Aralıklı oruç ile zayıflama serüvenim 76.1 den 60 'a 😊 en kısa sürede

Günün hasılatı
Ay kızlar artık 23 saatlik açıkta zorlanmaya basladim.başım fena ağrıyor sonlara doğru
galiba vucudumdaki fazla yağlar gittikçe vücut yakacak başka enerji arıyor.
Hâlâ göbeğimde löp löp yağlar duruyor
Belim 89 cmden 72 cm e düştü
Ama hala göbüş duruyor
Tabi eskisine oranla azaldı tabi ama gobegim

Bende tartıldım ve ölçüm yaptım bugün.
Kilo 68.300
Bel 74 cm
Ama dediğin gibi göbeğim hala duruyor. Aslında o da ilk diyete başladığımda 105 cm di. Şimdi 96 cm ama ne giyersem direk Bi çıkıyor yine de. Göbeğime aşırı takıntılıyım bende bu aralar. Gitmiyor ben daha çok gitsin istiyorum tabi ama inşallah o da olacak

Olacak olacak inşallah
Diğer yerlerdeki yağlarımız gidince mecburi sıra ona gelecek
Ama maşallah süper veriyorsun hızlı benimki bir kiloda bir hafta duruyor. Aslında bugün yürümeye üşeniyordum ama gaza geldim ama yuruyecem

Canım biraz da düğün araaı ya onunda etkisi var. İnan ki hiç durmuyorum. Gece yatağa yatınca kıpırdamadan uyuyorum. Ama şükür veriyorum. İnşallah biraz daha veririm düğüne kadar. Düğünden sonra da diyete devam zaten

Canım ya bu VKI tablosunu nasıl yapıyorsun ya. Ben bir türlü bulamıyorum. Resmen cahilim bana da anlatır mısın bende tablo şeklinde VKI tablosu istiyorum

Ust tarafta profil fotona tiklayip hesap detaylarına giriyorsun. Biraz aşağıya inince başlangıç kilon şimdiki kilon boyun yaziyor onları yazip kaydet de .bu kadar
Canım ya bu VKI tablosunu nasıl yapıyorsun ya. Ben bir türlü bulamıyorum. Resmen cahilim bana da anlatır mısın bende tablo şeklinde VKI tablosu istiyorum

Vücudum inceldikçe fazla yağlar daha cok gözüme çarpmaya başladı. Mesela kollarım biraz tombik kaldı gibi bugünden itibaren 1 ay kol çalışmaya basladim bakalim.
Mayis sonuna incecik kollar istiyorum
BU arada belim 71 cm e inmiş
Maşallah maşallah
Şu ana kadar 6 km yürümüşüm
Okula da yürüyerek gidicem insallah 3 km oradan oh oh aksama da az yedim ki tamamdır
Tartım da bozuldu daha dogrusu altındaki bir parçası koptu bakalim tamir edebilirsem tartılırım yarın aksam

Bende bazen farklı farklı yerlerime takılıyorum. Herkes baya zayıflamışsın diyor ama bana yeterli gelmiyor. Kilo vermeye başlayınca daha da çok vermek istiyorum. Daha önce hiç veremiyorum diyordum. Demek ki isteyince verebiliyormuşum. İnşallah devam ederim vermeye

Eveeeet
Bay bay 70 ler
Bay bay son 4 senemi mahveden yağlar ,şişko gozükmeme sebep olan bıngıldaklar
Hoşça kalın sizi hiç ozlemeyecegim
Yıllar sonra vki de 29 u gördüm

Neredeyse iki üç aydır makarna yememistim. Iftara yemek yoktu evde son anda ne yapayım dedim makarna yaptim yedim valla baya yedim ama
Ketçapı acı soslu
Olsun tek öğün :)

Bende sözde hiç ekmek yemedim 1 kase çorba içtim. Bir tane de karnıyarık yedim. Sonra çayın yanında 2 dilim kek yedim. Kek yediğim için pişmanım ama gerçekten canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…