Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

anammmmm kız bunlar çok tadlu nerden aldın bunları hangi adresten..ama kızlara çok tadlu şeyler var erkek kıyafetleri hep aynı...seçenek pek fazla yok...

gitti gidiyor dan baktımda teslimatla ilgili satıcıdan cevap bekliyom eğer geç gönderme ihtimali olursa izin durumum için ona göre adres vercem , benimde içim gitti de bunlar biraz süslü uzun sürede giyilmiyo gelecek yaz düğün olmalıki kızçem giysin bunları

ben hiç bakmadıydım gitti gidiyordan kız...aklıam gelmedi...

fuliiiii nerdesin sabahtan beri yoksun çeklerin arasında mı kaldın bacım çekip çıkaram seni kargom geldi sabah hepsini fiyatlarıyla yazcam çok hoşuma gittiler sadece 2 sinin yeri sert geldi belki yıkanınca yumşar geri göndermeycem :44:

çorbamı pirinçle değil buğday fasülye ve nohut karışımıyla yapacağım üstüne de dereotu ohh :)

cacık konusunda da şüpheliyim çünkü yeteri kadar yoğurdum yok o yüzden belki bir vişne suyu kaynatırım
kız seninde iştah açıldı çok kilo alanlarda 3. sırada olacan galiba

kızçe irem nevaa hiç yabancı değil ismi dee aynı anasııı

ireme beğendiğin kıyafetler çok cici çok şeker güle güle giysin süslüüü

Biz ne yaparsak yapalım o bebek orada kendi gelişimini kafasına göre tamamlayacak aslında. Doğumda doktora bile gerek yok aslında. O kadar doğal bir süreç o. Hayvanlar kendileri doğuruyor da insanlar mı beceremeyecek. Biraz akışına bırakmak lazım. Ben öyle yapıcam artık, ayda bir doktora giderim yeter gider:)) Eltim hamileliği boyunca iki kere doktora gitti. Üçüncüde doğurdu :)

Son düzenleme:

kız sen bana mı laf attın
kilo konusunda birinciliğimi kimseye kaptırmam...

ne güzel dedin be abla,biz zırt pırt hastanedeyiz,herşeyi araştırıyoz.. Cahil olmak bilmemek daha iyi be.. Bildikçe doluyoruz kafamıza... Kendimize yeterince dikkat edip Oluruna bırakmak lazım...

Günaydın gacılar bacılar ve minnak kuzular....

bugün oğluşumla okula gitcez ve okul defterini kapatacağız eylüle kadar...

annişler ve kuzucukları günaydınnn.. bugün süperim tatil moduna alıyorum artık kendimi yarın gece antalya yolcusuyuz Allah nasip ederse.. 2 ay oğluşum ve içerdeki minnakla uzun uzun dinlencem inşaallahh..... annemi çok özledimmmm 15 gün sonra da bursaya onun yanına geçcem inşaallahhh..okula gidip geleyim bavul toplamaya başlarım bugün de böyle geçerrrr..

kız sen bana mı laf attın
kilo konusunda birinciliğimi kimseye kaptırmam...

günaydınnn canımmm evet sana laf attımm :)) 1. sırada sen varsın 2. sırada da ben

Kızlar tatilim bitti evimdeyim tatil guzel ama evde olmakta cok guzel

günaydın fatmacımm ve ismi her an değişebilir oğluşuuu tatilin ne çabuk bitti öylee biraz daha uzun olaydıı :)

Günaydın gacılar bacılar ve minnak kuzular....

bugün oğluşumla okula gitcez ve okul defterini kapatacağız eylüle kadar...

günaydın bacım ve minik Ahmet Ziya :) PEk özendim şimdi sana :)) şu okul defterini ben zaman açacağım acaba :44::44:

Bugün ikinci aşımızı olmaya gideceğiz teyzelerimiz dua edin de fazla acımasın annemin kolu...

aşıınız sıkıntısız olur inşallahh altı üstü bir cısss

günaydınnn bir tatil modu da senden 2 ay tadını çıkar tatilinn ohh hem de ailenin yanında kuzucuklarınla ne güzel tabi havalar çok sıcak ama evde dinlenmek gibisi olmaz yine de :)
kolay gelsinn

