Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

12035_10151287779149699_1216094240_n.jpg

Herkese merhaba.

Nasılsınız arkadaşlar? Hayırlı haberler var mı gözden kaçırdığım. Ben foruma girmiyorum çünkü geçen aydan tecrübeliyim. Okuduğum herşeyi kendime yamadım, hamile belirtileri değil, ultra gebe hissettim kendimi. Kusmalarım bile psikolojik olarak başlamıştı. Sabahlara kadar araştırma yapmam acaba benim de böyle midir diye kafa patlatmalarım da cabası yorgunluk. Bu ay girmemeye kararlıydım. Sadece sizlere bakıp hamiş var mı dye gözden geçiriyorum o kadar. kk ya takılmayınca gebelikle ilgili birşey düşünmez oldum. Arada aklıma geliyor hepsi bu. Kafam rahat yaneee:) Ama bat yaklaştıkça ne olur bilemem.

Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım klomen bu sefer işe yaramış mı? Ovu testimde iki koyu çizgi de dün gece belirdi. Tabi biz tembel tembel film izledik sonra sarılıp bir güzel uyuduk:))

NORMALDE KAÇ SAAT SÜRER BİLMEMDE OVUDA ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA 6-36 SAAT ARASI BİR ZAMAN ÇATLIYON, BENDE ANLAMIYOM BU İŞİ ZATEN ÇOK KAALE ALMA DEDİĞİMİ:ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:

Canım, ovu testlerinde çift çizgi genelde çıkar zaten. Önemli olan iki çizginin de aynı kalınlığa ve renk koyuluğuna gelmesi. İşte o gün çatlamadan muhtemelen bir önceki gün olarak bilinir. O gün, bir gün öncesi ve sonraki 48 saat önemlidir. Bana yanlış bilgi verdikelri için aylarca boşuna uğraştım, sonra öğrendim yaşayarak ve engin kk araştırmaları yaparak. Ayrıca doktorum eğer progestan ya da klomen alıyorsak bu testlerin yanıltıcı olabileceğini söyledi.

En iyisi stes yapmadan, hiç araştırma ya da belirti aramadan beklemek. Omaz demeyin oluyor çünkü:)) Tedavi gördüğüm, bi dünya para saydığım halde artık umuruma değil ne olursa olsun dedim.

Öpüyorum hepinizi. İnşallah herkes hayırlısıyla bu ay bebeğine kavuşur canlarım.

bu her sene hamile kalanlar nasıl oluyor yaa millet ilk geceden bile hamile kalıyor anlamıyorum ben hiç yaa batmanlı bir komşumuz var 9 çocuğu var ya nasıl oldu diyorum hiç bilmem ben diyor anlamamış bile :(

belki o batmanlı komşunuz kafaya takmıyordur sizin gibi sitem etmiyordur

canım ireminde anlattığı gibi ovulasyon testi yapıyoruz biz eczanelerde satılıyor

yaptım kuzummm adet bitimi başladım 20 adetti kaldı 4 az önce yine yaptım yine gülmedi bu test pskjim bozuldu heeeee :43::43::43::43::43::43::43:

uuyyyy iyiyyiimmmm bebeğimmmmmmm ama beni şımartıyosunnn :26::26::26::26::26:

duymadım ama şahit olduğum ilk kişi sen olursun inşallahhhh

kış kışşşşş bat kış kışşşşşşşş :emir_bebek::emir_bebek:

idrarı az mı tutuyon yoksa 3-4 saat su wc yok biliyosun...

Herkese merhaba.

Nasılsınız arkadaşlar? Hayırlı haberler var mı gözden kaçırdığım. Ben foruma girmiyorum çünkü geçen aydan tecrübeliyim. Okuduğum herşeyi kendime yamadım, hamile belirtileri değil, ultra gebe hissettim kendimi. Kusmalarım bile psikolojik olarak başlamıştı. Sabahlara kadar araştırma yapmam acaba benim de böyle midir diye kafa patlatmalarım da cabası yorgunluk. Bu ay girmemeye kararlıydım. Sadece sizlere bakıp hamiş var mı dye gözden geçiriyorum o kadar. kk ya takılmayınca gebelikle ilgili birşey düşünmez oldum. Arada aklıma geliyor hepsi bu. Kafam rahat yaneee:) Ama bat yaklaştıkça ne olur bilemem.

Yarın doktor kontrolüm var. Bakalım klomen bu sefer işe yaramış mı? Ovu testimde iki koyu çizgi de dün gece belirdi. Tabi biz tembel tembel film izledik sonra sarılıp bir güzel uyuduk:))

Canım, ovu testlerinde çift çizgi genelde çıkar zaten. Önemli olan iki çizginin de aynı kalınlığa ve renk koyuluğuna gelmesi. İşte o gün çatlamadan muhtemelen bir önceki gün olarak bilinir. O gün, bir gün öncesi ve sonraki 48 saat önemlidir. Bana yanlış bilgi verdikelri için aylarca boşuna uğraştım, sonra öğrendim yaşayarak ve engin kk araştırmaları yaparak. Ayrıca doktorum eğer progestan ya da klomen alıyorsak bu testlerin yanıltıcı olabileceğini söyledi.

