Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ay sudecim hoşgeldin sorma ya bizde de değişik oluyor cilveleşmeler falan sözde aşk moduna cevirmeye çalışıyoz ama bizde biliyoz ki bu çalışma adamı ilk zaten mutfaga gönderiyorum keçiboynuzuna :52::52::52:

Hahaha güldürdün beni canım ya:))) Demek mutfağa keçiboynuzuna ha:)))Zavallı adamcıklarımız yaa. Benimki de yatmadan önce kahve fincanı geldiğini görünce aha gene yumurta dönemine girdi bizim hatun diyor:))))

ayy ekşından yoruldum artık :):)
ekşın güzel ama banyosu zor :52::52::52:

ay ekşın özledim ben de.... dört gün şehir dışındaydık.. şimdi regl oldum filan derken... bitse de başlasak ekşına :27::27::27::27::27:
iki gün önce eşim örümcek adam oldum düz duvara tırmancam artık dedi,,, farkında olmadan yumurtlama geçince ihmal etmişim sanırım....
bu ay no stres bol bol ekşın planlıyorum...
hatta yeni yılda izmirde arkadaşlarla buluşcaz ama acaba gitmesek de yeni yıla ekşınla girip tüm yılı ekşınlı mı geçirsek diye bir düşünce geçiyor aklımdam :52:

Üzülme canım benim, inşallah doğru zamanı yakalamışsındır. Zaten adetten sonra gün aşırı ilişki olursa teknik olarak kaçırmanın imkanı yok. Tabi Allah verir vermez ona birşey diyemiyoruz canım. Olmasa da üzülme, umutsuzluk ölülere yakışır, hala görecek günü olana değil.

Hahaha güldürdün beni canım ya:))) Demek mutfağa keçiboynuzuna ha:)))Zavallı adamcıklarımız yaa. Benimki de yatmadan önce kahve fincanı geldiğini görünce aha gene yumurta dönemine girdi bizim hatun diyor:))))

ay ben geçen akşam kahvesini yaptım koydum önüne adamada anlatmıştım sonra içti kahveyi bi güzel ama biz çalışmadık sinir etti beni

üzülme canım benim, inşallah doğru zamanı yakalamışsındır. Zaten adetten sonra gün aşırı ilişki olursa teknik olarak kaçırmanın imkanı yok. Tabi allah verir vermez ona birşey diyemiyoruz canım. Olmasa da üzülme, umutsuzluk ölülere yakışır, hala görecek günü olana değil.

saol canım benim doğru diyosun inşallah bi gün müjdeyi vericem herkese:) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

ay ekşın özledim ben de.... dört gün şehir dışındaydık.. şimdi regl oldum filan derken... bitse de başlasak ekşına :27::27::27::27::27:
iki gün önce eşim örümcek adam oldum düz duvara tırmancam artık dedi,,, farkında olmadan yumurtlama geçince ihmal etmişim sanırım....
bu ay no stres bol bol ekşın planlıyorum...
hatta yeni yılda izmirde arkadaşlarla buluşcaz ama acaba gitmesek de yeni yıla ekşınla girip tüm yılı ekşınlı mı geçirsek diye bir düşünce geçiyor aklımdam :52:

:46::46::46::46::46:

saol canım benim doğru diyosun inşallah bi gün müjdeyi vericem herkese:) allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

​inşallah canım inşallah

Back