Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

sabah sabah mı ayolll
:30::30::30:

he yaaa kör köründe 1 saat daha yat duşa gir hooopppp 9 da iş bası :)

kahvaltı yapıyorum canım :1:hadi kızlar bakmayın öyle toplanın buyrun kahvaltı masamaaa:56::56::56:

uyyyyyy bende bi kahve alabilirmiyim kiii:17::17::17::17:

hepiniz istanbuldasınz toplasırsınz tabi bende burda dururm tek basımaaa:19::19::19::19::19::19::19:
olsun bebeğim sende iş için bi ayağın burda olucakkkkk olmadı toplasıp sana geliriz :27::27::27::27::27:

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :16:

günaydın canımmmmmm

bilmem artık bugün beni hiiç görmedin:19::19::19::19::19:

ahhh kurban oldugummmmmm hem evraklar hemde azcık diğer topiğe baktım çok sessiz ıssız kalmış sonradanda dalıverdim evrak işlerine :38::38::38::38::38:

bitaneeemmmmmmmmmmmm kelebeğimmmmmm burdayımmmm ben aynı zamanda finansçıyım revize işlemlerim var bankalarla ilgili dunden beri görüşmelerim oluyo evrak temin ediyorum onlarla toplantı derken az sonra gelicekler yine bir diğer bankadan ekranım acık ama ufak bi toplantı hazırlığı

gel bi öpeyimmm seniiiiiiiiiiii :54::54::54::54::54::54:

bende isterim bende bende :84::84::84:
bilmem artık bugün beni hiiç görmedin:19::19::19::19::19:

bana alıngan diyene bakkk:53::53::53:
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrr :16:

günaydın canım hoşgeldin nasılsın :16::16::16:

he yaaa kör köründe 1 saat daha yat duşa gir hooopppp 9 da iş bası :)

uyyyyyy bende bi kahve alabilirmiyim kiii:17::17::17::17:

olsun bebeğim sende iş için bi ayağın burda olucakkkkk olmadı toplasıp sana geliriz :27::27::27::27::27:

günaydın canımmmmmm

ahhh kurban oldugummmmmm hem evraklar hemde azcık diğer topiğe baktım çok sessiz ıssız kalmış sonradanda dalıverdim evrak işlerine :38::38::38::38::38:

tamam affettim:27::27::27::27::27:dün aksam kocacıkla yıne yok yere tartıştm sonra oturdum agladm ama ınan ortada bır neden yok cok duygusalım 2 gündür:43::43::43:

Kızlaaaar günaydın.....
Okumaya başladım geriden gelip,,, bi kaç sayfam kaldı geliyorum:16:
Hepiciğinizi öpüyorum..

iyi sayılırım canım.
ayvareceli'nin bilgisayarla imtihanı devam ediyor şekerim. dün eve geç gittim eşimi yine bilgisayar başında buldum. artık takıntı oldu bende.
duş alıp direk yattım. fena tripliyim :47::47::47::47:

Ya ayvareçeli beraber oynamaktan zevk alacağınız şeyler bulsan... Mesela biz akşamları sık sık scrabble oynarız, kağıt oynarız, tavla oynarız,,, her birine iddia koyarız (sinemada istediği filme gitmek, ayakkabı almak, yemeği hazırlamak,,.vb) işin içine rekabet girince eşinin ilgisini çekebilir hem de beraber bişeyler yapmanın zevkini alınca yalnız oynamak istemeyebilir. Puzzle yapıyoruz mesela kışın akşamları çok dışarı çıkamadığımız için... Terapi gibi oluyor... Ortak yapmaktan zevk alacağınız şeyler geliştir canım ya... Ne yazık ki erkeklerin bu konuda kafası basmıyor :1: yeni hobiler edinmek, ortak zevkler geliştirmek konusunda iş kadınlara düşüyor....

Günaydın Koç-Koç :)

Dün biraz hem regl olmuş olmamamın can sıkıntısı hem gece uyuyamamanın yprgunluğu ile iyi hissetmiyodum amaaaaa bugün bomba gibiyim....

Sana da geçmiş olsun canım yumurtlama devam ediyor olabilir sende çalışmaları ihmal etme sakın.....

valla gecen persembe yumurtladım ama daha devam edebilir mi bilmiyorum kii

idare eder sen nasılsın bakalım ne var ne yok :3::3:....

bende öyle iyiyim cok şükür:23:

Back