-
- Konu Sahibi Lonely single girl
İnanın ki bende böyle düşünüyordum ama hiç alakası yokmuş. Çünkü biz mutfağın önünden geçerken bile mutlaka atıştıracak bir şeyler bulabilen kişilerizMutfağın önünden geçerken 5 kilo alıyorum
Cok iyi kilo vermişsiniz gercekten sadece if le mi verdinizİnanın ki bende böyle düşünüyordum ama hiç alakası yokmuş. Çünkü biz mutfağın önünden geçerken bile mutlaka atıştıracak bir şeyler bulabilen kişilerizyıllarca sürekli kilo alıp vermekle zaman geçirdim. Diyete başladım sıkıldım bıraktım. Ya da çok az kilo verebiliyorum diye vazgeçtim. Eğer tahlil yaptırdıysanız ve bir problem yoksa mutlaka sizinde yeme bozukluğunuz var. Bizim yaptığımız diyet gerçekten çok iyi. Bence geç kalmadan başlayın kilo verdikçe insanın morali düzeliyor ve bırakmak istemiyor diyeti. Ben 2 aylık süreçte yaklaşık 12-13 kilo verdim. Bundan sonra da devam edeceğim. Bu 2 aylık süreçte görüşmediğim hiç kimse inanamıyor bu kadar kilo verdiğime. Geç olmadan başlayın. İsterseniz sizde aramıza katılarak diyet konusunda güç bulabilirsiniz.
Yaaa tahlilerde bir sıkıntı yoktu bir ara kilo vermeye çalışıyordum eşim sürekli az yiyorsun aç kalacaksın diyip beni yediriyordu şimdi oda baya kilo aldı ramazan bitiminde başlayacağız Allah izin verirseİnanın ki bende böyle düşünüyordum ama hiç alakası yokmuş. Çünkü biz mutfağın önünden geçerken bile mutlaka atıştıracak bir şeyler bulabilen kişilerizyıllarca sürekli kilo alıp vermekle zaman geçirdim. Diyete başladım sıkıldım bıraktım. Ya da çok az kilo verebiliyorum diye vazgeçtim. Eğer tahlil yaptırdıysanız ve bir problem yoksa mutlaka sizinde yeme bozukluğunuz var. Bizim yaptığımız diyet gerçekten çok iyi. Bence geç kalmadan başlayın kilo verdikçe insanın morali düzeliyor ve bırakmak istemiyor diyeti. Ben 2 aylık süreçte yaklaşık 12-13 kilo verdim. Bundan sonra da devam edeceğim. Bu 2 aylık süreçte görüşmediğim hiç kimse inanamıyor bu kadar kilo verdiğime. Geç olmadan başlayın. İsterseniz sizde aramıza katılarak diyet konusunda güç bulabilirsiniz.
Hoş geldinizBenimde yapmam lazım 97 kiloydum rahatsızlık geçirdim sonra yemek yemeyi kestim kısa sürede 85 e indim ama yine aldım 95im çok kötüyüm vermem lazım ama ramazanda veremiyorum
Ben de öyleyim normaldeMutfağın önünden geçerken 5 kilo alıyorum
Canım bence 30 saat çok fazla. Bu şekilde gayet iyi ilerliyorsun zaten. Kendini çok zorladığında bırakma ihtimalin çoğalır bana göre. Bu şekilde ilerlemeye devam et. Bende öyleyim bazen yiyiyorum. Bunlar normal şeyler. Çok yedim diyerek bahsettiğin şeyi biz diyete başlamadan önce her gün yapıyorduk. Hem de her öğünde öyle düşün.Eki Görüntüle 3058665
Bunu telefonuma duvar kağıdı yapicam :)))
...
Eğer karbonhidrat kısıtlaması olmadan 1 ayda 6 kg gittiyse
Yanı aşağı yukarı 15 gunde 3 kg
.
