- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.121
Merhaba kızlar nasılsınız biz ELA'm ile çok iyiyiz.Evet artık karar verdik dün babası ile konuştuk kızımla şaka gibiydi ister tesadüf deyin ister mucize sorular sorduk sanki anlıyo gibi tekmeledi zilli.Babası soruyo Kızımmmm sana artık bi isim seçelim mi TEKME,Derin olsun mu tık yok,Özüm olsun mu tık yok,ben senin babanım seni cok seviyorum sen de beni sevecek mısın TEKME,sonra bi iki isim daha ve arada başka başka sorular sorduk ya tık yok ya da TEKME en son kızım senin adın ELA olsun mu TEKME,bi daha sorduk bi daha TEKME,başka bi isim sorduk tık yok,bi daha ELA olsun mu dedik TEKME eeee bize de kızımızın ismini ELA koymak kaldı :))))
bende öğleden sonra alış verişe çıkcam kuzu yeter evde durdum minnakıma güzel bişiler bulabilirsem alcam....kendime alasım yok hiç ama elim hep minnakıma gidiyo analık böyle bişi olsa gerek..kendime gerek yok minnakımın olsun yeter...
ne okurudm bunu bigün bunları yaşayacakmıyım die Allahıma şükürler olsun yasıyoruzEki Görüntüle 745847
BEN ANNEYİM....
Bir çocuğum olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Yavrumun saçları çıkmaya başladığında şelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığında göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim Evladım diye ..
tıpış tıpış yürürken yüzünden tebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..
evet hep içimiz onlara gidiyo hem minnaklara bişiler alalım istiyoruzzzz
ne okurudm bunu bigün bunları yaşayacakmıyım die Allahıma şükürler olsun yasıyoruz
günaydoın canım doktorum bana da bişi demedi aç veya tok gel diye...her ihtimale bende aç gideceğim bakalım sorarım gider gitmez frketmez derse çok oyalanacakmışız hemencecik bişiler atıştırırım herhalde...
Günaydın herkese.
Kızlar testi 4 gün arayla 3 kere tekrarlayan biri olarak emin bir şekilde diyebilirim ki, ilk soruları hep aç mısınız oldu kan alınırken. Benim dahiliyeci dahil 3 doktorum da aç olmam gerektiğini söyledi. Çünkü ilk önce aks diye birşey bakıyorlar. Açlık kan şekeri. Onu bilmeleri için aç olman lazım. Sonra şekerli suyu içiyorsun. Bir saat sonra tekrar kan. Ondan sonraki bir saat sonra bir kere daha kan veriyorsun. Bunda da kanın şekeri vücuda yayıp yaymadığına bakıyorlar. Eğer kanda şeker yüksekse hücrelere yayılmamış demek, düşükse problem yok. Siz yine de aç gidin, eğer gerek yok derlerse birşeyler nasılsa atıştırırsınız. Ben ikinci testimde su içebilir miyim diye sorum laboranta. Hayır dedi. Uyku da uyumayacaksın dedi. Şeker işi ciddi kızlar. Ben de ciddiye almamıştım ama aha şimdi perhizle uğraşıyorum.Hem de sizin yediklerinizin onda birini yemediğim halde :))) Sizde çıkmaz ama. Benim hem yaş hem de hamile kaldığım kilo yüksek olunca böyle birşey oldu sanırım.
aynen kuzu gözüm hep bebek kıyafetlerine ilişiyo..çok şükür rabbimize ki canım yaşıyoruz şu an bu duyguların bir kısmını doğunca hepsini de yaşayacaz...
Doğru düşündün canım, açlığın çaresi var ama tokluğun yok:) Sonucu etkiliyor. Valla size üzülürüm şeker çıkarsa mümkün değil diyet yapamazsınız o iştahlarla :)))) Şaka bir yana, siz daha genç yaştasınız sizde çıkacağını sanmam. İnşallah bunu da atlatırsanız geriye zor eşik kalmıyor :)))) Gelsin doğumlar...Şaka maka nerdeyse 30. haftaya gelmişim yahu :))))
valla kuzu ben işine bakarım..temiz yapıyorsa farketmez benim için..temiiz yapmadıktan sonra isterse evimin dibinde olsun seslemem...benim ilk aldığım kadın öyleydi...o gittikten sonra arkasından birde ben temzilik yapıyordum ne anladım ben o zaman o temizlik işinden...evinin yakınında olan kadın işini temiz yapıyor mu onu araştır bence...
ay ablam ins sorunsuz bitirirsin bende çok korkuyorum haftaya salı benimde var yüklemem
Allah olmayanlara da versin tez zamanda. İsteyen hiçbir kadını yavrusuz bırakmasın, yavrularıyla da imtihan etmesin Rabbim. Amin.
eşimin teyzesi almış yavas ama temiz demiş onun onayından geçtiyse temizdir diğer gelen kıza bide yol parası veriyorum çok değil mi ama ne biliyim kızada yazık 3 araba ile geliyor
Kızlar Anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? Çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) Seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) Örerken aklıma geldin akşam.
bende 24 temmuz ile 27 temmuz arasında yaptırıcam c.tesi sabahtan gideyim diyorum o zaman 24+3 olucaz ve tırsıyorum bende hem şekerden hem aç kalıp beklemekten :18::18::18:
Kızlar Anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? Çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) Seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) Örerken aklıma geldin akşam.
korkularımız hep aynı desene...:18::18::18:
valla bilmiyom ki kuzu hastanede bekleriz herhalde...evet ben aç kalınca kötü oluyorum bakalım nasıl dayanıcaz bide o bekleme anında hastanedemi olucaz acaba boş boş oturmakta gerer insanı
kızlar anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) örerken aklıma geldin akşam.
günaydın herkese.
Kızlar testi 4 gün arayla 3 kere tekrarlayan biri olarak emin bir şekilde diyebilirim ki, ilk soruları hep aç mısınız oldu kan alınırken. Benim dahiliyeci dahil 3 doktorum da aç olmam gerektiğini söyledi. çünkü ilk önce aks diye birşey bakıyorlar. Açlık kan şekeri. Onu bilmeleri için aç olman lazım. Sonra şekerli suyu içiyorsun. Bir saat sonra tekrar kan. Ondan sonraki bir saat sonra bir kere daha kan veriyorsun. Bunda da kanın şekeri vücuda yayıp yaymadığına bakıyorlar. Eğer kanda şeker yüksekse hücrelere yayılmamış demek, düşükse problem yok. Siz yine de aç gidin, eğer gerek yok derlerse birşeyler nasılsa atıştırırsınız. Ben ikinci testimde su içebilir miyim diye sorum laboranta. Hayır dedi. Uyku da uyumayacaksın dedi. şeker işi ciddi kızlar. Ben de ciddiye almamıştım ama aha şimdi perhizle uğraşıyorum.hem de sizin yediklerinizin onda birini yemediğim halde :))) sizde çıkmaz ama. Benim hem yaş hem de hamile kaldığım kilo yüksek olunca böyle birşey oldu sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?