Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

CANIM BENDE ANLAM TAKINTISI VAR O YÜZDEN KAFAM KARIŞIYO ŞİMDİ Bİ KAÇ İSİM BELİRLEDİM AKŞAM EŞİMLE KONUŞCAM BU KONUYU DU SİZEDE YAZAYIM ANLAMLARIYLA FİKİR ALAM ....

• ASUDE :Sessiz, sakin dinlendirici

NURSEZA:Nura layık, ışığa, aydınlığa layık anlamında

REZZAN: Ağırbaşlı, onurlu

• buğlem :cenneti müjdeleyen melek

• ebrar :Hayır sahipleri.
    2- İyiler, dindarlar, özü sözü doğru olanlar.

BERRİN: Manen çok yüksek, yüce yaradılışlı

• ZEREN: Anlayışlı, zeki

BU ARADA KIZÇEM KERİM ERENE NE KADAR ŞANSLI OLDUĞUNU SÖYLÜYO NE GÜZEL İSMİ HAZIRMIŞ

ASUDE HOŞUMA GİTTİ BELKİ ADINA ÇEKER ZATEN TEMBEL BENİM KIZÇEM

ausde,buğlem,berrin ve zeren çok oşumuza gitti anlamlarıda çok güzel evet iremikommmm ismimiz hazırdı kız olsaydı da hazırdı ZEYNEP MİRA olucaktı ama isim koymek gerçekten zor insanın içine sinecek anlamı güzel olucak bizim kızda erkekte ilk ve tek isim düşündük oda öyle kaldı senin nazlı kızçenede isim netleşsin ismiyle sevelim arrtık bal yanaklıyı

biz geldikkkkkk sıcaktan mayıştımm uyumamak için biraz bilgisayar başına attım kendimii

irem Asude ismini beğendim bende aslında diğer belirlediğin isimleri de beğendim ama asude 1 numara :)

fulii napıyosunn

hoşgeldin yawrum iş güç yoğunluk var ay sonu dönem sonu faizleri vs baygıblık içinde çalışıyorum sen nasılsın kuzmmm

hoşgeldin yawrum iş güç yoğunluk var ay sonu dönem sonu faizleri vs baygıblık içinde çalışıyorum sen nasılsın kuzmmm

hoşbulduk canımm kolay gelsinnn.. bende ayıla bayıla çalışıyorum haftasonuda yatılı misafirim gelecek çalışamayacağım o yüzden bu hafta işi sıkı tutmaya çalışyorum öylee yaniii sınav bitse de bir rahatlasamm

az kaldı canım benim sende hayırlısıyla atlatıp bi rahata ericeksin

Bende sevdim eşimde asudeye sıcak baktı, azıcık telde ona onur akın dan asude yi dinlettim şuan kararsız Oyyy bana acil tatil lazım düşünmek artı iş çok yoğun geldi , gel 8 temmuz gellll

Kerim Eren, kuzucuğum oğulcuğum öperim senin dombik nanaklarını bennn:)) Biz iyiyiz çok şükür. Evde keyif yapıyoruz :)

İremcim, Asude ismini beğendim ben. Oldum olsı sevdim bu ismi. Ben bilindik ama ağırbaşlı isimleri seviyorum yeni moda isimleri sevemedim hiç :) Maşallah bizim topikte hiç uçuk bir isim yok. :)) Hepsi güpgüzel. Zeynep'in anlamını yeni öğrendim. Babasının süsü anlamına geliyormuş. Peygamberimiz ilk çocuğuna cahiliye devrine inat bu ismi koymuş...Ne güzel değil mi?

Teşekkürler teyzesi :) Kızımın adını Zeynebim türküsünden etkilenerek koydum ben. Derin ismini ben de çok severim. Bir an önce karar verin isimlere ki bebişler de diliniz de isme alışsın. Senin de kızın olacak demek ki, buna sevindim bak. Ettik mi 3 :)

Canım cevap verirken kutucuklar var ordan İmage foto işaretlersen önüne seçenekler çıkar. Merak ettik bak kuzunu:)

Selam canlar biz geldik... Oğluşumu,oruç alp'imi görmek bana çok iyi geldi... Maşallah herşey yolunda dedi dr... Bi problem görünmüyo dedi... Erken doğum riski varmı diye sordum,özel bir durumun yok,herkeste,her hamilede ne kadar risk varsa sende de o kadar var dedi...çok şükür...
Elleriyle yine gözlerini kapattı oğlum...gözümün önünden gitmiyo hiç.... Annesi olarak 41kere maşallah diyorum..kızlar sizde bebişlerinizi anlatırken severken hep maşallah deyin.. Annenin bile nazarı deyermiş.....
Birde bize cd vermedler dlye,babamız kameraya çekti..durmadan izliyorum...