Günde 30 saat aclik ve sıfır karbonhidrat ile 15 günde 6_7kg kaybı bekliyorum ☺
Bana da herkes öyle diyordu ama bu sefer çok kararlı başladım, hiç kimse diyeti bıraktıramadı. Ve çok şükür baya iyi kilo verdim. Kesinlikle denemelisin. Ben yıllarca kilo vermek için ne çaylar, detox içeceklerine para döktüm anlatamam ama hiç biri şuan ki kiloma indiremedi beni. Bir de çok çabuk geri aldım her seferinde. Bu diyet benim kurtarıcım oldu.bende bayram arası biraz daha yiyeceğim ama bayramdan sonra ki hafta aynı şekilde devam edeceğim inşallah. Şuan ki kilom benim baya iyi gibi ama bir kaç kilo daha vermek istiyorumYaaa tahlilerde bir sıkıntı yoktu bir ara kilo vermeye çalışıyordum eşim sürekli az yiyorsun aç kalacaksın diyip beni yediriyordu şimdi oda baya kilo aldı ramazan bitiminde başlayacağız Allah izin verirsebu dediğini de deneyeceğim baya kilo veren var böyle
Ay harika ya maşallah maşallahEki Görüntüle 3058704 bende Bi tartılayım dedim umarım tartım bozulmamıştır. Doğru gösteriyordur. Emin olmak için anneme söyledim o tartıldı her zaman ki kilosunda çıktı. İnşallah doğrudur
Bende öyle gerçekten her gün karşılaştırıyorum. 1 kase çorbayla doyabiliyormuşum diyorum. Bunca zaman çorbayı sadece başlangıç olarak görmüştüm oysa kiBakalım deneyeceğim 30 saat nereye gidebilirsem. Sahiden ya biz de bazen annemle.konusuyoruz ben şimdi tek ogün yedigim hâlde bile fazla geliyor her gun hem de 3 ogün tıkına yılına yiyip bir de gece alıştırmaları yapıyorduk ne yapıyormuşuz ya diyoruz☺
İnşallah dediğin gibi bende kilo verebilirim canım ya deneyeceğim başlayacağım inşallahBana da herkes öyle diyordu ama bu sefer çok kararlı başladım, hiç kimse diyeti bıraktıramadı. Ve çok şükür baya iyi kilo verdim. Kesinlikle denemelisin. Ben yıllarca kilo vermek için ne çaylar, detox içeceklerine para döktüm anlatamam ama hiç biri şuan ki kiloma indiremedi beni. Bir de çok çabuk geri aldım her seferinde. Bu diyet benim kurtarıcım oldu.bende bayram arası biraz daha yiyeceğim ama bayramdan sonra ki hafta aynı şekilde devam edeceğim inşallah. Şuan ki kilom benim baya iyi gibi ama bir kaç kilo daha vermek istiyorum
Kaç kiloya düştün canım :)Hoş geldiniz
Ben de öyleyim normalde☺
Verirsin canım emin ol. Bende kilo veremiyorum diyenlerdendim ama mideyi boş bırakınca yağdan gitmeye başlıyorİnşallah dediğin gibi bende kilo verebilirim canım ya deneyeceğim başlayacağım inşallah
Geçen martta 84.4 tü en zirveKaç kiloya düştün canım :)
Maşallah canım ya nice eksilere inşallahGeçen martta 84.4 tü en zirve
Bu mart sonu 76.1
Şimdi 70_71 arasi
InsallahMaşallah canım ya nice eksilere inşallah
Bırakma canım ya ne güzel kilo vermişsin devam et az nirşey kalmışInsallah
1 günlük fazla yemenin sonucu +2 kg oldu maalesef
22 saat aclik sonrası 71.5 a indim
Sabah 72 kusurdü
.
Bu akşam da iftarda yedim sadece
Yarına muhtemel 20 saat civarı açlık olacak, kusurati saymıyorum çünkü çay ictim
Mutlaka orucu bırakmamalıyım
Benim stop dugmem yok cunkü:)
Bakalım hayırlısı. En kötü 20 saatlik su oruçlucları yaparım
Sanırsam 30 saat çok gibi henüz hazır degilim gibi bilemiyorum psikolojik olarak degilim yoksa beden olarak tamamım da