Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

ismiyle yaşasın kızın canım...bizimki de babaya tepki vermiyor... ben konuşuyorum içeride savaş kopuyo eşim elini kokuyo konuşuyo tık yok...gül gül öldük akşam yine...ama eşim benim elimin üzerinde koyduğunda hissediyo...

evet hep içimiz onlara gidiyo hem minnaklara bişiler alalım istiyoruzzzz

ne okurudm bunu bigün bunları yaşayacakmıyım die Allahıma şükürler olsun yasıyoruz

evet hep içimiz onlara gidiyo hem minnaklara bişiler alalım istiyoruzzzz

ne okurudm bunu bigün bunları yaşayacakmıyım die Allahıma şükürler olsun yasıyoruz

aynen kuzu gözüm hep bebek kıyafetlerine ilişiyo..çok şükür rabbimize ki canım yaşıyoruz şu an bu duyguların bir kısmını doğunca hepsini de yaşayacaz...

Doğru düşündün canım, açlığın çaresi var ama tokluğun yok:) Sonucu etkiliyor. Valla size üzülürüm şeker çıkarsa mümkün değil diyet yapamazsınız o iştahlarla :)))) Şaka bir yana, siz daha genç yaştasınız sizde çıkacağını sanmam. İnşallah bunu da atlatırsanız geriye zor eşik kalmıyor :)))) Gelsin doğumlar...Şaka maka nerdeyse 30. haftaya gelmişim yahu :))))

ay ablam ins sorunsuz bitirirsin bende çok korkuyorum haftaya salı benimde var yüklemem

aynen kuzu gözüm hep bebek kıyafetlerine ilişiyo..çok şükür rabbimize ki canım yaşıyoruz şu an bu duyguların bir kısmını doğunca hepsini de yaşayacaz...

Allah olmayanlara da versin tez zamanda. İsteyen hiçbir kadını yavrusuz bırakmasın, yavrularıyla da imtihan etmesin Rabbim. Amin.

valla ben çok korkyorum canım akşam karpuz istedi canım elim titreye titreye gitti karpuza ya şeker çıkarsa diye..gerçi her gittiğimde açlık kan şekerime bakılıyo hep 80-86 arasında oluyo ama tokken nasıl olur bilemem birde o şekerli suyu nasıl içcez ya aç karnına hemde..

eşimin teyzesi almış yavas ama temiz demiş onun onayından geçtiyse temizdir diğer gelen kıza bide yol parası veriyorum çok değil mi ama ne biliyim kızada yazık 3 araba ile geliyor

Kızlar Anti hiç uğruyor mu, ben yokken geldi mi? Çok merak ettm onu. Epeydir göremedim burada. Ters birşey yoktur inşallah. Bi de iremcim, battaniyeyi bitirdin mi? Ben kafadan bi model uydurup iki sıra ördüm:) Seninkine benziyor ama benimki güllü. Zahmetli geldi :))) Örerken aklıma geldin akşam.

eşimin teyzesi almış yavas ama temiz demiş onun onayından geçtiyse temizdir diğer gelen kıza bide yol parası veriyorum çok değil mi ama ne biliyim kızada yazık 3 araba ile geliyor

beş buçukta ben veriyorum canımyol parası ama temiz yapıyoya ben yine onu sesliyorum eşimde dün diyodu ki temizlik şirketinden sesleyelim diye evde birşey olursa sigortasız olunca baş belaya giriyomuş..arkdaşının başına gelmiş böyle bş olay bizimkşi de accık tırsmış..

bende 24 temmuz ile 27 temmuz arasında yaptırıcam c.tesi sabahtan gideyim diyorum o zaman 24+3 olucaz ve tırsıyorum bende hem şekerden hem aç kalıp beklemekten :18::18::18:

bana hiç denk gelmedi canım inşallah önemli bişi yoktur...

ablacım anti neredeyse 1 aydır uğramıyor malesef ne ediyo neden yok hiçbi fikrimizde yok

ben baktığım modelde 6 ya 8 di motif sayısı ipi kalınmıydı neydi bende sıkı ördüm galiba ben örünce yarısı bitmiş oldu , bir o kadar daha örcem 1*1 falan oluyo biterse şuan bitirdiğim kısmı birleştirdim sayılır az kaldı geri kalanı yapcam işte , ben sadece 4 motifin birleştiği yerlerden hoşlanmadım yoksa zor gelmedi .........

benim doktor özellikle dedi aç gelmene özel bişey yapmana gerek yok diye , öğleden sonra randevum benim dedim tamam önemli değil dedi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…