günaydın teyzoşlar kuzularada bir kocaman öpücük
canım her şeyin güzel olmasına sevindim oruç alpe de maşallah yer onu teyzesi utangaç mıymış neden kapatıyomuş gösleri tabi biri bizi gözetliyo gibi habire dikizliyonuz çocuğu canım riskin yoksa bu dinlenme işin nolcak çalışacak mısın iş hayatı bitti mi .................

abla sen beğendin didoş beğendi ben beğendim bir ihtimal babmız bile beğenmişti ama gece komik bişey oldu , öncelikle şu kısmı söyleyim bebeğimin bir haftadır dışardanda hareketleri belli oluyordu malumunuz babamız yoktu ama dün akşam ilk defa tanıştılar , gece yattığımda daha hareketli elini koydu eşim hareketi hissedince tepkisi kız bu hareket ediyo gece gece napıyo orda dedi sonrada ben uyumuşum uyku arası eşimin konuştuğunu hatırlıyorum asude asude asudee a yı çeksen sude yok yok asude olmaz sabah dedim sen gece böyle konuştun mu bana mı öyle geldi evet dedi koysa sude kormuş asude olmazmış ismi yamalı gibi gördü galiba bende sude olmaz dedim yeni kuzeninin bebeği oldu sudenaz koydular ki ben asude nin anlamını beğenmiştim zaten yine ortadayız .......

günaydın canm benim,asude çok güzel bi isim ama eşinin yaklaşımı da komik olmuş. Birde miletimizde şu var,sen asude koyarsın millet kalkar kolay diye sude der sinir olursun.koyduğun ismin anlamı kalmaz... Aslındaa asude cok gÜzel bi isim tabi son karar anne babanın,.çok işiniz var çooooookkkk...
Bize gelince çok şükür herşey yolunda ama zaten 1 ay raporluyum... Sonra zaten 1ay+1hafta kalıyo doğum iznime,onun için bi daha rapor alırım büyük ihtimal... Çünkü 2haftadır yatıyorum ya,sürekli kısalan rahim ağzı boyu normale dönmüş çok şükür.. Şimdi kalkarsam yine bi sorun olur diye eşim istemiyo işe gitmemi...bende korkuyorum ya gerçi. Dün ilk kez dışarı çıktım,hava berbat sıcak olmuş ya,evde o kadar hissetmedim ama yanıyo.bu sıcakta zaten o yolu giderken düşer bayılırım yolda..arabamız da yok,mecbur yürüyorum...zaten ne eşim ne annemler ne kayınvalidemler dünyada göndermez bu halde...yatışa devam...
işte böyle canm iş bi süre finish.....

geçen fuliye de dedim yürüyüş iyi ama erken yürümek kötü olabilir sırf o yüzden bende bekliyorum belki ramazandan sonra başlarım , hayırlısı olsun hakkınızda canım herşey güzelmiş aşırıda yatışa alışma harekette iyidir arada kaynananı kocanı ziyarete git

bencede bekleyin biraz ben fazla yürüyodum canm,sabah akşam 25er dk. Ve öğlende çıkıp bi o kadar yürüyodum,eeee akşam eve gidince iş yemek... Çok yorulmamak lazımmış demek bilemedik..
aynen öyle canm ben de bi 28-30 dolduktan sonra az az ayaklanırım diyorum,kısmet tabi...
Kaynanam ığdırda,bi ara giderim ziyaretine gelsin zaten biraz da orda yer içeriz...öyle gecinir gideriz işte....

ben doğuma faydası var yürüyüşün deniyo ama erken yürürsek erken doğum demek diye bir çıkarım yapıp yürüyüş işini ramazan sonuna öteledim bakalım nolcak .....

ben doğuma faydası var yürüyüşün deniyo ama erken yürürsek erken doğum demek diye bir çıkarım yapıp yürüyüş işini ramazan sonuna öteledim bakalım nolcak .....

aynen öyle o mantık bende de oluştu...ne kadar doğru bilmiyorum ama insan kendinin doktorudur... Kendime sınır çizdim 4hafta falan daha yatıcam,sonra zaten alışverişe başlamak gerekir... Yavaş yavaş o işleri hallederiz annemle k.valdemle yorulmadan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…