- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.921
kolay gelsin canım aynı dert bizdede var maalesef :106::106::106:günayydınnn anne adayları, annişler ve kuzuları...
nasılsınız.
ben çok yoğunum.
tabi nöbet tutmazdan öte 5 güne sığdırdığım işlerimi, nöbet izinlerinden dolayı 3 güne sığdırmaya çalılşıyom. biraz bunalmış durumdayım
neler yapıyosunuz götrüşmeyeli, var mı kaçırdığım yeni haber.
biz isim arama derdine düştük, babamız SEYMEN ismine takmış durumda. yanına gidecek güzel bi isim bakıyo şimdi. dün gece netten isimler sözlüğünü kurcukluyoduçok kararsız kaldık. isim bulma işi ne kadan zormuş...
kız o kimi gösteriyo öyle gösler kapalı
oyyyyy maşallah maşallah.... Allah nazarlardan saklasın... Cok güzel poz vermiş bu annesi...
maşallahhh kızına canımİşte benim prensesimmmmmm :))))
Maşallah KIZM'a :)))9
CANIM BENDE ANLAM TAKINTISI VAR O YÜZDEN KAFAM KARIŞIYO ŞİMDİ Bİ KAÇ İSİM BELİRLEDİM AKŞAM EŞİMLE KONUŞCAM BU KONUYUDU SİZEDE YAZAYIM ANLAMLARIYLA FİKİR ALAM ....
- ASUDE :Sessiz, sakin dinlendirici
NURSEZA:Nura layık, ışığa, aydınlığa layık anlamında
REZZAN: Ağırbaşlı, onurlu
buğlem :cenneti müjdeleyen melek
- ebrar :Hayır sahipleri.
2- İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.
BERRİN: Manen çok yüksek, yüce yaradılışlı
- ZEREN: Anlayışlı, zeki
BU ARADA KIZÇEM KERİM ERENE NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUNU SÖYLÜYO NE GÜZEL İSMİ HAZIRMIŞ
ASUDE HOŞUMA GİTTİ BELKİ ADINA ÇEKER ZATEN TEMBEL BENİM KIZÇEM
teşekkür ederiz teyzesi valla net olarak gösterdi kızım sağolsun anneciğinden esirgemedi güzel yüzünü
günayydınnn anne adayları, annişler ve kuzuları...
nasılsınız.
ben çok yoğunum.
tabi nöbet tutmazdan öte 5 güne sığdırdığım işlerimi, nöbet izinlerinden dolayı 3 güne sığdırmaya çalılşıyom. biraz bunalmış durumdayım
neler yapıyosunuz götrüşmeyeli, var mı kaçırdığım yeni haber.
biz isim arama derdine düştük, babamız SEYMEN ismine takmış durumda. yanına gidecek güzel bi isim bakıyo şimdi. dün gece netten isimler sözlüğünü kurcukluyoduçok kararsız kaldık. isim bulma işi ne kadan zormuş...
evet canım, nöçbetin ertesi günü izinli oluyom ama, eve git duş al diyene kadar, çok az uyuyabiliyorum. bi de ertesin gün tekrar nöbet olunca eşime yemek falan hazırlıyom ben yokken yesin diye, gün bitiyo.tubişim hoşgeldin kuzum bu nöbetler seni çok yoruyo be canm.. Dikkat et kendine....
İremmmmm sana bi isim daha deyiverem mi....
HÜMA... Cennet kuşu demek sanırım...
Senin isimlerden de BERRIN sevdim.
maşallahhh kızına canım
ahanda yalnız deilim bi isim telaşında olan daha var. Iremikommmm ben oyumu asude ve berrin den yana kullanıyorum
iremmmmm sana bi isim daha deyiverem mi....
Hüma... Cennet kuşu demek sanırım...
