- 4 Ekim 2012
- 5.975
- 10
- 108
- 46
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #3.321
bende iş yaparken evde biri oldumu cok sinir oluyorum işimi yapamıyorum oturamıyprum böleee kalıyorum orta yerdeee
hade spor yapalım
öle komşuya bende gıcık oluyomgörüyon işim var bende sevmem mutfakta iş yaparken yemek yaparken yanımda kimse olmayak dök içini canım
hoş geldin aramızakızlar meraba aranıza yeni katıldım;1 buçuk yıllık evliyim hiç çocuğum yok ben 5 aydan beri bekliyorum inşallah ocak şubat mart nisan demeden hayırlısıyla allahın izniyle hamile kalırım. allah tüm isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu hasretliğini çektirmesin amin.benide listenize alırsanız sevinirim :)
haklısın canım denmiyo dök dök ben toplarımyok cnm,. dedim yemek yapıcam.. mtfağa geçiom ben.. aradan biraz zaman sonar gelid o da yanıma.. oturud sandalyede, işte biseyler anlattı kendinden fln..
hele ben bsiler yapim, nasıl yapıyom die merak ediyo..bakıyo öle..
yaw dedim içimden.. ben olsam durmam, hadi senin işin varmıs.. ben gidiyomm derim kalkarım.. bu ne yaww ..düsüncesiz insanı sevesim gelmiyorr
yapalım kusum , da ben nasıl yapcem, her yerim ağriirr
yaw diyemiyom ki, gelde de .. ya isim var bska zaman gel nasıl denir..
döküyom cnm.. sen toplaa
hoş geldin aramıza
kızlar meraba aranıza yeni katıldım;1 buçuk yıllık evliyim hiç çocuğum yok ben 5 aydan beri bekliyorum inşallah ocak şubat mart nisan demeden hayırlısıyla allahın izniyle hamile kalırım. allah tüm isteyen herkeze nasip etsin yokluğunu hasretliğini çektirmesin amin.benide listenize alırsanız sevinirim :)
valla kuzum gerekiysa bugun yarın öbür gün iki kere üç kere yumurta bu şakası yok valla
olur tatlım görüşürüzkuşlar ben biraz kalkıyorum öpüyorum hepinizi gelirim birzdan yine özleyin beni
kendisi karı değil sanki o olsa istermi insan önce onu düşünür demi amaaa dayak lazım böylelerine merdane gösterseydin
evvrimm.. hsgeldin.. Rabbim yinede hayırlı zamanda nasip etsin de..
şu dediğin dikkatimi çekti..niyeyse, hep böyle şeylere tepki verebiliyorum, sakın beni yalnış anlama..
"" inşallah ocak şubat mart nisan demeden ""
masaAllah ne güzel sıralamışsın ayları..
ama maalesef ben de, evliliğimin ilk yılında, ilk aylarda kalırım heralde diyordum ama öyle olmadığıını anladıım..
Rabbim yardımcın olsun, yine versin sağ-salim de, insaAllah kucağın bos kalmaz..
benim kocişte koç
benimkide koooccc
valla o kadar dangalaksa sende dangalaklık yapacaksın tatlım diyeceksin iişim var başka zaman gel hem kahvede içeriz :26:yaww..ben biliyom nasıl karı olduğunu da, ne kadar samimi de olsam, baktım ki işi var..durmam ne durucam..
bizim önceki yerimizde. binada kızlar hep yaşıt gibi biseydik..ama hepimiz anlayışlıydı..
ama iste her yerde denk gelmiyor insana , sinir oluyosun, ama diyemiyosun istee
bida gelince seni çağıriim kusum, böylelerine ne lazım biliyon mu de
ama merdane bile göstersem, o ne dicek kıvamda, valla anlamazz
lanvincim aslında koçlar ve koçlar sadece yatakta anlaşabilirler :26:eh biz türkler olarakda yatakta anlaştıgımız sürece her yerde anlaşabilirz o yüzden böyle olabiliyor sanırsambu kadar olur kızlar yaaaa... ben de eşim de koç...
yoksa bu koç kadınları koç erkekleri ile mi evleniyor...
rabbim kısa zamanda karnını doldursun canım kaç çıktı degerin ne ilacı verdi doktorunnya bende bebek istiyorum karnımda onu hissetmek istiyorum.ama progestan değerim çok düşük doktor hap verdi başka ne yapabilirim bu sıkıntıyı çeken ve çare bulanlar öneride bulunabilir misiniz?gerçekten çok sevinir ve dua ederim
biz yeni evliyiz herşey mübah bize :26::26:ay valla çok haklısın cilekcim napalım bizde çalışırız canımıza minnet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?