- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.541
ayy ekşından yoruldum artık :):)
ekşın güzel ama banyosu zor
Hoşbulduk canım benim. İlgilisineydi zaten. Arkadaşın adı aklıma gelmeyince genele hitap edeyim dedim:) İnşallah neşen upuzzzuuuun süreR canım.
İREMNEVA, ben senin ne demek istediğini anladım canım. Bu yorumları bilgi almak için de çok kişi okuyor, o yüzden açayım biraz dedim.
Aynen:) Nedense bu dönem gelip çatınca bizi acayip bir gülme krizi tutuyor, espriler bomba gibi patlıyor ardı ardına:)) Yani bebek yapma modu farklı, aşk modu farklı sanırım. Daha doktor bize takvim verdiğinde gülmelere başlıyoruz. Sanırım Ata Demirer gibi bi çocuk doğuracağım birgün:)
he yaaaa heleki saçların kurusun bekle ki bende migren var anam makineyle kurutuncada ağrıyo ıslak dısarı cıkıncadakendi haliyle kuruycak kefyine göre yaniiii o yuzden sapah bu havada bere taktım da geldim burdada bi ablam var sağolsun hemen ona ördürdüm balıksırtı kimse çakmadı ıslak kafayı
yaaa birazdan toplantıya gidicem tüm keyfim kaçtııı
kuzum sen gerçekten bu sabah ekşın mı yaptınn
yok bebeğim ya aynen öyle yapıyorum zaten çift çizge hep var ama silik ikinci cizgi dolayısıylada test gülmüyor o siliklikle gecen ay da adetime iki üç gun kala o akıntı gelmişti hatta ovu testi yaptım o zaman kopkoyuydu bilmiyorum ki acaba o zaman mı yumurtladım ama oyle olsa peşine hastalanamam herhalde amannnn neyse ne işte sorun var belli bende bataıca batsın gidicem dra
he yaaaa heleki saçların kurusun bekle ki bende migren var anam makineyle kurutuncada ağrıyo ıslak dısarı cıkıncadakendi haliyle kuruycak kefyine göre yaniiii o yuzden sapah bu havada bere taktım da geldim burdada bi ablam var sağolsun hemen ona ördürdüm balıksırtı kimse çakmadı ıslak kafayı
bende 7 sinde gitcem adet gelsede gelmesede gidiyom
heeee yapmımmm mııı
kızlar günaydın yumurta çatladıktan sonra ne kadar çatlak kalıyo yani sadece 2 günmü var değerlendirebileceğimiz
ay ben sabaha bırakamıyorum artık sabahın altısında imkansız gece de başıma örtü örtüp uyuyorum
nen var guzzzuuummmm seninnnnnnnnnnnnnnnn
yap canım yap yap da bana şaka yapıyon sandıydımm
valla bizimde genelde sabah olmaz ama bu sabah söylemesi ayıp çalışırken uyandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?