- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.981
anammmmm kız bunlar çok tadlu nerden aldın bunları hangi adresten..ama kızlara çok tadlu şeyler var erkek kıyafetleri hep aynı...seçenek pek fazla yok...
gitti gidiyor dan baktımda teslimatla ilgili satıcıdan cevap bekliyom eğer geç gönderme ihtimali olursa izin durumum için ona göre adres vercem , benimde içim gitti de bunlar biraz süslü uzun sürede giyilmiyo gelecek yaz düğün olmalıki kızçem giysin bunları
evet bu krem için okumuştum sitelerde..ama ne kadar doğru bilemem..
ben hiç bakmadıydım gitti gidiyordan kız...aklıam gelmedi...
Fitoş naber datlum sana bişey sorcam medacassol ile ilgili kıllandırıyo diye duydum sende öyle bişey yaptı mı kullandıktan sonra bir artış var mı .....
kuzum ben zaten kıllı olduğum için bi değişiklik olmadı... Göbüşümde hep vardı zaten:)
ayran aşını pirinçle mi yapacan ayrıca ne pilavı özeti çorbada pilavda pirinçle mi olacakHem ayran aşı yoğurtlu hem cacık öyleyse bence çorbayı değiştir menün güzel olmuş pirinç pilavı kebap süper zaten yanına cacık ver ben başka bişey istemem öğle vakti acıktırdın beni ha
Irem isminin anlamı yüzünden tıkanmıştım fetva çıktı artık kızçem irem neva tanıştırayım teyzesi
Ya o kıllanma olayını bana veterinerde çalışan biri dedi gerçi anne topiğinde ama bütün deneyler hayvanlarda nihayetinde olabilir yani , ayrıca çok kıllanmadıysan erkeğe hamile olduğun içinde olabilir o kadar tüylenme bence :44::44::44: Bende daha başlamadım gerçi iş başa düşünce ne ederim bakalım ...
allah razı olsun abla...
Gercekten doğru ikimiz de biraz evhamlıyız galiba. . Ama Allah ın izniyle yavrucuklarımız zamanında gelicek insallah sağ salim.. Valla az önce onu düşündüm,eskiler doktor yüzü görmeden evde sapasağlam doğurmuşlar... Bizde her imkan var ve insallah bizde nur topu gibi doğurcaz evlatlarımızı....
çorbamı pirinçle değil buğday fasülye ve nohut karışımıyla yapacağım üstüne de dereotu ohh :)
cacık konusunda da şüpheliyim çünkü yeteri kadar yoğurdum yok o yüzden belki bir vişne suyu kaynatırım
kız seninde iştah açıldı çok kilo alanlarda 3. sırada olacan galiba
kızçe irem nevaa hiç yabancı değil ismi dee aynı anasııı
ireme beğendiğin kıyafetler çok cici çok şeker güle güle giysin süslüüü
ne güzel dedin be abla,biz zırt pırt hastanedeyiz,herşeyi araştırıyoz.. Cahil olmak bilmemek daha iyi be.. Bildikçe doluyoruz kafamıza... Kendimize yeterince dikkat edip Oluruna bırakmak lazım...Biz ne yaparsak yapalım o bebek orada kendi gelişimini kafasına göre tamamlayacak aslında. Doğumda doktora bile gerek yok aslında. O kadar doğal bir süreç o. Hayvanlar kendileri doğuruyor da insanlar mı beceremeyecek. Biraz akışına bırakmak lazım. Ben öyle yapıcam artık, ayda bir doktora giderim yeter gider:)) Eltim hamileliği boyunca iki kere doktora gitti. Üçüncüde doğurdu :)
kız sen bana mı laf attın
kilo konusunda birinciliğimi kimseye kaptırmam...
Kızlar tatilim bitti evimdeyim tatil guzel ama evde olmakta cok guzel
Günaydın gacılar bacılar ve minnak kuzular....
bugün oğluşumla okula gitcez ve okul defterini kapatacağız eylüle kadar...
Bugün ikinci aşımızı olmaya gideceğiz teyzelerimiz dua edin de fazla acımasın annemin kolu...
annişler ve kuzucukları günaydınnn.. bugün süperim tatil moduna alıyorum artık kendimi yarın gece antalya yolcusuyuz Allah nasip ederse.. 2 ay oğluşum ve içerdeki minnakla uzun uzun dinlencem inşaallahh..... annemi çok özledimmmm 15 gün sonra da bursaya onun yanına geçcem inşaallahhh..okula gidip geleyim bavul toplamaya başlarım bugün de böyle geçerrrr..
günaydınnn bir tatil modu da senden 2 ay tadını çıkar tatilinn ohh hem de ailenin yanında kuzucuklarınla ne güzel tabi havalar çok sıcak ama evde dinlenmek gibisi olmaz yine de :)
kolay gelsinn
Kızlar herkeslere günaydın nasılsınız?? SAbah sabah attım kendimi buraya dışarıda güzel bir esinti varr ve benim canım dışarı çıkmak istiyorr sabahın 6 sında uyandımm kalkıp gideyim dedim dee sonradan yemedi
ben yine duygusallaştım bu araa ne olacak halim bilmiyorumm tokam kırılıyo ağlıyorum o derecedeyimBu ayda bebeğimizin beşiğini ve arabasını alamayacağız birazda ona canım sıkkın ailecek bir bereketsizlik var bu sene inşallah hep böyle gitmezz
canım günaydın sanadaaa.. sen baya duygusallaşmışsın ama normaldir sanırım beşik konusuna da sıkma canını canım arada bi olur böyle terslikler inşaallah önümüzdeki ay alırsınız.. ne güzel orda esinti varmış nerde olduğunu hatırlayamadım ama burası yanıyo çok şükür ki bizim okul sezonu da bitti yoksa daha dayanamıcam bu sıcaklara.. tabi antalya burdan farklı değil ama en azından denize girebilcemm onun hayalini kurup serinlemeye çalışıyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?