Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

Fitoşcum kırkbir kere maşallah. Nazarım değmez benim ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım:)) Bebişin Allahın izniyle vakti zamanı gelince turp gibi doğacak. Çok evham yapıyoruz galiba biz. Hiç doktora gitmeyenler nasıl doğuruyorlar :)) Sevindim herşeyin yolunda olmasına.

Fitoşcum kırkbir kere maşallah. Nazarım değmez benim ama yine de tedbiri elden bırakmamak lazım:)) Bebişin Allahın izniyle vakti zamanı gelince turp gibi doğacak. Çok evham yapıyoruz galiba biz. Hiç doktora gitmeyenler nasıl doğuruyorlar :)) Sevindim herşeyin yolunda olmasına.
allah razı olsun abla...
Gercekten doğru ikimiz de biraz evhamlıyız galiba. . Ama Allah ın izniyle yavrucuklarımız zamanında gelicek insallah sağ salim.. Valla az önce onu düşündüm,eskiler doktor yüzü görmeden evde sapasağlam doğurmuşlar... Bizde her imkan var ve insallah bizde nur topu gibi doğurcaz evlatlarımızı....

kızlarrrrrr nöbet kuşunuz geldiiiii :9::9::9:
bu saat olmasına rağmen benim farlar açık. nöbet işlerini bitirdim. gündüz yapamadığım işlere geçicem şimdi. ama önce size bi bakınayım dedim.
biz iyyiz çok şükür. eşim isim aramaya devam ediyo.
SEYMEN ATa, SEYMEN EFE, SEYMEN EGE... seçeneklerimiz.
hatta bazılarınızın içine doğmuş bu isimleri de önermiş bana teşekkür ederim canlarım.
hepinize tatlı mışıl mışıl uykular. ben yarın nöbet iznindeyim. kısmetse cuma günü görüşmek üzere :3::3:
Kızlar galibaa bizz oglusumuzun adini degistirecegiz kaan da kulagimiza hos gelmeye basladi gökalpi soylerken herkrs zorlaniyor
bana kalırsa biz 9 ay boyunca isimlerle yatıp kalkıcaz:1:
selam kızlar bacılar biz geldikk nasılsınızz?? yine formunuzdan düşmüşsünüz bu sıcaklar baydı hepimizi..

fitoşumm oğluşunu görmek sana iyi gelmiş sağlığı da yerinde ohh ne güzell canım inşşallah hep böyle iyi gider.:nazar:

fuliii kız ben seni rüyamda gördümm çok özledim galiba :)) gerçek hayatta görüşüyorduk buluşmuşuz kaynatıyoduk baya bi :)

iremm sen nere gidiyon kız ne zaman gidiyon ?? herkes bir yerelere dağılacak iyice topik boş kalacakk

tubişşş fatmiş bambu serapp aynur abla sizler nasılsınız??

tubişş ya benim hatfasonu misafirim gelecek ya bana bir yemek menüsü önerebilir misin kaç gündür düşünüyorum bulamadım bir şey. ama tavuklu olmaısn çünkü bir gün pikniğe gideceğiz büyük ihtimall:34::34:
biz iyyiz allaha şükür kuzum. sabırsızlıkla bebişimin hareketlerini hissetmeyi bekliyom sadece.
ben olsam ki iftar menüm gibi duruyo şu an;
yayla çorbası
etli bezelye veya patlıcandan yapılan islim kebabı
zeytinyağlı fasulye veya yaprak sarma
domates soslu biber kızartma
pilav
salata veya cacık
muhallebi veya puding üzerine dondurma ve böğürtlen sosu( sos hazır satılıyo, yazın favori tatlı kombinasyonumdur:34:)

ben ayın 5 den sonra izinliyim 2 hafta canım 22 sinde döncem annanne ziyareti yapcak kızım :52::52::52::52:
oy oyyyy kızını alır tatillere ziyaretlere gidermiş bizim hatunnn, güle güle git güle güle gel canım:34:
Ikigündür içim dışım çek oldu beeeeeeeeee

sayıklamazsam iidir gece :33::33::33::33:
benim de içim dışım ihale ve nöbet oldu. gece ben de ihale ürünlerini veya firmaları sayıklamazsam iyidir.
bi de bazı firmalar kişi adı şeklinde, benim kociş dicek bizim hatun kimi sayıklıyo:9::9::9::9::9:
ANNİŞKOLAR NASILSINIZZZZZZ

