- Konu Sahibi antidepresif
-
- #30.861
evet canm Alp'im meğer anne babasını çok özlüyomuş ondan yaramazlık yapmış...evet kuzu banada doktorum yürüme demedi ama şu serviks uzunluğu kafama takılıyo bi netleşsin de ondan sonra daha da sık yürürüm vakti zamanında gelsin kuzucuklarımız sıkıntısız inşallahhh
ablacım hoşgelmişsiniz sonucun yine değişmemiş üzülme sen üstesinden gelirsin bende tırsıyorum şu şeker olayından
teşekkürederiz gülücükümmmmmmmmmm
ooohhhhhhhh sende görücen kuzunu bu ara bahaneyle epey gördün ALP paşamızı
evet canm Alp'im meğer anne babasını çok özlüyomuş ondan yaramazlık yapmış...
abla yazdığımı okumuş muydun belki pekmezdi yükselten diye düşünmüştüm ben açıkçası , hayırlısı olsun yaparsın diyetti iğneydi vardır rabbimin hepsine bir kolaylığı isyan etme hiç...
Eki Görüntüle 741996 Eki Görüntüle 741997 Eki Görüntüle 741998
uyku setimiz sermedik birdaha toplama sıkıntımız olmasın die perdemiz abajurumuz ve cibinliğimiz eksik onlarıda en sona bıraktık
zaten son aya girmeden kıyafetlerini falan yerleştirip bir daha detaylı çekeriz resimlerini
Kaç gündür o kada rmoralim bozuk ki, hiç buraya giremedim tatlımSizi de çok merak ettim ama biraz şu gebelik işlerinden uzak durayım istedim. İnan canıma yetti artık, her seferinde birşey çıkmasından Yine de her halimize çok şükür. Bebeğim iyi en azından buna çok şükür. Ama çok korkuyorum, doktor ani bebek ölümü olabilir bile dedi. Allah korusun. Erken doğum falan filen...Offf....
günaydın teyzoşlar ve baldan tatlı kuzularıııı , didoş kız kuzuna ismini söylemiyordun ya şimdi daha bir datlu olduuubizde galiba zümraya karar vercez galiba ..........
benim kuzumun ne eksiği var dedimm ismiyle hitap edelim de alışsın teyzesii :)
zümra da güzel isim hem de değişik
kızlar bir isim anlamı araştırması yaptım biz zümra koymaya karar verecektik tam ama şunu buldum
Türk Dil Kurumu Kişi Adları Sözlüğünde kız ismi olarak gösterilen Zümranın Arapça kökenli olduğu ve Güzel, iyi ahlaklı, cesur, yürekli anlamlarına geldiği belirtilmektedir.
Fakat tespit edebildiğimiz kadarıyla Arapça sözlüklerde Zümra/zümre (الزُّمْرَةُkelimesi Topluluk, grup, cemaat anlamlarına gelmektedir. Bir de Kahraman, daima insanlara yardım eden, zeki, zarif ve bilgin adam anlamlarına gelen (الذِّمْرُ Zimr kelimesi vardır. Bu kelimenin müennesi/dişili iseZimra (الذِّمْرَةُ olur, Kahraman, daima insanlara yardım eden, zeki, zarif ve bilgin kadın anlamlarına gelir. Zümra ismi keskin -z- (ز ile, Zimra ise peltek -z- (ذ ile yazılır.
Görüldüğü gibi yukarıda Zümra ismi için verilen anlamlar, Arapçadaki Zimra ismi için uygun düşmektedir. Bu isimle ilgili olarak biz bunun dışında herhangi bir bilgiye ulaşamadık.
Verilen bu bilgiler ışığında kararı kendiniz verebilirsiniz. Fakat şimdiye kadar konulan Zümra isimlerinin değiştirilmesinin gerekmediğini belirtmemizde de fayda vardır.
zimra kulak tırmalayıcı geliyo mu size esas onun anlamı güzel ........
kuzum bence anlamı da güzel söylenmesi de beni kulağıma hiç tırmalayıcı gelmedi..mevlam ismiyle yaşatsız kuzularımızı...ama isim etkiliyor gerçektende kişilikleri..iyi araştırmak lazım...
ben zaten başta farklı gelsede sonra isme alışılır anlamı güzel olmalı diye düşünüyom ama adam zümra ya alışmışken zimra ya tamam der mi merak ettim şimdi akşam bir açık oturum olacak bu gidişle
zümra zimradan gelmiyor mu canım mesela benim ismimde de harf değişikliği var...yerler değişmiş...zümra veya zimra farkeder mi?
hahahhaha bugün ki yorumuma baktım da bu da neydi yaw dedim...
Seks hayatınız etkilenebilir. Baba bebeğinize veya size zarar verme korkusuna kapılabilir. Hamilelik boyunca daha fazla seks arzusu veya cinsel dürtü düşüklüğü yaşayabilirsiniz. Seks, sevgi dolu bir ilişkinin parçası olduğundan dolayı hamilelik sırasında seks teşvik edilmelidir. Tabiki komplikasyonlar, vajinal kanama ve sıvı kayıpları gibi durumlarda, ayrıca ikiz veya çoğul gebelik durumlarında seksden kaçınmalısınız.
canım zümra zümre topluluk demekmiş farkediyo işte arapca olunca ama google ye zimra ne demek dedim beyni sulandı amcanın bilmiyo zümra mı demek istedin dedien yukardaki açıklamayı bir fetva sitesinde gördüm of ya isim koymak ne zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?