Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Günaydın kızlarrrr..................

günaydın iremimmm
bugünde ben duygusal moddayım alınganım yawrum yaa

ay al benden de o kadar diyim saaaaaaa ama ben yoğunluktan boğuldum ondannnn

Kızlaaaaaaar tekrar günaydın.... Ben geldim

Gününüz güzel olsun...

günaydın kuzmmmmmmm
kızlar 52 ye 32 önde götürüyorum

şampiyonnnnnnnnn omuzlardasınnnnn

benım belden daha cok kasık agrım var bu agrı sırtıma vuruyo pofff basladm yıne bişeylerdem medet ummaya

kuzum benimde kasıklarım ağrıyo ama belim bi baska çok ayakta durunca kopucak gibi ağrıyo bide kasık ağrısı ile birleşince dayanamıyorum ikibüklüm kalıyorum :18::18::18: ben kendim için yormuyorum hamişliğe bu ay es geçtim herhalde :18::18::18::18:

neden ağrıyor ki allah allah

bilmiyorum kuzum yaaaa

ya kızlar ben ayakte durunca belim kopucak gibi ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18:

kız sen düşmedin miydi karda hani doktora gidiyodun yoksam karıştırıyom mu :44::44:

ben ovi testi yapmıyorum gün sayıp allah ne verdiyse valla bende anlamıyorum takılıyoruz öyle

ben hem ovu yapıyom hem ateş ölçüyom hem günaşırı çalışıyomda noluyo galiba bu ayda erken adet olcam , bana doktor yolları görünyo kesinleşti

bu 1 hafta geçmez artık :18::18::18::18:

len sizin kasıklarınız ağrıyo banada bulaşıyo sanırım benimki psikolojikk

valla hersey olabılir canımhamilelik dısında hersey

bööhüüüüüüüüüü

ne bu çektiğimiz bana ovu gülmedi hala atesten anlamıyorum gun asırı çalışmaya devam

ben es geçiyorum bu ay umut falan yok bende

bebişim belki hamilelik belirtisidir adet değildir

kötü enerji yollamayın evrene dua yerine geçer tamam kendimizi kaptırmıyoruz ama umudumuzuda kırmıyoruz

Bööhüüüüüüüüüü

Ne bu çektiğimiz bana ovu gülmedi hala atesten anlamıyorum gun asırı çalışmaya devam

Ben es geçiyorum bu ay umut falan yok bende

al bendende o kadar, ben perşembe yumurtluycam diye beklerken ovu ya göre büyük ihtimal c.tesi erkenden çatladım, daha var bebişe demekki çünkü herşey komplo kurma derdinde bacım :106::106::106:....

bebişim belki hamilelik belirtisidir adet değildir

geç adet oluyom deyince, vucut kendini hamileliği hazırlıyo dediler, ağzıma çaldılar bir bal, şimdide sen erken olmaya diyosun hamilelik belirtisi, siz benim azıcık kalan devrelerimi niye kısa devre yaptırıyonuz yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…