Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ayy ekşından yoruldum artık :):)
ekşın güzel ama banyosu zor :52::52::52:

Aynen:) Nedense bu dönem gelip çatınca bizi acayip bir gülme krizi tutuyor, espriler bomba gibi patlıyor ardı ardına:)) Yani bebek yapma modu farklı, aşk modu farklı sanırım. Daha doktor bize takvim verdiğinde gülmelere başlıyoruz. Sanırım Ata Demirer gibi bi çocuk doğuracağım birgün:)

katılıyorum canımm

Hoşbulduk canım benim. İlgilisineydi zaten. Arkadaşın adı aklıma gelmeyince genele hitap edeyim dedim:) İnşallah neşen upuzzzuuuun süreR canım.

İREMNEVA, ben senin ne demek istediğini anladım canım. Bu yorumları bilgi almak için de çok kişi okuyor, o yüzden açayım biraz dedim.

inşallah canım biz arkadaşa yardımcı olmak istedik ama olmadı

he yaaaa heleki saçların kurusun bekle ki bende migren var anam makineyle kurutuncada ağrıyo ıslak dısarı cıkıncada :( kendi haliyle kuruycak kefyine göre yaniiii o yuzden sapah bu havada bere taktım da geldim :1::1::1::1::1::1: burdada bi ablam var sağolsun hemen ona ördürdüm balıksırtı kimse çakmadı ıslak kafayı :1::1::1::1:

Aynen:) Nedense bu dönem gelip çatınca bizi acayip bir gülme krizi tutuyor, espriler bomba gibi patlıyor ardı ardına:)) Yani bebek yapma modu farklı, aşk modu farklı sanırım. Daha doktor bize takvim verdiğinde gülmelere başlıyoruz. Sanırım Ata Demirer gibi bi çocuk doğuracağım birgün:)

ay sudecim hoşgeldin sorma ya bizde de değişik oluyor cilveleşmeler falan sözde aşk moduna cevirmeye çalışıyoz ama bizde biliyoz ki bu çalışma adamı ilk zaten mutfaga gönderiyorum keçiboynuzuna :52::52::52:

he yaaaa heleki saçların kurusun bekle ki bende migren var anam makineyle kurutuncada ağrıyo ıslak dısarı cıkıncada :( kendi haliyle kuruycak kefyine göre yaniiii o yuzden sapah bu havada bere taktım da geldim :1::1::1::1::1::1: burdada bi ablam var sağolsun hemen ona ördürdüm balıksırtı kimse çakmadı ıslak kafayı :1::1::1::1:

kuzum sen gerçekten bu sabah ekşın mı yaptınn
:ssz::ssz::ssz:

bi arkadaş bebek düşündüğümde ilişkiden sonra hep kalkmadan 15-20 dk bekledim 2 çocuğuma da o ay hamile kaldım dene tutuyor dedi
ben de şubatta istiyorum inş Rabbim verirse
o zamana kadar normal yolla deneyip o ay bu şekilde deneyeceğim bakalım ne olacak :30:

yok bebeğim ya aynen öyle yapıyorum zaten çift çizge hep var ama silik ikinci cizgi dolayısıylada test gülmüyor o siliklikle gecen ay da adetime iki üç gun kala o akıntı gelmişti hatta ovu testi yaptım o zaman kopkoyuydu bilmiyorum ki acaba o zaman mı yumurtladım ama oyle olsa peşine hastalanamam herhalde amannnn neyse ne işte sorun var belli bende bataıca batsın gidicem dra

bende 7 sinde gitcem adet gelsede gelmesede gidiyom :10::10::10::10:

ay ben sabaha bırakamıyorum artık sabahın altısında imkansız gece de başıma örtü örtüp uyuyorum

Back