Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Evet kizlar sadece 2 gunde 3.5 kg alarak ne kadar haklı olduğumu maalesef ki kanıtladım 73 kusurum
Bu nedenle 3 günlük su orucuna niyet ettim açlıktan gebersem de yemicem çünkü 1 ayda ne kadar yürüdüm ne kadar ac kaldim bu 6 kiloyu verene kadar 3 veya 4 gunde geri alırım yoksa
Hadi benim icin dua edin perşembeye kadar yemek yok

Canım bence 2 günde 3.5 kilo alman imkansız, düşünsene her 2 günde 3.5 kilo alsak ne olurdu. Şuan bence vücudun su tutuyor. Yani sadece ödem oluşuyor. Başka bir şey değil. Bende artıdayım ama benim regli günüm ama malum düğün olacağı için, regli geciktirmek için ilaç kullanıyorum. Ve inanılmaz şişkinlik yaptı. O yüzden bu aralar tartıda ne gördüğümü önemsemeyeceğim. Seninde sadece ödem o artılar. Ama yine de inşallah istediğin kadar su orucu yapabilirsin. Bende normalinde çok istiyorum ama nasip olmadı hiç

Bitanem keşke dediğin gibi olsa. Birkaç gün önce demistim ya çok çabuk alabilen yapım var bundan korkuyorum diye işte bundan bahsediyordum. Soyle düşündüm yapabildiğim kadar yapayım şu orucu ama şekerli çay serbest ,malum ders çalışıyorum enerji ihtiyacını ondan karşılarım. Bakalım durumu haber edeceğim:)

O zaman dene canım sende haklısın o kadar vermişken geri almaktan bende korkuyorum, hatta bugün biraz fazla kaçırdım her gittiğimiz yerde gelin olacaksın bir daha ya gelirsin bize ya gelemezsin şeker ye, lokum al diye tutturdu herkes, bayram Bi bitse gerçekten bende bayramdan zararlı çıkacağım deyse. Bir de kimseye suç atmayayım içten içe de tatlı yiyesim var, şeker lokum 1 aydır evde duruyor 1 tane yemedim bugün kendi evimizde bile 4-5 tane yedim keşke bende yapabilsem de su orucuna başlasam. Sen Bi deme belki yine senden görür motive olur bende başlarım. Sen yaparsın ben inanıyorum sana

Kizlar dun banyo yapıp yuruyuse çıktım 5 km yurudum ama akşam saati
Soğuktan çarpılmış vaziyette sabahtan beri sürünüyorum
Perşembe okul varmis ya bi yürüyüş yaparım inşallah

Berbat
Şükür ki yarın okul var ve dışarıya çıkacağız
Şu 3 günde ne oruç tutabildim ne bir şey hominigirtlak yedim
Şu an 71 72 arasindayim
Yarindan itibaren düşüş başlayacak insallah
Sen nasilsin bakalim

Bende ilk gün çok abartmışım, ikinci gün baya Bi kahvaltı yaptım,ikindin de bir şeyler yedim. ama bugün kahvaltı yapmadım akşama kadar da hiç bir şey yemedim, akşam yemeğinde bol yeşillik ve salata yedim. Bugün daha iyiydi. Ama yarın büyük ihtimalle bende yiyeceğim. Midem de bayram yaptı yani resmen gören herkes çok zayıflamışsın artık diyeti bırak diyor. Böyle şeyler duyunca hoşuma gidiyor

Acayip yağmur yağıyor.yarin da yani bugün:) sabah oldu ben hala karaoke yapıyorum ehehehe
%99yagmur var nasıl yürüyecem bakalim

Az once tartildim 73.5 çıktım
Hay ben böyle hemen kilo alabilen yapımı
Açlıktan midem burkulmadığı sürece bana zayıflamak yasak galiba
10 mekik
50 kol çevirme yaptım napim
Şu yağmur durur insallah da yarın yururum
Yoksa 2 güne 75 olup 1 aylık emeğimi 5 günde geri almış olacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…