BİZ DÜN AKŞAM 8:30 DA İŞTEN ÇIKTIK PERTİZ SABAHTAN BERİDE BOĞUŞUYORUM KREDİ KULLANDIRIMLARI İLE ÇILDIRMIŞ DURUMDAYIMMMM SİZLER NE EDİYONUZ BAKEEMMMM

NAZAR BONCUĞUUUU MAŞŞALLAH SENİN KIZINA NE GÜZEL POZ VERMİŞ CİMCİMEEEE :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

GÜLÜCÜKÜMMMMM BEBİKOMMM ALP PAŞAM VE SEN ÇOK İYİYMİŞSİNİZ :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: İYİ OLUN TABİİİ YAAAA İSTİRAHAT ET BOL BOL DİNLEN KEYFİNİ ÇIKAR VALLA :16::16::16::16:

İREMİOMMMM ENİŞTEMDE PEK KOMİKMİŞ HEEEEE ASUDE SUDEEE :9::9::9::9: DESENE YENİ İSİM ARAYIŞINA GİRDİNİZ VALLA ZOR İŞ İSİM ARAMAK BENİM İLK VE TEK İSİM KERİM EREN Dİ ONDAN BAŞKA NE İSİM DÜŞÜNSEM İÇİME SİNMEDİ SİZDE BULURSUNU İÇİNİZE SİNEN ANLAMI GÜZEL KIZÇENE YAKIŞACAK Bİ İSİM :16::16::16::16:

BALLI LOKMAMMMMMM SEYMEN ÇOK GÜZELMİŞ ÇOK BEĞENDİMMM YANINA NE OLABİLİR BİLMİYORUM AMA İZMİRLİSİN SEYMEN EFE OLABİLİR TABİ BU SENDEN ÇAĞRIŞIM YAPTI BANA :1::1::1::1:

efe, ege, ata sonuna eklemeyi üşündüğümüz tamlamalardan bakalım. ama kocişi bu sabahtan beri görmüyom, yoğunluktan konuşamadık da. her an değişebilir fikri :34:

Hay Allah başa mı döndün yine :) Sude ismi ben kızıma koyduğumda 13 sene önce hiç yoktu. Şimdi ortalık Sude doldu:) Asude iyidir bence.

hemde en başa döndük abla irem sahte cennet demekmiş ama fetva sitesinde konmasında sakınca yok yorumunu okudum büyük ihtimal irem neva koycam :9::9::9::9:

Soru: Doğacak olan kızıma İREM adını vermek istiyorum. Ancak Fecr Suresini okuyunca kafam karıştı. İREM ismini koymam sakıncalı mıdır?
Cevap: Kur’an-ı Kerim’de Fecr suresi 7-8. ayetlerde ismi geçen “İrem”, Hûd aleyhisselamın kavmi olan Âd kavminin yaşadığı ve güzellikte emsali olmayan şehrin adıdır. Bu şehir, bahçeleri ile ünlüdür. Fakat daha sonra bu kavmin azgınlığı sebebiyle helak edilmiştir.
“Şark-İslâm edebiyatlarında İrem keli.mesi daha ziyade (Bâğ-ı İrem) şekliyle mutluluk verici, mâmur ve gösterişli bi.naları, evleri vb. yerleri ifade eden anlamda kullanılmıştır. Bağları ve rengârenk ağaçlan ile İrem bahçeleri ba.harı temsil eder; ayrıca sevgilinin bulun.duğu evi, gezindiği bahçeyi vb. mahalleri tanımlamada kullanılır.” (Ömer Faruk Harman, “İrem”, Diyanet İslam Ansiklopedisi, c: 22, s: 443)
Verilen bu bilgilerden de anlaşılacağı üzere bu ismin konulmasında herhangi bir sakınca yoktur.

Fitoş naber datlum sana bişey sorcam medacassol ile ilgili kıllandırıyo diye duydum sende öyle bişey yaptı mı kullandıktan sonra bir artış var mı .....

in cin top oynuyo topikte kuzumla ben geldik....

