Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hadi gözün aydın sen ne toparlıyon uşaklar toparlasın halıları , iyi hadi cıs olun gelin biz konyada olcaz büyük ihtimal daha var bizimkine ...........

hadi gözün aydın sen ne toparlıyon uşaklar toparlasın halıları , iyi hadi cıs olun gelin biz konyada olcaz büyük ihtimal daha var bizimkine ...........

küçükleri kız kardeşimle topladık..büyükleri eşimle erkek kardeşim gelecek şimdi onlar toplayacak...yarında iki kadın gelecek evi dipten köşeden pencereler hepsini yapıp gitcekler..mis gibi evimde oturcam sonra...

miraba kızlar. çok yoğun bugün. bizim buraya yeni il müdürü geldi sabah ona hoşgeldine gittik.
oda arkadaşım gene izin almış. allahın ..... hadi bi şey demeyim tam sipariş günü kendi görevlerinin olduğu zaman izne çıkıp benim üstüme yığıyor. bana pazartesiden itibaren 5 gün yokum demişti, bugünden kaçmış
çok yoruldum ama yarının hayaliyle idare ediyom.
yarın kocişimle bizim evlilik yıldönümümüz
şehir dışına bi yerlere gitme planımız var ama bakalım. eşimin işlerinin durumuna göre
az önce de hastaneden aradılar. 4'lü testim normal çıkmış, çok sevindim...

fulimmmm hoş geldin bebeğim....maşallahhh oğluşuna, erkenden de görmüşün...
kilo almaman da çok iyi, bebişini beslemişin, tombik yanaklı olmuşşşşş

bacımmmm hamarat arkadaşım benim, afferin kısss.
ben gidip hazır alıcam
hatta bu hafta sonu kendime bol bi şeyler bakmayı düşünüyom. zira yazlık gömleklerimden benim memişler fırlıcak gibi. alt idare ediyo da üste bi şeyler lazımmm
Kızlar biz duşumuzu alıp cıs olmaya gitcez geldiğimizde görüşürüz...

anammm cıs günün mü bugün. şimdiden geçmiş olsun bebekimm...

kızzz bizimde yarın yani yarın kına gecemiz 30 haziranda evlilik yıldönümümüzz biizim daha 1 senecik oldu ne alıyo kociş sana

bende öyle dedim zaten teyze anneme afferin dedimsonra aşı olurken de bi tepik attım...ben burdayım dedim...annem anlamıştır değil mi?

babişleriniz olmadığında yanımızda siz olacaksınız annen kesin anlanmıştır oğlunun desteğini sanada kocaman bi aferim oğluşum anneni hiç yalnız bırakma

kız tubiş napıyosun alttan alttan bakıyosun nasıl gidiyor hamişlik
geldim bacımmmmm
iyiym canım, hamişlik iyi gidiyo. bulantılarım da bitti ya bazen hamiş olduğumu unutuyom bile. bebişim hareketlense de azcık tepse beni, hatırlatsa kendini diye bekliyom.
sen nasılsın...

kızzz bizimde yarın yani yarın kına gecemiz 30 haziranda evlilik yıldönümümüzz biizim daha 1 senecik oldu ne alıyo kociş sana
bizim 4 yıl bitiyo, 5. yıla giriyoz.
ben hediye istermedim onun yerine çok bunalmıştım beni şehir dışına gezmelere götürcek. safranboludan başlarız allah nereyi verdiyse artık gezeriz

Teyzelerim biz geldik annemle...annem cısss oldu ama canı hiç acımadı haberiniz olsun...
arkasında senin gibi güçlü bi delikanlı varken acı hisseder mi hiç annen, yirim seni ben yawrum benim

Kızçeler ve kızancıklar napıyonuz bakem?

aynı be ya, sen nabiyon be

Kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...

canım benim afedersin ben kabız olduğum zamanlarda gazla birlikte çok şişkinliğim oluyo ve mideme kadar baskı yapıyo, nefesimi de zorluyo. yapınca rahatlıyom. hatta midem de rahatladığı için daha konforlu yemek yiyom

Kızlar ben iyi değilim ya...nefes almakta zorlanıyorum karnım taş gibi...sizlerde de oluyor mu bu tip şeyler...

benim karnım değil ama sol gögsümün bittiği yerde bi ağrı oturtmuyo,yatırmıyo azen öle dayanılmaz oluyo doktora sordum bebek sıkıştırıyodur dedı ama bebek hep aynı yerden mı sıkıştırır ya sağ da ağrı yok hep sol hep sol..... sol sırtım ve belime doğru da bi ağrı var anlamdım ya neyin nesi bulantıları biten arkadaslar cok sanslı ben hala bir fiil her sabah çıkarıyorum

kuzu kabız değilim ki rahatlıkla çıkabiliyorum tuvalete...ama gaz var mı bilemem vardır büyük bir ihtimal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…