Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

irem bak ne buldum zimrayı buldum ingilizce çevirmesi zor oldu ama çevirdük...

ZIMRA büyük ölçüde İbranice kullanılan ve aynı zamanda İbranice kökeni türetilmiştir.
ZIMRA anlamı taşımaktadırseçim meyve , seçim üretmek, nesneövgü

valla çevremde zümra koyanın babası cami hocası ay darlandım bıraktım bu işi .....

ben arapça türkçe sözlük dedim çıkmadı zimra diyom hep zümra çıkıyo neyse ya biraz daha isimsiz kalsın benim kızçe

Kimsecikler yok. Günaydın kızlar. Kızlarımı Kuran kursuna yolcu ettim geldim :)
Yalnızları oynuyorum evde:) Tabi depikçi Zeynep Narin'i saymazsak :) İsimler konmuş bakıyorum da. Hepsini çok beğendim. Ahmet Ziya, Hasan Umut, Gökalp, Alp, şimdilik Zümra :) Ay kızımın tek kız arkadaşı :) Başka isim var mıydı, göremedim. Hepsi adlarıyla yaşasınlar sağlıcakla doğup büyüsünler inşallah.

Bu arada anti hiç uğradı mı, merak ettim onu?

günaydın güzel anneler ve onların tontişleri nasılsınız bakalım ben çok sık girmiyorum :)) fulim bebek odana bayıldım bende denizci takımı aldım ama birazdaha mavili kırmızılı fkln benimkisi ama daha istetmedim mobilyacıdan çünkü ayrı oda yapmıycam yatak odamız büyük bi köşeyide oğluşuma yaptım şaka maka yarın 30 haftayız kaldı 2 ayımız :))

Günaydın teyzoşlar ve oruç alp'imin arkadaşları.... Kimse var mı diye bakalım dedik ama kimsecikler yok... Biz saat 5te doktor amcamıza gidicez:)

Zeynep Narin çok güzel bi isim olmuş benim de kızım olacak bu topikte kızlar karaborsa sanırım :) bi kaç isim var ama hala babasıyla anlaşamadık bi orta yol bulamadılk ihtimaller arasında DERİN,ELA,ÖZÜM,ADA,DİLEM,SARE,ÖYKÜ,BESTE var ben en baştan beri DERİN dedim ama bakalım ne olacak :)))

iremcimmm anlamını iyi araştırmışsın daa yalnız zümra dan sonra zimra benim kulağıma hoş gelmedi bence sen alternatif isimlerde düşün bir yandan.

demek ki bütün heriflere aynı şey oluyo... benim ki acayiptir utanıyomuş çocuktan..

serapp çok güldüm bunaaa

Günaydın teyzoşlar ve oruç alp'imin arkadaşları.... Kimse var mı diye bakalım dedik ama kimsecikler yok... Biz saat 5te doktor amcamıza gidicez:)

selammm fitoşşumm bugün güzel haberlerle gelin inşallah ayrıntılıdann güzel bir foto da istiyoruz tabi eğer yükleyebilirsen

inşallah canm benim.... Güzel haberlerle dönerim inşallah ama malesef foto yükleyemem kiiiii....çünkü telefondan giriyorum artık

vazgeçtim zaten araştırıyom ama çok sıkıldım bu işten eski türklerdeki gibi doğsun ismini haketsin kahramanlık yapmasını bekliyelim diycem kocama ne bu ya

Arkadaşlar 4 boyutlu ultrason fotosu aldım ilk kez böle net gördüm kızımı çok güzeldi ben hep ümitköy polikliniğine gidiyordum evim yakın diye bu kez maltepeye gittim kontrole oranın cihazı cooooooooooook güzel kızımın tüm hareketlerini dört boyutlu gördüm iki de resim verdi renklı doktor :)))) paylşamak isterim ama nasıl paylaşılıyo resim bilmiyorum

vazgeçtim zaten araştırıyom ama çok sıkıldım bu işten eski türklerdeki gibi doğsun ismini haketsin kahramanlık yapmasını bekliyelim diycem kocama ne bu ya

ah kıyamammmmm gercekten isim konusu cok zor... Bizim erkek ismi zaten belliydi,ilk bebekte oruç alp demiştik öylede kaldı... Ama kız hiç bulamamıştım,yalnız ablamın söylediği bi isim çok hoşuma gitmişti,fikir olsun...
NİL-SU..... Berrak su anlamında..İster bitişik ister ayrı kullanılabilir benim çok hoşuma gitmişti... Birde LENA... Anlamını bilmiyorum ama kulaga hoş geliyo,bi araştır istersen...

selam teyzişkolarrr nasılsınııızzz annem pert sabahtan beri bari ben gelim dedim yanınızaaa

Aynur teyzcim çok teşekkürederimmmmmmmm
sen nasılsın Zeynep Narin arkadasım nasıl

fatmik teyzemmm Gökalp arkadasım artık enişteme hissettirmiş kendini ne güzel bende yakında babama hissettiririm inşallah

didoş teyze Hasan Umut nasıllll

fitoş teyze doktordan sonra bana Alpin durumunu bildirirmisin birde selam söyle arkadasıma

irem teyzemmmmm isim konusunda kafan karışmış ama benim arkadasım çok nazlı NAZLI ismini hakediyo bence

serap teyzoşum okulamı gittin Ahmet Ziya şimdiden sıkılıcak okuldann azcık gelde oynayalım arkadasımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…