Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy ekşından yoruldum artık :):)
ekşın güzel ama banyosu zor

Aynen:) Nedense bu dönem gelip çatınca bizi acayip bir gülme krizi tutuyor, espriler bomba gibi patlıyor ardı ardına:)) Yani bebek yapma modu farklı, aşk modu farklı sanırım. Daha doktor bize takvim verdiğinde gülmelere başlıyoruz. Sanırım Ata Demirer gibi bi çocuk doğuracağım birgün:)

katılıyorum canımm

inşallah canım biz arkadaşa yardımcı olmak istedik ama olmadı

he yaaaa heleki saçların kurusun bekle ki bende migren var anam makineyle kurutuncada ağrıyo ıslak dısarı cıkıncada kendi haliyle kuruycak kefyine göre yaniiii o yuzden sapah bu havada bere taktım da geldim burdada bi ablam var sağolsun hemen ona ördürdüm balıksırtı kimse çakmadı ıslak kafayı

ay sudecim hoşgeldin sorma ya bizde de değişik oluyor cilveleşmeler falan sözde aşk moduna cevirmeye çalışıyoz ama bizde biliyoz ki bu çalışma adamı ilk zaten mutfaga gönderiyorum keçiboynuzuna

kuzum sen gerçekten bu sabah ekşın mı yaptınn

bi arkadaş bebek düşündüğümde ilişkiden sonra hep kalkmadan 15-20 dk bekledim 2 çocuğuma da o ay hamile kaldım dene tutuyor dedi
ben de şubatta istiyorum inş Rabbim verirse
o zamana kadar normal yolla deneyip o ay bu şekilde deneyeceğim bakalım ne olacak

bende 7 sinde gitcem adet gelsede gelmesede gidiyom

ay ben sabaha bırakamıyorum artık sabahın altısında imkansız gece de başıma örtü örtüp uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…