- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.061
benim karnım değil ama sol gögsümün bittiği yerde bi ağrı oturtmuyo,yatırmıyo azen öle dayanılmaz oluyo doktora sordum bebek sıkıştırıyodur dedı ama bebek hep aynı yerden mı sıkıştırır ya sağ da ağrı yok hep sol hep sol..... sol sırtım ve belime doğru da bi ağrı var anlamdım ya neyin nesi bulantıları biten arkadaslar cok sanslı ben hala bir fiil her sabah çıkarıyorum
geldim bacımmmmm
Iyiym canım, hamişlik iyi gidiyo. Bulantılarım da bitti ya bazen hamiş olduğumu unutuyom bile. Bebişim hareketlense de azcık tepse beni, hatırlatsa kendini diye bekliyom.
Sen nasılsın...
Bizim 4 yıl bitiyo, 5. Yıla giriyoz.
Ben hediye istermedim onun yerine çok bunalmıştım beni şehir dışına gezmelere götürcek. Safranboludan başlarız allah nereyi verdiyse artık gezeriz
Arkasında senin gibi güçlü bi delikanlı varken acı hisseder mi hiç annen, yirim seni ben yawrum benim
Aynı be ya, sen nabiyon be
bençok yiyince oluyor öyle bide gaz felan oluncakızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...
benimde sol taraftan sıkıştırıyo işte nefes alırken zorlanıyorum azcık ayakta fazla durayım belimin ağrısından ölüyorum biz hep böyle mi olacağız ya...
gezin valla en güzeli ben gözlük istiyom bakalım alıcaz heralde
bençok yiyince oluyor öyle bide gaz felan olunca
bel ağrısı bende de başladı napcaz bilmiyorum
napim be ya,yatıp duruyom....geldim bacımmmmm
iyiym canım, hamişlik iyi gidiyo. bulantılarım da bitti ya bazen hamiş olduğumu unutuyom bile. bebişim hareketlense de azcık tepse beni, hatırlatsa kendini diye bekliyom.
sen nasılsın...
bizim 4 yıl bitiyo, 5. yıla giriyoz.
ben hediye istermedim onun yerine çok bunalmıştım beni şehir dışına gezmelere götürcek. safranboludan başlarız allah nereyi verdiyse artık gezeriz
arkasında senin gibi güçlü bi delikanlı varken acı hisseder mi hiç annen, yirim seni ben yawrum benim
aynı be ya, sen nabiyon be
canm,ara ara sertlik oluyosa yalancı kasılmadır,bizim haftalarımızda başlarmış,ekim annelerinde yazmıştım,sanki bebek bi tarafta toplanıyomuş gibi kaskatı oluyo karın...yalancı kasılmaymış bu,şimdi farkettim benim alttaki takvimde yazıyo bak bugün... Google amcadan yalancı kasılma diye gir bi oku istersen...2.gebeliği olanlarda daha erken başlarmış... Aynur ablayla konuşmuştuk,bebek bi tarafta toplanıyo sanki diye meğer yalancı kasılmaymış... Ama zararssızmış korkma sakın,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...Kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...
sol göğsümüün altında canım sanki kafayı bile hissediyorum top gibi karnım yamuk duruyo zaten...kasılma böyle mi oluyormuş..nefes alırken zorlanıyorum..napim be ya,yatıp duruyom....
canm,ara ara sertlik oluyosa yalancı kasılmadır,bizim haftalarımızda başlarmış,ekim annelerinde yazmıştım,sanki bebek bi tarafta toplanıyomuş gibi kaskatı oluyo karın...yalancı kasılmaymış bu,şimdi farkettim benim alttaki takvimde yazıyo bak bugün... Google amcadan yalancı kasılma diye gir bi oku istersen...2.gebeliği olanlarda daha erken başlarmış... Aynur ablayla konuşmuştuk,bebek bi tarafta toplanıyo sanki diye meğer yalancı kasılmaymış... Ama zararssızmış korkma sakın,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş...
Offff yazdıklarım gitti ya....
Serapcım... Karnındaki sertlik yalancı kasılma olabilr,bizim haftalarımızda başlarmış,vücut kendini doğuma hazırlıyomuş,ekim annelerinde uzun uzun yazmıştım,hatta bak benim takvimde yazıyo bugün,bende de oluyo...
sol göğsümüün altında canım sanki kafayı bile hissediyorum top gibi karnım yamuk duruyo zaten...kasılma böyle mi oluyormuş..nefes alırken zorlanıyorum..
gaz varsa napcaz canım doğal bişisi var mı yapabileceğimiz....
çok erken başlamadı mı canım ya bzide ne fazla oturmak iyi deliyor ne fazla ayakta durmak...
canm,evet yamuk olur karnın ama en fazla 1-2dk içinde geçer,düzenli olmaz...
Hemen 3-4 bardak su iç,mesane doluysa boşalt gel,ben farkkettim ki sıkıştığım zaman ve gazım olduğunda daha çok oluyo... Eğer yorgunsan biraz dinlen, yatıyosan da biraz kalk yürü evin içinde...iyi geliyo....
Fatmikim doğru diyosun valla,eşim de aynı şeyi söylüyo doktordan çok biliyon diyo:)
ben bunu çok sıkıntı yapıyodum,karnım niye kaskatı oluyo diye,doktorlara söyledim önemsemediler,meğer önemli bişey değilmiş araştırdım öğrendim... Sizde de olursa korkmayın diye deyiverem hemen dedim....
Bazen oluyor ama dediğingibi çok üstünde durmuyorum
günaydın kuzum....Günaydın kızlarrr....bugün daha iyiyim ama birşey farkettim benim vücudum herhalde su toplamaya başladı...dünle bugün arasından tam 2 kilo oynuyor...
günaydın kuzum....
ya canm bende de öyle oluyo yaaaaa,çok sinir oluyorum....
napcaz kuzu yaaa... bir haftada şiştim resmen... bunun bir çaresi olmalı tuz yok hayatımda ama yine şişiyorum...36 numara ayakkabı giyen ben 38 numara ayakkabı oluyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?