hoşgeldin ben de kızım ile burdayım ama kimsecikler yok :) nasılsın nasıl gidiyor hayat ben internetten bebek kıyafetlerine sarmış durumdayım gözüme kestirdiğim şeyler var bakalım almaya başlamak istiyorum ama çevremdeki herkeeeeeeesssssss daha dur erken diyo :( sanırım artık dayanamayacağım ve alacağım prensesime bi şeyler :)))

kızlarrrrrr nöbet kuşunuz geldiiiii :9::9::9:
bu saat olmasına rağmen benim farlar açık. nöbet işlerini bitirdim. gündüz yapamadığım işlere geçicem şimdi. ama önce size bi bakınayım dedim.
biz iyyiz çok şükür. eşim isim aramaya devam ediyo.
SEYMEN ATa, SEYMEN EFE, SEYMEN EGE... seçeneklerimiz.
hatta bazılarınızın içine doğmuş bu isimleri de önermiş bana teşekkür ederim canlarım.
hepinize tatlı mışıl mışıl uykular. ben yarın nöbet iznindeyim. kısmetse cuma günü görüşmek üzere :3::3:

bana kalırsa biz 9 ay boyunca isimlerle yatıp kalkıcaz:1:

biz iyyiz allaha şükür kuzum. sabırsızlıkla bebişimin hareketlerini hissetmeyi bekliyom sadece.
ben olsam ki iftar menüm gibi duruyo şu an;
yayla çorbası
etli bezelye veya patlıcandan yapılan islim kebabı
zeytinyağlı fasulye veya yaprak sarma
domates soslu biber kızartma
pilav
salata veya cacık
muhallebi veya puding üzerine dondurma ve böğürtlen sosu( sos hazır satılıyo, yazın favori tatlı kombinasyonumdur:34:)

oy oyyyy kızını alır tatillere ziyaretlere gidermiş bizim hatunnn, güle güle git güle güle gel canım:34:

benim de içim dışım ihale ve nöbet oldu. gece ben de ihale ürünlerini veya firmaları sayıklamazsam iyidir.
bi de bazı firmalar kişi adı şeklinde, benim kociş dicek bizim hatun kimi sayıklıyo:9::9::9::9::9:

efe, ege, ata sonuna eklemeyi üşündüğümüz tamlamalardan bakalım. ama kocişi bu sabahtan beri görmüyom, yoğunluktan konuşamadık da. her an değişebilir fikri :34:

tubişim günaydınnn ve iyi dinlenmeler..

oğluşuna isim seçeneklerin güzelmişş ben "kayra" ismini de beğeniyorum "çınar" ismi de güzel olabilir eğer ki soyadın bir ağaç ismi değilse :1::1:

yemek menün güzelmiş ama küçük değişikliklerle uygulayabilirim :) tatlı olarak bende muhallebi düşünmüştüm yazın en güzel yenen tatlı:34:

ayran aşı- patlıcan kebab- zeytinyağlı taze fasülye- pilav- cacık salata vs. şeftatili muhallebi- milföyden börek (kolay olsun diye) yarına kadar bir değişiklik olmazsa bunları düşünüyorum.

hemde en başa döndük abla irem sahte cennet demekmiş ama fetva sitesinde konmasında sakınca yok yorumunu okudum büyük ihtimal irem neva koycam :9::9::9::9:

kız iremm (sahte irem) bende geçen gün düşünmüştüm buı kız niye isim düşünüyoki kendi nickini koysun kızına diye aklımdan geçirmiştim:1:

Fitoş naber datlum sana bişey sorcam medacassol ile ilgili kıllandırıyo diye duydum sende öyle bişey yaptı mı kullandıktan sonra bir artış var mı .....

irem o ilacı bende kullandım aslında çok dikkat etmemiştim ama göbek çevremdeki kıllar biraz uzadı sadece (normaldede tüylüyüm) o kadar ama aşırı bir etki yapmadı. bu arada zaten o ilaçtan tekrar bulamadım fabrika üretimiyle alakalı sıkıntı varmış piyasada yok yani.

in cin top oynuyo topikte kuzumla ben geldik....

hoşgeldinizzzz kimsecikler yok evett... yarın tatil başlıyor sizinde ne güzell

ayran aşı- patlıcan kebab- zeytinyağlı taze fasülye- pilav- cacık salata vs. şeftatili muhallebi- milföyden börek (kolay olsun diye) yarına kadar bir değişiklik olmazsa bunları düşünüyorum.

