Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Bugun 600 gr daha vermişim 67.2
Neyse en azindan boşa acı çekmiyorum :)
Hadi son 7 kilom kaldı ha gayret
Bu ay bitsin bu agirliklar
Eskisi gibi yürüyüş yapamıyorum
Gerçi birak yuruyusu ayakta duramıyorum da
Olsun bakalim hayirlisi

Kısalt istersen. maşallah zaten hızlı.veriyorsun
Eşinin dediğine de bakma sen yok ben doğal guzellik severim yok ben balık etli severim diyip dururlar ama bilirsin erkeklerin sagi solu belli olmaz
Sen nasıl mutluysan o şekil takil

Bugün maalesef diyet yapmıyorum. Şöyle ki ben 3.kez teyze oldum sabahın köründe kalktım yollara düştüm. Ve evden çıkmadan kendime gelmek için nescafe içtim ama sütlü, o yüzden diyet bugünlük yok, çünkü annemgilin yanına gidiyorum orada devam ettiremem, zaten aylarca düğün var diyerek diyet yaptım onlara da bir şey yedirmedim

Olsun takıl güzel gunlerin keyfini çıkar boşver

Benm artık gerçekten başarılı olmam şart. Çok şey denedim ama ilk defa gerçekten ciddi anlamda zayıflamanın yolunu buldum. Bende zaten şuan ki kilomdan memnunum ama bunu korumam lazım. O yüzden hiç yapmasam bile haftanın 4 veya 5 günü mutlaka diyete devam etmeyi düşünüyorum, kilo verirsem problem yok ama alırsam çok üzülürüm, o yüzden korumak için bu şekilde devam edeceğim. Gerçekten isteyince oluyor, arada kaçamak oluyor ama geri motivasyonunu toplamak için bir sebebin olması şart deyse baya zor oluyor

Kizlar simdi size bir sey söyleyeceğim
Hani ben 5_6 gün hiç yemek yiyemedim ya
Sadece su
Zorla da olsa patates kızartması yedim gunde 1 kez geri kalan hep su
Normalde bénim cildimde kızarıklıklar vardır küçükken yüzümü yakmıştım makyaj temizleme jeli ile
Yani yaktım dediğim kıpkırmızı degil cok sukur ama yine de kızarıklık var yani
Işte bu 5 günde ne kızarıklık kaldı ne bir şey fondöten sürülmüş gibi pırıl pırıl oldu cildiM
Yani derler ya ne yersen osun diye
Ben bir sey yemedim cildim pırıl pırıl parıldadı
Yine basladim yemeye ama
Keşke hasta olmadan iştahım yine kesik olsa :)

Evet su orucu yapanlarında cildi temizleniyormuş. Bende duymuştum. O yüzden de çok istiyorum aslında ama işte bana uygun değil. Benimde iştahımın kapalı olmasına ihtiyacım var. Bu aralar acıktığımı hissediyorum gün içinde de, daha önce daha istikrarlıydım. Ama şükür hala aynı kilodayım. Çünkü bırakmak istemiyorum. Diyete devam ediyorum ama eskisi gibi dayanıklı değilim sanki. Daha çabuk acıkıyorum. Mesela normalde ben akşam saat 8 de falan acıkıyordum bundan 15-20 gün önce ama şimdi saat daha 3 acıktım bile. Gerçi dün akşam da pek bir şey yememiştim sanırım onunda etkisi var. Keşke bizlerde azcık yiyince hemen doyan, pek iştahı olmayan, ama sağlığı da gayet yerinde olan o şanslı insanlardan olsaydık gerçi ben kendimi sürekli yemeye alıştırmışım o yüzden vücut eski düzenini arıyor, kolay değil 26 yıl sürekli istediğini yiyen bir insan olarak yaşadım. Arada diyetler yaptım ama hiç bir zaman istediğim hedefe ulaşamadan yarıda bıraktım. Bu sefer başarmışken böyle kalmak istiyorum. İnşallah olur

Inşallah canim

Sabah 67.2 idim şu an 70
1 günde 3 kg alabilen .... nokta nokta bi yapım var ((
Neyse yarından itibaren 24 saatlik aclik yapamaya calısıcam ge4ci iştahım yerine geldi ya 1 hafta daha hasta mi olsaydım ne töbeee

Canım öyle düşünme büyük ihtimalle senin miden bulanırken, miden bozulmuştu ve sürekli olarak su kaybettin ve yeteri kadar su içmediğin için vücut su kaybetti. Tabi ki kiloda verdin ama bu aldığın 3 kilo kalıcı değil en azından 1 - 1 buçuk kilosu şuan içtiğin suyun kütlesi. Bir kaç güne kadar o kilo geri gider canını sıkma. Bence 24 saat açlıktan yapma, yani şahsen ben yapamıyorum, hastalıktan da yeni kurtulmuşken vücudu tekrar halsiz düşürme, kilo verme süreci uzun bir yolculuk, verdiğin kiloların yerini bir kaç gün sonra su dolduruyor zaten araştırırken okumuştum. Hiç moralini bozma aynı tek öğün şeklinde devam et. Bende mesela Bi tartılıyorum 67 çıkıyorum, sonra 66 oluyorum. 65,300 e kadar bile düştüm ama şuan 66 buçuk kiloyum. Yavaş yavaş gidecek böyle düşün bence.

Neyse bugün 67 yi gördüm çok şükür iki gün dikkat edince toparliyorum çok şükür şimdi tam gaz devam inşallah 24 saat değil de artık takınılan kafama gore bakalim

Kizlar Bugun çıldırdım
Demek ki bu ayki çıldırma gunum bugunmus
Simit yedim ekmekle dolma biber yedim. Az önce de makarna yedim
+1kg net gelecek ödemsiz net
Neyse olsun yarın ilçeye geçmem lazım. Muhtemelen 12 km yuruyecegim bakalim en azindan bugünkü kuduruklugum erisin
Hadi hayırlısı
Hayırlısıyla 65 i göreydim

Bende akşam saat 22.00 den ikindin saat 16.00 a kadar ancak aç duruyorum sonra mutlaka Bir tane meyve falan yiyiyorum. Bende çıldıracağım bu gözümde ki açlığın sebebini bir türlü bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…