Senin isimlerden de berrın sevdim.
annişkolar nasılsınızzzzzz
biz dün akşam 8:30 da işten çıktık pertiz sabahtan beride boğuşuyorum kredi kullandırımları ile çıldırmış durumdayımmmm sizler ne ediyonuz bakeemmmm
nazar boncuğuuuu maşşallah senin kızına ne güzel poz vermiş cimcimeeee
Gülücükümmmmm bebikommm alp paşam ve sen çok iyiymişsinizIyi olun tabiii yaaaa istirahat et bol bol dinlen keyfini çıkar valla
Iremiommmm eniştemde pek komikmiş heeeee asude sudeeeDesene yeni isim arayışına girdiniz valla zor iş isim aramak benim ilk ve tek isim kerim eren di ondan başka ne isim düşünsem içime sinmedi sizde bulursunu içinize sinen anlamı güzel kızçene yakışacak bi isim
Ballı lokmammmmmm seymen çok güzelmiş çok beğendimmm yanına ne olabilir bilmiyorum ama izmirlisin seymen efe olabilir tabi bu senden çağrışım yaptı bana
canım benimde kızımın adı hazırdı de bekarlığımdan irem neva koyacaktım ama irem meğerse sahte cennetmiş ben cennet sanıyodum anlamını tabi sonrada kaldım ortada
ya bu isim anlamı konusunda neye inanacağımı şaşrıdım bende haklısın bebikom bal yanaklı derim ben yiğenime ismi belli olana kadar
işte bende böyle güzel anlamlı bir isim koymak istiyom kızıma o yüzden bu kadar incelemem inşallah içimize sinen bir isim bulcaz tombik suratlıma şu ayrıntılı zamanı gelsede anlasak bal mı pekmez mi o yanaklarBal pekmez deyince ne geldi aklıma bu arada benim ank. Bir arkadaş vardı bir oğlu vardı ben evleneceğimdede kızı oldu , oğlunu balım diye severmiş kızına da balım deyince oğlu kıskanıyo ya demişki anne balın ben değil miyim ona reçelim de fısırdayarakta ne dese beğenirsin , bal zaten bozulmaz ama reçel bozulur
inşallah canımmm içinize sinsin tabi isimm evet yaaa gelsin artık şu ayrıntılı sen ne zamana gidiyon ayrıntılıya???
Bal pekmez yanaklını yerim seninnn bennnn
Arkadaşının oğluda az fırlama değilmişşş velet kardeşinide kıskanıyo yerim onu ben
bir okuldan merhaba diyelim dedik teyzelerimize
gelecek hafta bugünBir hafta ve saatler kaldı bebişimi görmeme demekki 2 hafta sonra bugün annanemizdeyiz bak heyecanlandım
merhaba kuzucummmmm
Anaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benimde tam 3 hafta var biz 23+0 olucak gittiğimizdeBak bende heyecanlandım hihihihihiih kız kaç gün kalıcaksın konyada özlerim ben
cok şükür kuzum iyiyiz, Allah bugünümüzü aratmasın...evet canım, nöçbetin ertesi günü izinli oluyom ama, eve git duş al diyene kadar, çok az uyuyabiliyorum. bi de ertesin gün tekrar nöbet olunca eşime yemek falan hazırlıyom ben yokken yesin diye, gün bitiyo.
canım geçmişe şöle bi göz gezdirdim, dr. kontrolün güzel geçmiş, gözün aydın. oğluşun anneciğini korkuttu ama asıl derdi izne çıkarmakmışbol bol dinlen bacım..
aaa hüma ismi de çok güzel, anlamı da güzel.
bana da erkek ismi öner bali fitoşum.
kızım olsaydı ismi hazırdı NEHİR, oğlan olunca bilmediği yerden soru çıkan öğrenci gibi afalladım
oo biz o aşamayı geçtik asude yi bile eledik uyku sersemliği ile
bıraktım biraz canım, öyle bir yerde anlamını görmeylede olmuyo inan akşam ceylinle asude den birine karar verelim dedik ceylin cennet kapısı yazıyo bir sitede sonra bir bakarım başka yere yengeç yuvası demekmiş cennette öyle bir kapı yok kuranda geçmiyo anlamı yanlış bilinen isimlerden biri diyodu, ailelerdende kimseye sormaycam şimdi bişey derler koymak istemem sıkıntı olur kocamla takılcaz gece gündüz uykulu falan birşeye karar veririm galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?