Kızlar herkeslere günaydın nasılsınız?? SAbah sabah attım kendimi buraya dışarıda güzel bir esinti varr ve benim canım dışarı çıkmak istiyorr sabahın 6 sında uyandımm kalkıp gideyim dedim dee sonradan yemedi

ben yine duygusallaştım bu araa ne olacak halim bilmiyorumm tokam kırılıyo ağlıyorum o derecedeyim Bu ayda bebeğimizin beşiğini ve arabasını alamayacağız birazda ona canım sıkkın ailecek bir bereketsizlik var bu sene inşallah hep böyle gitmezz

canım günaydın sanadaaa.. sen baya duygusallaşmışsın ama normaldir sanırım beşik konusuna da sıkma canını canım arada bi olur böyle terslikler inşaallah önümüzdeki ay alırsınız.. ne güzel orda esinti varmış nerde olduğunu hatırlayamadım ama burası yanıyo çok şükür ki bizim okul sezonu da bitti yoksa daha dayanamıcam bu sıcaklara.. tabi antalya burdan farklı değil ama en azından denize girebilcemm onun hayalini kurup serinlemeye çalışıyorm.

manisadayım ben canım hamilelikte sıcak hiç çekilmiyor oturduğun yerde su gibi oluyorsun bende ankaraya gidince serinlerim diye düşünüyorum artık ama daha 2 ay var gitmeme

kızımın teyzoşları günaydın hepinize bunlar kızçemin cicileri kasım annelerinde fikir olsun diye fiyatlı yazmıştım burayada öyle kopyalıyım kızıma avent pes biberonundan aldım resim koymuyorum 87 liraya almıştım onu akakçe sitesinden en uygun fiyatı alıp birde kraftın göğüs pedini aldım ...

Eki Görüntüle 743954 yatağımız pierre cardin ilke bebeden 317 lira taksitli olunca yoksa peşin 288 di sitesinde yatağını e bebekten almıştım ama çok güzel değildi resmi yok şuan ...

gelelim dün gelen cicilerimize indirimli bebe diye bir siteden aldık kocaeli de bir mağazaymış orda olanlar gidip mağazanın kendini de görebilir çok uygun fiyatları...
Eki Görüntüle 743967 Eki Görüntüle 743968 Eki Görüntüle 743969 bebitof markası gerçekten yerini beğendim 49.50 hastane çıkışımız kücücükler ya doğduklarında el kadarlar resmen kurban olduklarım
Eki Görüntüle 743970 buda bebitoftan banyo havlumuz 17,90,
Eki Görüntüle 743974 şapkalı tulumumuz 10 lira
Eki Görüntüle 743975 Eki Görüntüle 743977 Eki Görüntüle 743979 takımlarımız pembe olan 5,90, yeşil olan şapkalı 7,90 ve kollar eldivenli , turuncu olan 3,90 sadece pembe olanı beğenmedim resimden anlarsınız ,sert kumaşı 5 li takım o şapka eldiven önlük var ama geri vermedim yıkanınca belki giyilir 6 lira için iade yapmadım yani ..

Eki Görüntüle 743976 Eki Görüntüle 743978 üst mavi 5,90 ve zıbın 3,90

Eki Görüntüle 743980 Eki Görüntüle 743983 pembe altımız 4,90
Eki Görüntüle 743981 Eki Görüntüle 743984 gri alt 4,90
Eki Görüntüle 743982 patikli alt 4,90,

Eki Görüntüle 743972 Eki Görüntüle 743973 Eki Görüntüle 743971 ben yinede iç zıbın aldım kimisi gerek yok desede kış bebeği olacağı için 7,50, ağız bezi altılı 4,90, çoraplarımız 3,90, şapkamız 1,50 eldivenler gri 1 lira kırmızı 1,50 bantlarımız 2,50-3,00 , ev patiğimiz 5,90,

bunlarıda e-bebekten almıştım site resimlerini yüklemiştim

Eki Görüntüle 743965 14,99 Eki Görüntüle 743964 3 lü 17,90 ben %40 indirimli almıştım park yatağı ve emzirme yastığıda almıştım ...

bunları butik bebeden 5,50 liraya Eki Görüntüle 743963

bunlarıda a-101 den 2. ay içinde almıştım indirimliydi

Eki Görüntüle 743962 Eki Görüntüle 743961 Eki Görüntüle 743966 battaniye alez ve akkabısı çorap pazardan , a-101 e hepsine 18 lira verdim diye hatırlıyom başka bişey aldımmıydı hatırlıyamadım ama battaniye 8 lira gibi bişeydi yine indirim olsun diye bekliyom erken diye küvet almamıştım küvetler çok güzeldi

bunların fiyatını hatırlamıyorum buda elbiseleri ,
Eki Görüntüle 743998 Eki Görüntüle 743997

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…