Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

al bendende o kadar, ben perşembe yumurtluycam diye beklerken ovu ya göre büyük ihtimal c.tesi erkenden çatladım, daha var bebişe demekki çünkü herşey komplo kurma derdinde bacım :106::106::106:....

valla nedir bilmiyorum ama benim nedense ovu gülmediğinden mi ne bu ay ve uzun süre umudum yok

canım bende erken gelen adeti hamilelik diye biliyorumm

yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsun nasıp biliyorsun benim hiç haberim yok bunlardan yoksa körü körüne mi iş yapıyorum :) :)

şentürk canım ben test yapıyorum yoksa anlıyamıyorum bedenimden birde ateşten anlıyorum ama onu bir aydır ölçtüğüm için net değil, yumurtan çatladıktan genelde 14 gün sonra adet olursun eğer adetin düzenliyse hesaplayabilirsin o şekilde ama benim düşükten sonra adetim hep düzensiz erken geliyo geç geliyo kafasına göre geliyo yani ......
valla nedir bilmiyorum ama benim nedense ovu gülmediğinden mi ne bu ay ve uzun süre umudum yok

sen adetten hemen sonra test yapmaya başladın mı, belki kaçırdın senin kide erkenden çatladı olamaz mı:44: Kızım çatlamazsan adet olmazsın olur mu öyle şey, tabi adet olma yumoşun spermcanı kapsın gelsin bebişler

sen reglmisin şuan ben regl belirtisi hissediyosun sandım

günaydın şekerr napıyosun.
ayvareceli üstü bal kaymak he he bana diyene bak.
koyuyo birbirinden artist resimler, sensin balkaymak

herkes bi belirtiyi hamileliğe yoruyo ya seninki daha bi hoşuma gitti onu demek istedim

yok kız arkadaş aklımı karıştırdınız dedi benim bildiğim erken gelmeye başlarsa adet hamilelik yakınmış öyle biliyorum bildiğimi yazdım ondan
belirti yok kızlar adet günü belli olcak ya herro ya merro yani belirti aamıyorum ben bu ay

ben bu ayın 15 inde adet gibi bişey oldum yani onun bitiminden 14 gün sonra mı çatlıyor doğru anlamış mıyım

yumurtanın çatladığını nasıl anlıyorsun nasıp biliyorsun benim hiç haberim yok bunlardan yoksa körü körüne mi iş yapıyorum :) :)

canım ireminde anlattığı gibi ovulasyon testi yapıyoruz biz eczanelerde satılıyor

yaptım kuzummm adet bitimi başladım 20 adetti kaldı 4 az önce yine yaptım yine gülmedi bu test pskjim bozuldu heeeee
günaydın şekerr napıyosun.
ayvareceli üstü bal kaymak he he bana diyene bak.
koyuyo birbirinden artist resimler, sensin balkaymak

uuyyyy iyiyyiimmmm bebeğimmmmmmm ama beni şımartıyosunnn :26::26::26::26::26:

slm kızlar ilk çatlama iğnesinde hamile kalanı duydunuzmu hiç

duymadım ama şahit olduğum ilk kişi sen olursun inşallahhhh

yok kız yeni çatladım ne adeti , geri bas geri bas kış kış adet kış kış

kış kışşşşş bat kış kışşşşşşşş

yok yok bende kesin bişey var kızlar buraya yazıyorum çünkü ağrı sol tarafıma geçtiii kasık içimden oyuyolar sanki

belkide bu yüzden çatlamıyorummm

Bebek istiyoruz diye hepimiz jinekoloji uzmanı olduk :) maşallah hepimize....
düşün ona yor buna yor.... stres yapıyor....

stresten dolyaı hamile kalamamızın bilimsel sebebini de yazıyım tam olsun...
LH hormonu bildiğiniz gibi yumurtayı geliştirip çatlatan hormon... Bunun salgılanmasını beynimizdeki hipofiz bezi kontrol ediyor... Yalnız bu hipofizciğin yan komşusu stres hormonunu salgılatan bez... Bu konu üzerinde düşünerek (veya stresli bir hayatımız var ise) biz bu komşu bezi o kadar çok çalıştırıyoruz ki bizim işimize yarayan hipofizcik baskılanıyor.... E tabi o baskılanınca LH horonu baskılanıyor ve dolayısı ile yumurtlama baskılanıyor... sonuç; gün sayıyoruz her ay

O yüzden aslında en doğrusu düşünmemek ve kurgulamamak... Tabi bunu yapmak çok zor ama bir kaç taktiği var. Bu konuyu düşünmeye başladığınızı farkettiğiniz anda dikkatinizi başka birşeye yönendirin... Beynimiz aynı anda iki şeye odaklanamıyor... Dikkatinizi somut birşeye yönlendirin.. Örneğin nefes alışverişinizi takip edin, Şarkı söyleyin, tespih çekin, odadaki eşyaları inceleyin... bir anda düşünceden uzaklaştığınız farkedeceksiniz... Düşünceler tekrar gelecektir ancak bu yolla geliş sıklığını azaltıp üzerinde durmazsınız.... Deneyin işe yaradığını göreceksiniz... Çünkü inan ki bu düşünceler girdap gibi ve endişe dolu... Stresten başka hiç bir işe yaramıyor...

Bir sonraki aşamada yaratıcı ve faydalı nasıl düşünülür onu öğreneceğim araştırmalarım devam ediyor

Adetin ilk gününü baz alacaksın, toplam kaç günde adet oluyorsan , sondan say , batından 14 gün önce çatlarsın, ben geçen ay 30 günde bir oldum adet, o yüzden 16. Gün çatladım, benimki düzensiz dediğim gibi büyük ihtimal 30 gün sürmeyecek bu ay 4 gün erken olacam , 12. Gün çatladım Karışık mı anlattım yaw
ben bu ayın 15 inde adet gibi bişey oldum yani onun bitiminden 14 gün sonra mı çatlıyor doğru anlamış mıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…