Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

bugün bebişimin kıyafetleri gelecek diye seviniyordum sabahtan beri öğlen olsa gelse diyordum ama başka şubeye gitmiş yarın elime geçecek çok canım sıkıldı :106::106::106:

kızlarr bu sıcaklar nedir çatlıcam yakında mahvoldummm kolumu kaldıramıyorum evim çöplük gibi oldu 2 gün sonra gitcem diye de bişey yapmıyorum açıkçası saldım gittiiiiiii

selam kızlar bacılar biz geldikk nasılsınızz?? yine formunuzdan düşmüşsünüz bu sıcaklar baydı hepimizi..

fitoşumm oğluşunu görmek sana iyi gelmiş sağlığı da yerinde ohh ne güzell canım inşşallah hep böyle iyi gider.:nazar:

fuliii kız ben seni rüyamda gördümm çok özledim galiba :)) gerçek hayatta görüşüyorduk buluşmuşuz kaynatıyoduk baya bi :)

iremm sen nere gidiyon kız ne zaman gidiyon ?? herkes bir yerelere dağılacak iyice topik boş kalacakk

tubişşş fatmiş bambu serapp aynur abla sizler nasılsınız??

tubişş ya benim hatfasonu misafirim gelecek ya bana bir yemek menüsü önerebilir misin kaç gündür düşünüyorum bulamadım bir şey. ama tavuklu olmaısn çünkü bir gün pikniğe gideceğiz büyük ihtimall:34::34:

selam kızlar bacılar biz geldikk nasılsınızz?? yine formunuzdan düşmüşsünüz bu sıcaklar baydı hepimizi..

fitoşumm oğluşunu görmek sana iyi gelmiş sağlığı da yerinde ohh ne güzell canım inşşallah hep böyle iyi gider.:nazar:

fuliii kız ben seni rüyamda gördümm çok özledim galiba :)) gerçek hayatta görüşüyorduk buluşmuşuz kaynatıyoduk baya bi :)

iremm sen nere gidiyon kız ne zaman gidiyon ?? herkes bir yerelere dağılacak iyice topik boş kalacakk

tubişş ya benim hatfasonu misafirim gelecek ya bana bir yemek menüsü önerebilir misin kaç gündür düşünüyorum bulamadım bir şey. ama tavuklu olmaısn çünkü bir gün pikniğe gideceğiz büyük ihtimall:34::34:
ben ayın 5 den sonra izinliyim 2 hafta canım 22 sinde döncem annanne ziyareti yapcak kızım :52::52::52::52:

kız didoş benim canım çekti tepside patlıcan kebabı yap :56::56::56: yanına da pirinç pilavı çorba yoğurt çorbası dışında bişey olur salata cacık karpuz allah ne verdiyse acayip acıktım galiba :9::9::9::9:

kız didoş benim canım çekti tepside patlıcan kebabı yap :56::56::56: yanına da pirinç pilavı çorba yoğurt çorbası dışında bişey olur salata cacık karpuz allah ne verdiyse acayip acıktım galiba :9::9::9::9:

iyi tatil kızınla sana iyi gelir hem ona ciciler de alırsın konyadan :)

senin menü de iyiymiş canım ama tepside patlıcan kebabı nasıl yapılıyor tariflerden bir bakayım :34::34:

baktım canım çok pratikmiş karnıyarık gibi sayılır ama bunda malzemeleri kızartmadan koyuyorsun tepsiye.. ama tadı nasıl oluyo ? şahsen ben patlıcanı hafif kızartıp da pişirnce daha lezzetli buluyorum. Bunu böyle hiç denemedim

baktım canım çok pratikmiş karnıyarık gibi sayılır ama bunda malzemeleri kızartmadan koyuyorsun tepsiye.. ama tadı nasıl oluyo ? şahsen ben patlıcanı hafif kızartıp da pişirnce daha lezzetli buluyorum. Bunu böyle hiç denemedim

ben patlıcanı her yerde yemem ama bunu seviyorum konyada kendi fırınımızda antepte mahalle fırınında pişirtiyoz çok güzel bence :56::56::56::56:

merhaba kızlar Ankara çooooooooooook sıcak valla daha da sıcaklar gelecek nasıl gecer bu son zamanlar bilmiyorum 28 Ağustos ta doğum iznim başlayacak ama sanırım çalışmak daha hayırlı olacak iş yeri enazından klimalı :) ev gece bile cok sıcak gündüz düşünemiyorum siz doğum izinlerini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?? Öncesinde son ana kadar calışıp sonrasına aktarmak mı yoksa zamanında izne cıkmak mı zaten 37 den sonra istesek bile iş yeri çalıştırmıyormuş bakalım ne durumda olacağız :))

selam kızlar bacılar biz geldikk nasılsınızz?? Yine formunuzdan düşmüşsünüz bu sıcaklar baydı hepimizi..

