- Konu Sahibi antidepresif
- #3.461
ya kızlar ben ayakte durunca belim kopucak gibi ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18:
neden ağrıyor ki allah allah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar ben ayakte durunca belim kopucak gibi ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18:
ben ovi testi yapmıyorum gün sayıp allah ne verdiyse valla bende anlamıyorum takılıyoruz öyle![]()
bizdeeeee![]()
benım belden daha cok kasık agrım var bu agrı sırtıma vuruyo pofff basladm yıne bişeylerdem medet ummaya![]()
Günaydın kızlarrrr..................
bugünde ben duygusal moddayım alınganım yawrum yaa![]()
Kızlaaaaaaar tekrar günaydın.... Ben geldim
Gününüz güzel olsun...
kızlar 52 ye 32 önde götürüyorum![]()
benım belden daha cok kasık agrım var bu agrı sırtıma vuruyo pofff basladm yıne bişeylerdem medet ummaya![]()
neden ağrıyor ki allah allah
kızlar üşüttünüz mü yoksa
bizdeeeee![]()
kızlar üşüttünüz mü yoksa
ben ovi testi yapmıyorum gün sayıp allah ne verdiyse valla bende anlamıyorum takılıyoruz öyle![]()
valla hersey olabılir canımhamilelik dısında hersey
![]()
bu 1 hafta geçmez artık :18::18::18::18:günaydın iremimmm
ay al benden de o kadar diyim saaaaaaa ama ben yoğunluktan boğuldum ondannnn
günaydın kuzmmmmmmm
şampiyonnnnnnnnn omuzlardasınnnnn
kuzum benimde kasıklarım ağrıyo ama belim bi baska çok ayakta durunca kopucak gibi ağrıyo bide kasık ağrısı ile birleşince dayanamıyorum ikibüklüm kalıyorum :18::18::18: ben kendim için yormuyorum hamişliğe bu ay es geçtim herhalde :18::18::18::18:
bilmiyorum kuzum yaaaa![]()
![]()
valla benim düşükten sonra hiç geçmedi kasık ağrım ama fenayım yaaa drum temiz herşey dio((
kız sen düşmedin miydi karda hani doktora gidiyodun yoksam karıştırıyom mu :44::44:
ben hem ovu yapıyom hem ateş ölçüyom hem günaşırı çalışıyomda noluyo galiba bu ayda erken adet olcam , bana doktor yolları görünyo kesinleşti![]()
ağzını hayra aç , vururum 2 tene ha![]()
len sizin kasıklarınız ağrıyo banada bulaşıyo sanırım benimki psikolojikk![]()
![]()
kız sen düşmedin miydi karda hani doktora gidiyodun yoksam karıştırıyom mu :44::44:
evet bebeğim düştüm ama o gece geçti eskiden fıtık baslangıcı vardı bende geçti şükür büyümeden o yuzden anlıyorum fıtık ağrısıyla baska ağrıyı birde düşük yaptığımdan iki gün önce böyle ağrıdı belim var bende bi anormallik batı bekliyorum dr a gitmek için
ben hem ovu yapıyom hem ateş ölçüyom hem günaşırı çalışıyomda noluyo galiba bu ayda erken adet olcam , bana doktor yolları görünyo kesinleşti![]()
kötü enerji yollamayın evrene dua yerine geçer tamam kendimizi kaptırmıyoruz ama umudumuzuda kırmıyoruz
Ben hem ovu yapıyom hem ateş ölçüyom hem günaşırı çalışıyomda noluyo galiba bu ayda erken adet olcam , bana doktor yolları görünyo kesinleşti![]()
kötü enerji yollamayın evrene dua yerine geçer tamam kendimizi kaptırmıyoruz ama umudumuzuda kırmıyoruz
Bööhüüüüüüüüüü
Ne bu çektiğimiz bana ovu gülmedi hala atesten anlamıyorum gun asırı çalışmaya devam
Ben es geçiyorum bu ay umut falan yok bende![]()
bebişim belki hamilelik belirtisidir adet değildir
Al bendende o kadar, ben perşembe yumurtluycam diye beklerken ovu ya göre büyük ihtimal c.tesi erkenden çatladım, daha var bebişe demekki çünkü herşey komplo kurma derdinde bacım :106::106::106:....