaş, hatta bir kaç defa wc problemimden bahsetmiştim. Ama diyet yaptığımdan bu tarafa daha iyi durumda diyebilirim. Yani aslında verdiğim kilolardan sonra az da olsa düzeldi. Bir de ben diyeti bozdum ama şöyle söyleyeyim mesela sabahları yine hiç bir şey yemiyorum. Öğleden sonra 2 veya 3 gibi sade Türk kahvesi içiyorum. Sonra bir meyve veya biraz kuruyemiş yiyiyorum. Sonra da akşam yemeği yiyiyorum ama genelde hiç ekmek yememeye dikkat ediyorum. Diyet sayesinde ekmeğe olan düşkünlüğüm geçti şükür. Biraz yemek yiyince midemin şiştiğini hissediyorum. Yani aslında diyet yaptığım sürece borçluyum şuan ki düzenimi bile. Deyse benim boğazım hiç durmazdı sürekli bir şeyler yer dururdum ama şimdi öyle değil bir şey yediysem onu sindirinceye kadar başka bir şey yiyemiyorum.

Şimdi az fazla kaçırsan rahatsız oluyorsun degil mi ben de öyleyim yalnız iki gün hariç adet oncesi iki gün. Sonrasında hiç yemesem aramam galiba.

Evetttttttt
Geldik en mutlu anlarımdan birine
O kadar emekten sonra
Bugün tartildim ve

Tam olarak 66.1

Yanı bu forumu 25 Martta açmıştım
76.1 'di

Yanı 75 günde, iki buçuk ayda
Tam 10 kg şükürler olsun Rabbim

Geçen Sene 4 Mart 2021 'de en çok 84.4 cikmistim zirve

1 senede 18.3 kg yallah
Yani gecen seneden beri 1 senede zar zir verdigimi bu sene 2 ayda verdim iste azim işte cesaret işte feraset

Oh kendimi gaza getirip tebrik de ettikten sonra
Şu an yürüyorum hala düşünün 12 km yuruyecegim aşağı yukarı

E Eda656 sara_28 60kiloyum moni gezegenfeza KumsalveDeniz
Benim her zaman yanında olsan dostlarım sizleri de anmadan geçmek istemedim

Son durak 60 insallah bakalim

Zaten Eylül e dogru ise de gireceğim insallah pek vaktim olmaz uğramaya
Bakalım hayirlisi

Maşallah canım çok sevindim harikasın azmin zaferi bu tebrik ediyorum 60 a da en kısa zamanda düşeceksin eminim sen çok azimli güçlü ve kıymetli birisin canım benim

Tebrik ederim. Senin bu azimle isteyipte yapamayacağın şey yok canım. İnşallah en kısa sürede 60 ı da görürsün.
Evet canım biraz fazla yiyince midem kabul etmiyor resmen. Gerçekten az bir şeyler yiyerek doyabildiğimi görmek beni de mutlu ediyor

Pazartesi günü kesin başlıyorum diyete dedim ve regli oldum. Allahım resmen gözüm dönüyor. Her zamanki durumuma göre çok farklıyım. Her yerim sızlıyor ve sürekli canım tatlı bir şeyler istiyor. Ve aşırı susuyorum.
Senin nasıl gidiyor canım. Yazmaz oldun bu aralar

B3nim paket yine dibe vurdu 25 gb 1 ay yetmiyor malum daha 10 gun var yenilenmesine:)
Olsun canım regl zamanını bilmez miyim senin canın nasıl tatlı istiyorsa benim de aci biber kuru sogan tuzlu şeyler vs resmen kuduruyorum
Ama geçiyor
Ben de iyiyim iste . Ben de regl oncesi kudurmasa 2 kiloya yakın aldim ama bugün tartildigimda 66.6 çıktım bundan sonra düşmeye devam inşallah .bugun 13 km yurudum ayaklarım ağrıyor ama kilo vermeye deger

Mayis sonuna kadar 59 d3misimbiraz fazla uçmuşum:))) olsun 66 da güzel bir sayı f3na degil

Kizlar şu an ayaklarımın altı yanıyor acıyor
Bu sıcakta bu kadar yürüdüm
Bir de yarın var inşallah bu kadar yürüyemem evin interneti ilgili bir yer3 çıkarsam daha az yürürum muhtemelen.sonra da okullar kapanıyor minnoşumu bırakacak kimse yok daha yürüyemem o zaman da boğazdan kısıp dengelemeye çalışacağım insallah

Yaniyooo ayaklarımın altıiii ama yağların gitmesine değer:)))

Ya yemek yemeden evde durmak ne kadar zor napıcam ben 2 ay :))))
Ben her zaman evdeyim bir de 2 öğün yemek hazırlıyorum ve dayanamıyorum yiyiyorum. Ama kararlıyım pazartesi başlayacağım deyse olduğu gibi geri alırım kiloları. Yürüyüşü yine çok iyi yaptın ben senin gibi yürüyüş yapabilseydim çok daha iyi olurdum şuan ki durumumdan ama yapmadım tabi ki bende evde spora başlamayı düşünüyorum leslie falan yapayım hem vakit geçer hemde spor yapmış olurum ne güzel. Gelen gidenden pek vaktim olmuyor. Ama sporu hayatıma gerçekten artık katmalıyım. Sıkılaşmam lazım. Birlikte leslieye mi başlasak. Pazartesiden itibaren, hem diyet hem leslie o da güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…