- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.481
al bendende o kadar, ben perşembe yumurtluycam diye beklerken ovu ya göre büyük ihtimal c.tesi erkenden çatladım, daha var bebişe demekki çünkü herşey komplo kurma derdinde bacım :106::106::106:....
geç adet oluyom deyince, vucut kendini hamileliği hazırlıyo dediler, ağzıma çaldılar bir bal, şimdide sen erken olmaya diyosun hamilelik belirtisi, siz benim azıcık kalan devrelerimi niye kısa devre yaptırıyonuz yawww
canım bende erken gelen adeti hamilelik diye biliyorumm
günaydın iremimmm
ay al benden de o kadar diyim saaaaaaa ama ben yoğunluktan boğuldum ondannnn
günaydın kuzmmmmmmm
şampiyonnnnnnnnn omuzlardasınnnnn
Kuzum benimde kasıklarım ağrıyo ama belim bi baska çok ayakta durunca kopucak gibi ağrıyo bide kasık ağrısı ile birleşince dayanamıyorum ikibüklüm kalıyorum :18::18::18: Ben kendim için yormuyorum hamişliğe bu ay es geçtim herhalde :18::18::18::18:
Bilmiyorum kuzum yaaaa
işte bombayı sen patlattın gamyancu güldürdün beni Allah da seni güldürsün
valla nedir bilmiyorum ama benim nedense ovu gülmediğinden mi ne bu ay ve uzun süre umudum yok
ne bombası tatlımm
geç adet oluyom deyince, vucut kendini hamileliği hazırlıyo dediler, ağzıma çaldılar bir bal, şimdide sen erken olmaya diyosun hamilelik belirtisi, siz benim azıcık kalan devrelerimi niye kısa devre yaptırıyonuz yawww
antim bende öyleyim gııııı dün sağ kasığım yırtılıyodu sanki gün boyu da ara ara adet sancısı gibi sancı cektim birde belim ağrıyo çok ama o düştüğüm gibi deil ince ince ağrıyo Allah hayır etsinn :18::18::18::18::18:
günaydınnnnnnn ballıkaymağımmm (nick'inden sebep öyle demek geldi içimden)
günaydınnn yawrummmmmmmm
günaydınnn kızçelerrrr nasılsınız bakeeemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
size kocaman sevgi getirdimmmmm
sen reglmisin şuan ben regl belirtisi hissediyosun sandım
herkes bi belirtiyi hamileliğe yoruyo ya seninki daha bi hoşuma gitti onu demek istedim
şentürk canım ben test yapıyorum yoksa anlıyamıyorum bedenimden birde ateşten anlıyorum ama onu bir aydır ölçtüğüm için net değil, yumurtan çatladıktan genelde 14 gün sonra adet olursun eğer adetin düzenliyse hesaplayabilirsin o şekilde ama benim düşükten sonra adetim hep düzensiz erken geliyo geç geliyo kafasına göre geliyo yani......
Sen adetten hemen sonra test yapmaya başladın mı, belki kaçırdın senin kide erkenden çatladı olamaz mı:44: Kızım çatlamazsan adet olmazsın olur mu öyle şey, tabi adet olma yumoşun spermcanı kapsın gelsin bebişler
yok kız yeni çatladım ne adeti , geri bas geri bas kış kış adet kış kış
yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsun nasıp biliyorsun benim hiç haberim yok bunlardan yoksa körü körüne mi iş yapıyorum :) :)
şentürk canım ben test yapıyorum yoksa anlıyamıyorum bedenimden birde ateşten anlıyorum ama onu bir aydır ölçtüğüm için net değil, yumurtan çatladıktan genelde 14 gün sonra adet olursun eğer adetin düzenliyse hesaplayabilirsin o şekilde ama benim düşükten sonra adetim hep düzensiz erken geliyo geç geliyo kafasına göre geliyo yani......
sen adetten hemen sonra test yapmaya başladın mı, belki kaçırdın senin kide erkenden çatladı olamaz mı:44: Kızım çatlamazsan adet olmazsın olur mu öyle şey, tabi adet olma yumoşun spermcanı kapsın gelsin bebişler
günaydın şekerr napıyosun.
ayvareceli üstü bal kaymak he he bana diyene bak.
koyuyo birbirinden artist resimler, sensin balkaymak
slm kızlar ilk çatlama iğnesinde hamile kalanı duydunuzmu hiç
yok kız yeni çatladım ne adeti , geri bas geri bas kış kış adet kış kış
ben bu ayın 15 inde adet gibi bişey oldum yani onun bitiminden 14 gün sonra mı çatlıyor doğru anlamış mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?