- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
-
- Konu Sahibi Lonely single girl
Kısalt istersen. maşallah zaten hızlı.veriyorsunCanım yaptın mı bilmiyorum ama istersen Bi nane kekik falan kaynat iç, mideni eğer üşüttüysen falan çok iyi gelir.
Bende son yemek yemeye başlamadan önce kötü oluyorum, direk başım ağrımaya başlıyor, migren olunca açlık maalesef tetikliyor, daha önce su orucuna başlayıp aynı günün gecesinde de o yüzden bırakmıştım. Gerçekten zor yapabilenlere helal olsun. Ama ben 22 saatin sonunda bile ağrı çekiyorum o yüzden bu şekilde iyi, hatta bugün 16/8 bile yapabilirim şuan hala karar veremedim. Akşam başım ağrıyınca da olmuyor somurtup duruyormuşum gibi hissediyorumeşimde diyor bırak bu diyeti böyle nereye kadar diye ama bakalım belki açlık süresini kısaltırım
Olsun takıl güzel gunlerin keyfini çıkar boşverBugün maalesef diyet yapmıyorum. Şöyle ki ben 3.kez teyze oldum sabahın köründe kalktım yollara düştüm. Ve evden çıkmadan kendime gelmek için nescafe içtim ama sütlü, o yüzden diyet bugünlük yok, çünkü annemgilin yanına gidiyorum orada devam ettiremem, zaten aylarca düğün var diyerek diyet yaptım onlara da bir şey yedirmedim
Inşallah canimEvet su orucu yapanlarında cildi temizleniyormuş. Bende duymuştum. O yüzden de çok istiyorum aslında ama işte bana uygun değil. Benimde iştahımın kapalı olmasına ihtiyacım var. Bu aralar acıktığımı hissediyorum gün içinde de, daha önce daha istikrarlıydım. Ama şükür hala aynı kilodayım. Çünkü bırakmak istemiyorum. Diyete devam ediyorum ama eskisi gibi dayanıklı değilim sanki. Daha çabuk acıkıyorum. Mesela normalde ben akşam saat 8 de falan acıkıyordum bundan 15-20 gün önce ama şimdi saat daha 3 acıktım bile. Gerçi dün akşam da pek bir şey yememiştim sanırım onunda etkisi var. Keşke bizlerde azcık yiyince hemen doyan, pek iştahı olmayan, ama sağlığı da gayet yerinde olan o şanslı insanlardan olsaydıkgerçi ben kendimi sürekli yemeye alıştırmışım o yüzden vücut eski düzenini arıyor, kolay değil 26 yıl sürekli istediğini yiyen bir insan olarak yaşadım. Arada diyetler yaptım ama hiç bir zaman istediğim hedefe ulaşamadan yarıda bıraktım. Bu sefer başarmışken böyle kalmak istiyorum. İnşallah olur
Neyse bugün 67 yi gördüm çok şükür iki gün dikkat edince toparliyorum çok şükür şimdi tam gaz devam inşallah 24 saat değil de artık takınılan kafama gore bakalimCanım öyle düşünme büyük ihtimalle senin miden bulanırken, miden bozulmuştu ve sürekli olarak su kaybettin ve yeteri kadar su içmediğin için vücut su kaybetti. Tabi ki kiloda verdin ama bu aldığın 3 kilo kalıcı değil en azından 1 - 1 buçuk kilosu şuan içtiğin suyun kütlesi. Bir kaç güne kadar o kilo geri gider canını sıkma. Bence 24 saat açlıktan yapma, yani şahsen ben yapamıyorum, hastalıktan da yeni kurtulmuşken vücudu tekrar halsiz düşürme, kilo verme süreci uzun bir yolculuk, verdiğin kiloların yerini bir kaç gün sonra su dolduruyor zaten araştırırken okumuştum. Hiç moralini bozma aynı tek öğün şeklinde devam et. Bende mesela Bi tartılıyorum 67 çıkıyorum, sonra 66 oluyorum. 65,300 e kadar bile düştüm ama şuan 66 buçuk kiloyum. Yavaş yavaş gidecek böyle düşün bence.
Ölçüm aldınız mı ölçülerini zi de merak ettimNeyse bugün 67 yi gördüm çok şükür iki gün dikkat edince toparliyorum çok şükür şimdi tam gaz devam inşallah 24 saat değil de artık takınılan kafama gore bakalim
5 gün kadar önce 70 cm cikti belimÖlçüm aldınız mı ölçülerini zi de merak ettim
Cok masaAllah cok iyi bence boy kilo oranına bakarak...kaslı vücudunuz var galiba5 gün kadar önce 70 cm cikti belim
Yanı en şişman halimde gecen sene 89 du
Masallah:)
Kas var mı bilmiyorum ama fazlasıyla yağ var :))))Cok masaAllah cok iyi bence boy kilo oranına bakarak...kaslı vücudunuz var galiba