- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.441
valla gecen persembe yumurtladım ama daha devam edebilir mi bilmiyorum kii
Kıııız günaydın... Nooldu senin anket ne zaman belli oluyor?
Ooooooo süper o zaman faideli çalışmalar oluyor demek ki :) alalım haftaya güzel haberlerini....
valla gecen persembe yumurtladım ama daha devam edebilir mi bilmiyorum kii
bende öyle iyiyim cok şükür
Yumurtlama öyle 4-5 gün sürüyor mu ya :44::44: Kızlar akıntı kasık ağrısıyla yumurtladığını anlayanlar , bu yumurtlama karın ağrısı yapıyor mu ya ....
ben yumurtanın catlamasının 24 saat sürüp tamamlandgnı biliyorum ama:26::26::26:
ben yumurtanın catlamasının 24 saat sürüp tamamlandgnı biliyorum ama:26::26::26:
Kız sana yazmış ya bir arkadaş belki hala yumurtluyorsundur diye o yüzden dedim,
[sıze=3]kızlar 52 ye 32 önde götürüyorum [/sıze]
Kız sana yazmış ya bir arkadaş belki hala yumurtluyorsundur diye o yüzden dedim,
kızlar 52 ye 32 önde götürüyorum
Ben yazdım iremnevacım... yumurtlama 24 saat...
Yumurtlamadan önceki günlerde hrmonlardan dolayı bazı belirtiler görülebiliyor. Ben yumurtlamadan kastım öncesi ve çatlayana kadardı :)
ama anticiğim çatlama gerçekleşti dediğine göre bu belirtiler daha faydalı bir çalışmanın belirtileridir....
ya okdar kısamı inş cumartesi bitmemiştir benimki pazara kalmıştır inşallahh:44::44::44::44:
bende isterim bende bende :84::84::84:
ooohhhhh banad aiyi geldiiii :)
bana alıngan diyene bakkk
günaydın canım hoşgeldin nasılsın
tamam affettimdün aksam kocacıkla yıne yok yere tartıştm sonra oturdum agladm ama ınan ortada bır neden yok cok duygusalım 2 gündür
ya kızlar ben ayakte durunca belim kopucak gibi ağrıyo :18::18::18::18::18::18::18:
normalde kaç saat sürer bilmemde ovuda çift çizgiyi gördükten sonra 6-36 saat arası bir zaman çatlıyon, bende anlamıyom bu işi zaten çok kaale alma dediğimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?