Fitoşumm oğluşunu görmek sana iyi gelmiş sağlığı da yerinde ohh ne güzell canım inşşallah hep böyle iyi gider.:nazar:

Fuliii kız ben seni rüyamda gördümm çok özledim galiba :)) gerçek hayatta görüşüyorduk buluşmuşuz kaynatıyoduk baya bi :)

iremm sen nere gidiyon kız ne zaman gidiyon ?? Herkes bir yerelere dağılacak iyice topik boş kalacakk

Tubişş ya benim hatfasonu misafirim gelecek ya bana bir yemek menüsü önerebilir misin kaç gündür düşünüyorum bulamadım bir şey. Ama tavuklu olmaısn çünkü bir gün pikniğe gideceğiz büyük ihtimall:34::34:

didoşummmmmm valla rüyan gerçek olsa keşke :16::16::16::16::16::16::16: Oturup karsılıklı iki çift lafın balini kırsak canım benimmmmm :54::54::54::54::54:

kız didoş benim canım çekti tepside patlıcan kebabı yap :56::56::56: Yanına da pirinç pilavı çorba yoğurt çorbası dışında bişey olur salata cacık karpuz allah ne verdiyse acayip acıktım galiba :9::9::9::9:

bende acıktımmm yahuuuu böyle hazır kurulu sofra olsa hiç hayır demem :9::9::9::9:

merhaba kızlar ankara çooooooooooook sıcak valla daha da sıcaklar gelecek nasıl gecer bu son zamanlar bilmiyorum 28 ağustos ta doğum iznim başlayacak ama sanırım çalışmak daha hayırlı olacak iş yeri enazından klimalı :) ev gece bile cok sıcak gündüz düşünemiyorum siz doğum izinlerini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz?? öncesinde son ana kadar calışıp sonrasına aktarmak mı yoksa zamanında izne cıkmak mı zaten 37 den sonra istesek bile iş yeri çalıştırmıyormuş bakalım ne durumda olacağız :))

canım ben 37. Hafta çıkmayı düşünüyorum allah kısmet ederse:34:

bayılmak üzereyiz....:25::25:

biz bi bayıldık bi ayıldık geldikkk :27::27::27::27:

günaydın teyzoşlar kuzularada bir kocaman öpücük :54::54::54:

canım her şeyin güzel olmasına sevindim oruç alpe de maşallah :nazar::nazar::nazar: yer onu teyzesi utangaç mıymış neden kapatıyomuş gösleri tabi biri bizi gözetliyo gibi habire dikizliyonuz çocuğu :9::9::9: canım riskin yoksa bu dinlenme işin nolcak çalışacak mısın iş hayatı bitti mi .................

abla sen beğendin didoş beğendi ben beğendim bir ihtimal babmız bile beğenmişti ama gece komik bişey oldu , öncelikle şu kısmı söyleyim bebeğimin bir haftadır dışardanda hareketleri belli oluyordu malumunuz babamız yoktu ama dün akşam ilk defa tanıştılar , gece yattığımda daha hareketli elini koydu eşim hareketi hissedince tepkisi kız bu hareket ediyo gece gece napıyo orda dedi :60::60::60: sonrada ben uyumuşum uyku arası eşimin konuştuğunu hatırlıyorum asude asude asudee a yı çeksen sude yok yok asude olmaz :9::9::9::9: sabah dedim sen gece böyle konuştun mu bana mı öyle geldi evet dedi koysa sude kormuş asude olmazmış ismi yamalı gibi gördü galiba :1: bende sude olmaz dedim yeni kuzeninin bebeği oldu sudenaz koydular ki ben asude nin anlamını beğenmiştim zaten yine ortadayız .......

Hay Allah başa mı döndün yine :) Sude ismi ben kızıma koyduğumda 13 sene önce hiç yoktu. Şimdi ortalık Sude doldu:) Asude iyidir bence.

Back