- Konu Sahibi antidepresif
-
- #31.041
okuldn gitcektim canım vazgeçtim eve geldim halılarımı toparladım yıkanmaya gitcekler birazdan duşa gircem iki gün su değmeyecek ya kokmayayım bu sıcakta...saat 3 gibi cıss olamya gideriz belki accık serin olur....
Bu arada kardeşlerim geldi canım salıyı çarşambaya bağlayan gece...
ayın 6 sında da şeker yüklememiz var canım...işte ondan çok korkuyorum...:18:
hadi gözün aydın sen ne toparlıyon uşaklar toparlasın halıları , iyi hadi cıs olun gelin biz konyada olcaz büyük ihtimal daha var bizimkine ...........
valla bende tırsmıyor değilim çünkü iştahım acılınca tatlıyı dondurmayı meyveyi baya götürdümmmm
fulimmmm hoş geldin bebeğim....maşallahhh oğluşuna, erkenden de görmüşün...günaydınnn annişkolarrr nasılsınızz dün çok yoğundum giremedimm hiç akşam üstü de hastaneden aradılar doktor c.tesi yokmuş randevuyu baska zamana alalılm die bende geleyim şuan ordaysa dedim gittimmmm oğluşumu gördüümmmm ekrana sığmıyor paşammm bi elini bi ayağını bi kafasını bi göbeğini heryerini ayrı ayrı gördük 20+1 dik dün 345 grm 22 cm olmuştu paşammmm tetanoz aşısından sebep kolum çok kızarmıştı benim ve epey büyüktü kızarık olan yer doktorumuz onu gördü dedi ikinci dozu olma sen reaksiyon göstermiş ası sende zaten bu ilk ası sizi 1 yıl koruyacak doğumdan sonra olursun dedi peki dedimmmm kilo almamışım aksine 1 kg vermişim çok sasırdım ama doktor dedi kan tahlilime bakarak bebek almış ne varsa dedi buda güzel oğluş alsın kiloyu ben zaten kiloluyum o yüzden almamam normalmiş bebeğe sakıncası olurmu dedim hiç oluyomuş gibimi maşşallahı var dedi tombik yanaklımın
kalsiyum magnezyum ve demir ilacı verdi 17 temmuzda ayrıntılımız var sonraki haftada hem normal kontrol hem şeker yüklemesi aç gel dedi şeker içinde aklıma takılmışken sorım dedim gece 12 den sonra hiçbirşey yeme öyle gel dedi onuda hayırlısıyla atlatsak
kızlar ben bu singerin a101 deki dikiş makinasını almıştım ya dün akşam oturdum beli bol gelen kotumu hamile pantolonu yaptım kendime şimdi üstümde hatta bide güzel oldu hehe çokta hoşuma gitti makineyi kullanabildim diye zira dikiş özürlü ben için hamile pantolonu yapmak büyük başarı
Kızlar biz duşumuzu alıp cıs olmaya gitcez geldiğimizde görüşürüz...
miraba kızlar. çok yoğun bugün. bizim buraya yeni il müdürü geldi sabah ona hoşgeldine gittik.
oda arkadaşım gene izin almış. allahın ..... hadi bi şey demeyim tam sipariş günü kendi görevlerinin olduğu zaman izne çıkıp benim üstüme yığıyor. bana pazartesiden itibaren 5 gün yokum demişti, bugünden kaçmış
çok yoruldum ama yarının hayaliyle idare ediyom.
yarın kocişimle bizim evlilik yıldönümümüz
şehir dışına bi yerlere gitme planımız var ama bakalım. eşimin işlerinin durumuna göre
az önce de hastaneden aradılar. 4'lü testim normal çıkmış, çok sevindim...
fulimmmm hoş geldin bebeğim....maşallahhh oğluşuna, erkenden de görmüşün...
kilo almaman da çok iyi, bebişini beslemişin, tombik yanaklı olmuşşşşş
bacımmmm hamarat arkadaşım benim, afferin kısss.
ben gidip hazır alıcam
hatta bu hafta sonu kendime bol bi şeyler bakmayı düşünüyom. zira yazlık gömleklerimden benim memişler fırlıcak gibi. alt idare ediyo da üste bi şeyler lazımmm
anammm cıs günün mü bugün. şimdiden geçmiş olsun bebekimm...
Teyzelerim biz geldik annemle...annem cısss oldu ama canı hiç acımadı haberiniz olsun...
afferim annene kocaman kadın oldu anne oldu acımasın ki bebeği aşı olurken dirayetli dursungeçiş olsun kuzum
bende öyle dedim zaten teyze anneme afferin dedimsonra aşı olurken de bi tepik attım...ben burdayım dedim...annem anlamıştır değil mi?
babişleriniz olmadığında yanımızda siz olacaksınız annen kesin anlanmıştır oğlunun desteğinisanada kocaman bi aferim oğluşum anneni hiç yalnız bırakma
geldim bacımmmmmkız tubiş napıyosun alttan alttan bakıyosun nasıl gidiyor hamişlik
bizim 4 yıl bitiyo, 5. yıla giriyoz.kızzz bizimde yarın yani yarın kına gecemiz 30 haziranda evlilik yıldönümümüzz biizim daha 1 senecik oldu ne alıyo kociş sana
arkasında senin gibi güçlü bi delikanlı varken acı hisseder mi hiç annen, yirim seni ben yawrum benimTeyzelerim biz geldik annemle...annem cısss oldu ama canı hiç acımadı haberiniz olsun...
Kızçeler ve kızancıklar napıyonuz bakem?
Kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...
Kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...
canım benim afedersin ben kabız olduğum zamanlarda gazla birlikte çok şişkinliğim oluyo ve mideme kadar baskı yapıyo, nefesimi de zorluyo. yapınca rahatlıyom. hatta midem de rahatladığı için daha konforlu yemek yiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?