Kız iremm (sahte irem) bende geçen gün düşünmüştüm buı kız niye isim düşünüyoki kendi nickini koysun kızına diye aklımdan geçirmiştim:1:

Irem o ilacı bende kullandım aslında çok dikkat etmemiştim ama göbek çevremdeki kıllar biraz uzadı sadece (normaldede tüylüyüm) o kadar ama aşırı bir etki yapmadı. Bu arada zaten o ilaçtan tekrar bulamadım fabrika üretimiyle alakalı sıkıntı varmış piyasada yok yani.

ayran aşını pirinçle mi yapacan ayrıca ne pilavı özeti çorbada pilavda pirinçle mi olacak :9::9::9: Hem ayran aşı yoğurtlu hem cacık öyleyse bence çorbayı değiştir menün güzel olmuş pirinç pilavı kebap süper zaten yanına cacık ver ben başka bişey istemem :60::60::60:öğle vakti acıktırdın beni ha :56::56::56::56:

Irem isminin anlamı yüzünden tıkanmıştım fetva çıktı artık kızçem irem neva tanıştırayım teyzesi :42::42::42::42:

Ya o kıllanma olayını bana veterinerde çalışan biri dedi gerçi anne topiğinde ama bütün deneyler hayvanlarda nihayetinde olabilir yani , ayrıca çok kıllanmadıysan erkeğe hamile olduğun içinde olabilir o kadar tüylenme bence :44::44::44: Bende daha başlamadım gerçi iş başa düşünce ne ederim bakalım ...

hoşgeldin ben de kızım ile burdayım ama kimsecikler yok :) nasılsın nasıl gidiyor hayat ben internetten bebek kıyafetlerine sarmış durumdayım gözüme kestirdiğim şeyler var bakalım almaya başlamak istiyorum ama çevremdeki herkeeeeeeesssssss daha dur erken diyo :( sanırım artık dayanamayacağım ve alacağım prensesime bi şeyler :)))

ben alış veriş defterini kapadım canım...çok hoşuma giden birşey olmadığı müddetçe almayacağım...benim aldıklarım iki hurç oldu evde..annem almış.... bir hurç oldu diiyo gayganam eopey birşeyler almış..eşden dosttan da gelen çok fazla oldu...

ayran aşını pirinçle mi yapacan ayrıca ne pilavı özeti çorbada pilavda pirinçle mi olacak :9::9::9: Hem ayran aşı yoğurtlu hem cacık öyleyse bence çorbayı değiştir menün güzel olmuş pirinç pilavı kebap süper zaten yanına cacık ver ben başka bişey istemem :60::60::60:öğle vakti acıktırdın beni ha :56::56::56::56:

Irem isminin anlamı yüzünden tıkanmıştım fetva çıktı artık kızçem irem neva tanıştırayım teyzesi :42::42::42::42:

Ya o kıllanma olayını bana veterinerde çalışan biri dedi gerçi anne topiğinde ama bütün deneyler hayvanlarda nihayetinde olabilir yani , ayrıca çok kıllanmadıysan erkeğe hamile olduğun içinde olabilir o kadar tüylenme bence :44::44::44: Bende daha başlamadım gerçi iş başa düşünce ne ederim bakalım ...

kıllanma(tüylenme) olayını bende duydum ama ne kadar doğru bilemem...:44:

ben alış veriş defterini kapadım canım...çok hoşuma giden birşey olmadığı müddetçe almayacağım...benim aldıklarım iki hurç oldu evde..annem almış.... Bir hurç oldu diiyo gayganam eopey birşeyler almış..eşden dosttan da gelen çok fazla oldu...

ben dayanamıyom ya :31::31: Netten bugün elbiseler baktım çok tatlıydı teyzesi bak dayanamazsam akşama kadar bunları alcam $88077603_R_679438_0.jpg$Sac-Bantli-3-lu-Kiz-Takim-3-6-9-12-Ay__85579269_0.jpg$SIFON-VE-TULLU-KIZ-BEBEK-ELBISE-JILE-TAKIM__86728325_0.jpg

bu arada aldıklarınla aynur ablanın listeyi karşılaştırdın mı ben bugün gelecek alanlarla bir karşılaştırayım sonra ara veririm belki :9::9::9::9:

ben dayanamıyom ya :31::31: Netten bugün elbiseler baktım çok tatlıydı teyzesi bak dayanamazsam akşama kadar bunları alcam Eki Görüntüle 743574 Eki Görüntüle 743575 Eki Görüntüle 743576

bu arada aldıklarınla aynur ablanın listeyi karşılaştırdın mı ben bugün gelecek alanlarla bir karşılaştırayım sonra ara veririm belki :9::9::9::9:
anammmmm kız bunlar çok tadlu nerden aldın bunları hangi adresten..ama kızlara çok tadlu şeyler var erkek kıyafetleri hep aynı...seçenek pek fazla yok...

Back