Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

hsbuldum cnm, saolasın.. işte biseyi çok istemeden geçiyo yapmak heralde.. bnde çok ister miyim makinayı bilmiyom güle güle kullan cnm, artık dikip dikip giyersin cicilerini

iyidir canım sıcaklarda gün dolduruyom anneme gidecem şu önümüzdeki haftayı bir an önce bitirme derdindeyim Sen nasılsın dikiş mühendisi

hmm .. hadi bakalım.. sekerim, ben iyiyim diyebilirim şuan için.. çünkü çok değişken bi ruh halim olduğu için.. beni idare eden herkese çk tsk ederim bak bak bak,, bide dalga he.. dikiş mühendisi yapacam seni

ben 2 şey diktim zaten mühendis oldum bişey daha dikersem yüksek mühendisi olcam dikişin

hsbuldum cnm, saolasın.. işte biseyi çok istemeden geçiyo yapmak heralde.. bnde çok ister miyim makinayı bilmiyom güle güle kullan cnm, artık dikip dikip giyersin cicilerini

valla daha ne yaparım bilmiyorum bunu becerince aklıma bi sürü şey düştü

kız ne akıllısın heeee nasılda yapmış pufu marifetli arkadasım benimm

Kız ne akıllısın heeee nasılda yapmış pufu marifetli arkadasım benimm

pratik şeyler ilgimi çekiyo allengirli olanlar değilde şimdi kanepede çok rahatız ayağımızı uzatıyoz ne güzel Yaparsanız siz içiyosanız tabi 1,5 lt. Lik kola şişeleriyle yapın ben kola içmiyom su şişelerimle yapmıştım kola şişesi daha sert yanyana gelince çok daha sağlam oluyo

ben 2 şey diktim zaten mühendis oldum bişey daha dikersem yüksek mühendisi olcam dikişin
hadi bakalım.. yüksek mühendislik günlerini de bekliyoruz

kız ne akıllısın heeee nasılda yapmış pufu marifetli arkadasım benimm

valla ben hep derim.. :44:hamaratlık başa bela diye

artık , diktiklerinizin defilesini sergilersiniz buraya bakalım iremcik ne kadar yüksek mühendis olmuş haha

didoşum canım babası sanırım karar verdi ama ben hala emin değilim yahya kaan koyucaz sanırım
canım bence bereketsizlik filan deme bizim bebiş babasına uğurlu geldi 3 gün önce başbakan açıkladı eşimin kadro işi oldu çok şükür senin bebeğinde sana uğurlu gelecek atanacaksın inşallah ayrıca arabasını almasanız sonuçta nhemen doğar doğmaz arabaya koyamıcaz bi kaç ay sonra mı alsan

iremcanım çok güzel ciciler almışsın güle güle giysin bebişin biz alışveriş sayfasını eylüle bıraktım annem ben alıcam cicilerini dedi bende kendimi frenliyorum şimdilik

maşallah kerim erene tosuncuk olmuş afferim ona benimde cumartesi randevum var bakalım doktor teyzmiz ayrıntılımızın sonucunu nsıl yorumlayacak

cıs yaptılar mı kız naptın kardeşin ne zaman geliyo
okuldn gitcektim canım vazgeçtim eve geldim halılarımı toparladım yıkanmaya gitcekler birazdan duşa gircem iki gün su değmeyecek ya kokmayayım bu sıcakta...saat 3 gibi cıss olamya gideriz belki accık serin olur....

bu arada kardeşlerim geldi canım salıyı çarşambaya bağlayan gece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…