Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

valla babannemin televizyonu gibiyim ses var eksın var görüntü yok şekerimmmm inşallah dediğin gibi oluruzzz :1::1::1::1:

Olsun canım bir de iyi tarafından bak olaya; o televizyonlar şimdiki hd lere 5 basar sağlamlıkta:))

Sabah işi iyi fikir zamanı olana. Gerçekten en verimli vakit sabahtır. Gündüz gözüyle:):17:

yalan yok bacım benim yaptı... :17::17::17::17:

Hadee maşallah:) Gülüyoruz ama bu bile nimettir aslında. Geçenlerde forumdan foruma yatay geçiş yaparkene bir de baktım vajinusmus forumundayım. Hep merak ederdim nasıl bir şey olduğunu, biraz okuyunca inanın halime binlerce kere şükrettim bir daha. Orada 10 yıldır ilişkiye girmeyi başaramamış arkadaşlar var, Allah yardımcıları olsun. Düşünsenize, ne kötü. Hem çocuk istiyorlar, hem kocalarını mutlu görmek istiyorlar ama yapamıyorlar..

Hadee maşallah:) Gülüyoruz ama bu bile nimettir aslında. Geçenlerde forumdan foruma yatay geçiş yaparkene bir de baktım vajinusmus forumundayım. Hep merak ederdim nasıl bir şey olduğunu, biraz okuyunca inanın halime binlerce kere şükrettim bir daha. Orada 10 yıldır ilişkiye girmeyi başaramamış arkadaşlar var, Allah yardımcıları olsun. Düşünsenize, ne kötü. Hem çocuk istiyorlar, hem kocalarını mutlu görmek istiyorlar ama yapamıyorlar..

Güle güle canım. Ben de gidiyorum. Haftaya görüşürüz inşallah. Hepinizi öptüm.

Yüce Rabbim beterinden korusun halimize şükredelimm
:16::16::16:
sude mervem haftaya kadar gelmiycek misin
:19::19::19:

Olsun canım bir de iyi tarafından bak olaya; o televizyonlar şimdiki hd lere 5 basar sağlamlıkta:))
Sabah işi iyi fikir zamanı olana. Gerçekten en verimli vakit sabahtır. Gündüz gözüyle:):17:

ayyy hadiii inşallahhhh Rabbim hayırlı zamanlarda versin sağlıklı inşallahhhhhhh:29::29::29:

Kızlar ben kaçtım..... akşama uğramaya çalışırım öpüyorum hepiciğinizi gıdılarınızda...

kızzz gıdımdan öpmeee çok huylanırımmmmmmm nanaktan öpppp :38::38::38:

tatlım bana alınmadın dimi sen
:14::14::14:

a aaaaaaa niekineee alınayım sana ben bitane gamyoncum var :29::29::29:

hem bende alınacak sıfat var mı bak hele :27::27::27:

ayyy hadiii inşallahhhh Rabbim hayırlı zamanlarda versin sağlıklı inşallahhhhhhh:29::29::29:

kızzz gıdımdan öpmeee çok huylanırımmmmmmm nanaktan öpppp :38::38::38:

a aaaaaaa niekineee alınayım sana ben bitane gamyoncum var :29::29::29:

hem bende alınacak sıfat var mı bak hele :27::27::27:

canım cevap vermeyince yanlış anladım bende :54::54::54:

Gamyoncum, flyrey, inşallah güzel haberlerinizi duymaya gelirim. Hep böyle neşeli mutlu kalın inşallah. İyi gördüm sizi çok şükür. Antiyi göremedim ama, selamımı iletirsiniz, roseis'e diara...hoşçakalın.

kız görmedim neye cvp vermedim hele de bakım bi daha hem işyerindeki ıvır zıvırlarnan uğrasıyorum hem buraya laf yetiştiriyorum gözümden kaçmıştır bebeeeeemmmmmmmmmmmmmm:29::29::29:

olabilir tatlım :16::16::16::16:

Gamyoncum, flyrey, inşallah güzel haberlerinizi duymaya gelirim. Hep böyle neşeli mutlu kalın inşallah. İyi gördüm sizi çok şükür. Antiyi göremedim ama, selamımı iletirsiniz, roseis'e diara...hoşçakalın.

inşallah sude mervem inşallah biz söyleriz merak etme sen
:16::16::16:​ kendine iyi bakkk

hoşçalak bitanemmm ama çok özletme kendini dayanamayız topluca isyan çıkarırız biz aniticğim kızçeysiyle uğrasıyodur muhtemelen slmın basımız üstüne sende kendine dikkat et olurmu kuzucummm:29::29::29:

Kızlaaaar günaydın.....
Okumaya başladım geriden gelip,,, bi kaç sayfam kaldı geliyorum:16:
Hepiciğinizi öpüyorum..

Ya ayvareçeli beraber oynamaktan zevk alacağınız şeyler bulsan... Mesela biz akşamları sık sık scrabble oynarız, kağıt oynarız, tavla oynarız,,, her birine iddia koyarız (sinemada istediği filme gitmek, ayakkabı almak, yemeği hazırlamak,,.vb) işin içine rekabet girince eşinin ilgisini çekebilir hem de beraber bişeyler yapmanın zevkini alınca yalnız oynamak istemeyebilir. Puzzle yapıyoruz mesela kışın akşamları çok dışarı çıkamadığımız için... Terapi gibi oluyor... Ortak yapmaktan zevk alacağınız şeyler geliştir canım ya... Ne yazık ki erkeklerin bu konuda kafası basmıyor :1: yeni hobiler edinmek, ortak zevkler geliştirmek konusunda iş kadınlara düşüyor....

lanvincim puzzle deneme yolundayım şu an, oturma odasının ortasına yaydım pazar çengisi gibi. arada kedi gibi yanaşıp yardım edeyim mi diyo... henüz dikkatini tam toplayamasa da (bilgisayar oyunlarından kalma dikkat dağınıklığı) uğraşıyo parçalarla ama çabuk sıkılıyo bakalım...

Back