Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Mutfağın önünden geçerken 5 kilo alıyorum
İnanın ki bende böyle düşünüyordum ama hiç alakası yokmuş. Çünkü biz mutfağın önünden geçerken bile mutlaka atıştıracak bir şeyler bulabilen kişileriz yıllarca sürekli kilo alıp vermekle zaman geçirdim. Diyete başladım sıkıldım bıraktım. Ya da çok az kilo verebiliyorum diye vazgeçtim. Eğer tahlil yaptırdıysanız ve bir problem yoksa mutlaka sizinde yeme bozukluğunuz var. Bizim yaptığımız diyet gerçekten çok iyi. Bence geç kalmadan başlayın kilo verdikçe insanın morali düzeliyor ve bırakmak istemiyor diyeti. Ben 2 aylık süreçte yaklaşık 12-13 kilo verdim. Bundan sonra da devam edeceğim. Bu 2 aylık süreçte görüşmediğim hiç kimse inanamıyor bu kadar kilo verdiğime. Geç olmadan başlayın. İsterseniz sizde aramıza katılarak diyet konusunda güç bulabilirsiniz.

Cok iyi kilo vermişsiniz gercekten sadece if le mi verdiniz

Yaaa tahlilerde bir sıkıntı yoktu bir ara kilo vermeye çalışıyordum eşim sürekli az yiyorsun aç kalacaksın diyip beni yediriyordu şimdi oda baya kilo aldı ramazan bitiminde başlayacağız Allah izin verirse bu dediğini de deneyeceğim baya kilo veren var böyle

Selam kizlar
Bugün o kadar aşırı basim agridi ki maalesef orucumu bozdum ilaç attım.
Yemek yiyince bas agrisi daha çabuk gidiyor bende
Hadi yiyim bari dedim madem bozuldu
Inanın var ya öyle bir yeme yok
Hep derim ya mübarek ramazan ayının hatrına 1 ayda 6 kg verebilmişim
Bu şekilde yeŕsem ramazandan sonra en az 2 günde o 6 kiloyu alırım. Evet hemen gobeklenen yağlanan bir yapım var maalesef
O nedenle

VITES ARTIRIMINA GIDIYORUM

nedir vites artırımı
Bu 1 aydır 23 saat aclik yaptım her gun
Bunu 30 saate çıkarıyorum
Ve
Tamamen karbonhidratı sifirliyorum
Ilk etapta 1 hafta bu şekilde olacak
Biraz zorlanacagim ama
Dişimi sıkmam lazim
Bidahaki pazara pikniğe gideceğiz de insallah o nedenle pazar günü serbest sonra 1 hafta daha devam
Belki hayatımın en zor iki haftası olacak ama
Allah 'ın izniyle olacak
Hadi bakalım
Bugün 70.5 çıktım
Dünkü makarna +500gr aldırmış
Demek ki makarna yememek lazim
Tamam

Ekmek de yok
Şehriye falan da
Nescafe
Şekerli çay en çok bu koyar ya
Neyse çok az ya 2 haftacık
Sen neleri atlatmadın kızım bunu mu atlatamayacaksın?
Hadi göreyim sen aslanım
Sana güveniyorum canım kendim

Bunu telefonuma duvar kağıdı yapicam :)))
...
Eğer karbonhidrat kısıtlaması olmadan 1 ayda 6 kg gittiyse
Yanı aşağı yukarı 15 gunde 3 kg
.
Günde 30 saat aclik ve sıfır karbonhidrat ile 15 günde 6_7kg kaybı bekliyorum ☺

Canım bence 30 saat çok fazla. Bu şekilde gayet iyi ilerliyorsun zaten. Kendini çok zorladığında bırakma ihtimalin çoğalır bana göre. Bu şekilde ilerlemeye devam et. Bende öyleyim bazen yiyiyorum. Bunlar normal şeyler. Çok yedim diyerek bahsettiğin şeyi biz diyete başlamadan önce her gün yapıyorduk. Hem de her öğünde öyle düşün.
Ben de bayram arası biraz daha serbest yapacağım. Çünkü bayram sabahı ben evde kahvaltı yapmazsam düğün öncesi evde savaş çıkar bayram sonuçta yiyeceğim tabi ki. Bir de zaten evleneceğim ailemle güzel bir bayram sabahı yapacağım Allahın izniyle. Ne zamandır hiç kahvaltı yapmıyorum bizimkilerle, sonra da ramazan girdi zaten yapmıyoruz. En azından bayramda yerim valla bayram ve düğün sonrası aynı bu düzene geri dönerim

Bana da herkes öyle diyordu ama bu sefer çok kararlı başladım, hiç kimse diyeti bıraktıramadı. Ve çok şükür baya iyi kilo verdim. Kesinlikle denemelisin. Ben yıllarca kilo vermek için ne çaylar, detox içeceklerine para döktüm anlatamam ama hiç biri şuan ki kiloma indiremedi beni. Bir de çok çabuk geri aldım her seferinde. Bu diyet benim kurtarıcım oldu.bende bayram arası biraz daha yiyeceğim ama bayramdan sonra ki hafta aynı şekilde devam edeceğim inşallah. Şuan ki kilom benim baya iyi gibi ama bir kaç kilo daha vermek istiyorum

Bakalım deneyeceğim 30 saat nereye gidebilirsem. Sahiden ya biz de bazen annemle.konusuyoruz ben şimdi tek ogün yedigim hâlde bile fazla geliyor her gun hem de 3 ogün tıkına yılına yiyip bir de gece alıştırmaları yapıyorduk ne yapıyormuşuz ya diyoruz☺

Bende öyle gerçekten her gün karşılaştırıyorum. 1 kase çorbayla doyabiliyormuşum diyorum. Bunca zaman çorbayı sadece başlangıç olarak görmüştüm oysa ki ben midemin küçüldüğünü hissediyorum. Boşuna o kadar çok doldurmuşum ki

Hadi Bismillah
En son 21.00 da menüyü kapattim
Hesaplamalara gore yarın gece 3.00 da yemek yemem lazım ama bana belli olmaz yarın akşam 21.00 de iki üç bardak şekerli çay içebilirim
Ruh halime gore takılacağım bakalim

İnşallah dediğin gibi bende kilo verebilirim canım ya deneyeceğim başlayacağım inşallah

Maşallah canım ya nice eksilere inşallah
Insallah
1 günlük fazla yemenin sonucu +2 kg oldu maalesef
22 saat aclik sonrası 71.5 a indim
Sabah 72 kusurdü
.
Bu akşam da iftarda yedim sadece
Yarına muhtemel 20 saat civarı açlık olacak, kusurati saymıyorum çünkü çay ictim
Mutlaka orucu bırakmamalıyım
Benim stop dugmem yok cunkü:)
Bakalım hayırlısı. En kötü 20 saatlik su oruçlucları yaparım
Sanırsam 30 saat çok gibi henüz hazır degilim gibi bilemiyorum psikolojik olarak degilim yoksa beden olarak tamamım da

Bırakma canım ya ne güzel kilo vermişsin devam et az nirşey kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…