En iyisi stes yapmadan, hiç araştırma ya da belirti aramadan beklemek. Omaz demeyin oluyor çünkü:)) Tedavi gördüğüm, bi dünya para saydığım halde artık umuruma değil ne olursa olsun dedim.

Öpüyorum hepinizi. İnşallah herkes hayırlısıyla bu ay bebeğine kavuşur canlarım.

canım seni gördüğüme sevindim,, iyi olduğunu duyduğuma daha çok sevindim... bir ara merak etmiştim....
en doğrusunu yapıyorsun buraya girmek hep aynı konuları konuşuyor olmak sürekli konuyu güncel tutuyor....

Herkese merhaba.

ovu testinde çift çizgiden kastım eşit 2 çizgiydi, yanlış anlaşılma olduysa sorry :34:

idrar testimde tek çizgi çıktı..bıktım uğraşmaktan.:43: hiçbir sorun yokken gelmiyor işte..kısmet değil bu ay da..beklicez artık.

Okuyamıyor musun yazdığımı ?

dur biraz sakin ol lütfen sadece sana destek olmak istedik bu kadar sert üslup kullanmana gerek yok

canım gereksiz gerginlik yaratıyorsun.... sana yardımcı olmaya çalışıyoruz stres yapma demek istiyoruz... hepimiz aynı durumdayız dilimiz döndüğünce birbirimize destek oluyoruz....
ama mesajın hem anlaşılmıyor,,, hem de uslubun sertleşiyor gittikçe...

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Teşekkür ederim lanvin:) Sizleri görünce kendimi iyi hissediyorum ama burada muhabbetimiz genelde bebekle ilgili. Gerçekten geçen ay farkında olmadan baya kaptırmışım kendimi okuduklarıma. Resmen psikolojim bozuldu. Sonra baktım bebek isteyen eşimin dünya umurunda değil, olur sıkma canını diyor, dedim bana ne oluyor.Adam keyifle sinema izlerken ben kk da belirti kovalıyorum:))))

Arkadaşlar sinirler gergin galiba. Lütfen birbirimizi kırmayalım.Sonuçta burada herkes aynı dertten muzdarip

Teşekkür ederim lanvin:) Sizleri görünce kendimi iyi hissediyorum ama burada muhabbetimiz genelde bebekle ilgili. Gerçekten geçen ay farkında olmadan baya kaptırmışım kendimi okuduklarıma. Resmen psikolojim bozuldu. Sonra baktım bebek isteyen eşimin dünya umurunda değil, olur sıkma canını diyor, dedim bana ne oluyor.Adam keyifle sinema izlerken ben kk da belirti kovalıyorum:))))

Arkadaşlar sinirler gergin galiba. Lütfen birbirimizi kırmayalım.Sonuçta burada herkes aynı dertten muzdarip

hoşgeldin sude mervem :16::16::16:
ben hiç gergin değilim canım aksine bugün çok neşeliyim

idrarı az mı tutuyon yoksa 3-4 saat su wc yok biliyosun...

yok bebeğim ya aynen öyle yapıyorum zaten çift çizge hep var ama silik ikinci cizgi dolayısıylada test gülmüyor o siliklikle gecen ay da adetime iki üç gun kala o akıntı gelmişti hatta ovu testi yaptım o zaman kopkoyuydu bilmiyorum ki acaba o zaman mı yumurtladım ama oyle olsa peşine hastalanamam herhalde amannnn neyse ne işte sorun var belli bende bataıca batsın gidicem dra

ha haaaa o da iyiymiş... koca istemekten kasıt başka bence... ekşın istemek olabilir :1:
sebepsiz iç sıkıntısı fena bişey ya... dua filan oku... internette alışveriş sitelerinde dolaş... almasam bile kafam dağılıyo benim o zaman...

ben misal içimde öküz var gibiyim ama ben nedenini biliyorum.... yarın önemli bir toplantım var ve yatiştirmem gereken milyon tane dokuman var ama ben oturup burda geyik yapıyorum... zaman azaldıkça iç sıkıntım artıyor :27::27::27:

ayy ekşından yoruldum artık :):)
ekşın güzel ama banyosu zor :52::52::52:

hoşgeldin sude mervem :16::16::16:
ben hiç gergin değilim canım aksine bugün çok neşeliyim

Hoşbulduk canım benim. İlgilisineydi zaten. Arkadaşın adı aklıma gelmeyince genele hitap edeyim dedim:) İnşallah neşen upuzzzuuuun süreR canım.

İREMNEVA, ben senin ne demek istediğini anladım canım. Bu yorumları bilgi almak için de çok kişi okuyor, o yüzden açayım biraz dedim.

Back