Aralık Ve Ocak Ayında Gebelik Müjdesi Bekleyenler..

merhaba kızlar ya merak ediyorum kilo durumlarınız nasıl bende hipotiroid var doğum öncesi 59 kiloydum suan 63 kiloyıum 23+5 deyiz son bir ay daha hızlı almaya basladım acaba daha da hızlanır mı ki çok zor veriyorum tiroidlerim az calıştığı için paylaşımlarınızı bekliyorum :)

merhaba kızlar ya merak ediyorum kilo durumlarınız nasıl bende hipotiroid var doğum öncesi 59 kiloydum suan 63 kiloyıum 23+5 deyiz son bir ay daha hızlı almaya basladım acaba daha da hızlanır mı ki çok zor veriyorum tiroidlerim az calıştığı için paylaşımlarınızı bekliyorum :)

canım ben 86 ile hamile kaldım 19+5 im 88.5 çıkıyorum bu zannedersem bünyeye görede değişiyor birde kgli hamile kalanlar daha az kilo alırmış die duymuştum ve okumuştum bende toplam süreci 10-12 kg ile tamalasam çok sevinicem zaten doktorumda en çok 11 kg alabilirsin demişti :31::31:

neler aldın kız merak ettim :1::1::1::1::1:

neler almadım ki diyomuşum :9: indirimli bebe den bahsetmiştim ya deneme amaçlı bir sürü sey aldım mallar iyiyse kalacak yoksa hemen göndrcem bayağı uygun fiyatları eğer iyi olursa konyada bile o fiyata bulamam normal mağazada , hastane çıkışımı aldım bebitof iyi demişti nehar o markadan aldım aynur ablanın verdiği listeye göre bir iki eksikle alt, üst, tulum zıbın takım olarak kıyafet aldım havlusunu aldım eldiven şapka ağız mendili bir tanede akkabı aldım kızıma bugün dayanamadım butik bebeden de bir tane ayakkabı aldım kırmızı hemde :52::52::52:

neler almadım ki diyomuşum :9: indirimli bebe den bahsetmiştim ya deneme amaçlı bir sürü sey aldım mallar iyiyse kalacak yoksa hemen göndrcem bayağı uygun fiyatları eğer iyi olursa konyada bile o fiyata bulamam normal mağazada , hastane çıkışımı aldım bebitof iyi demişti nehar o markadan aldım aynur ablanın verdiği listeye göre bir iki eksikle alt, üst, tulum zıbın takım olarak kıyafet aldım havlusunu aldım eldiven şapka ağız mendili bir tanede akkabı aldım kızıma bugün dayanamadım butik bebeden de bir tane ayakkabı aldım kırmızı hemde :52::52::52:

oyyy güle güle giyinsin prensesimizzzzzzz bak bakalım güzelse banada link verirsin gerçi ben daha kıyafet alırsam kocam beni kapıya koyar herhalde :1::1::1::1: bende gecen unnadodan yılbası için nualbaba tulumu aldım hbri yok kocişin gelince görücek :9::9::9::9::9:

anam çok zevli onlara alışveriş yapmak beeeee :8::8::8::8:

oyyy güle güle giyinsin prensesimizzzzzzz bak bakalım güzelse banada link verirsin gerçi ben daha kıyafet alırsam kocam beni kapıya koyar herhalde :1::1::1::1: bende gecen unnadodan yılbası için nualbaba tulumu aldım hbri yok kocişin gelince görücek :9::9::9::9::9:

anam çok zevli onlara alışveriş yapmak beeeee :8::8::8::8:

kesinlikle sabahtan beri kırk kere girdim nete kargoya verilmiş mi diye :9::9::9: güya dayanacaktım annemle yapacaktım bunları alırsam demirbaşlar bitecek bakalım ....

canım ben 52.400 le hamile kaldım şimdi 58.400 6 kilo aldım bu ay 2 ydi ama geçen ay 3 kilo almıştım :53::53::53: Bakalım geri kalan sürede daha çok alınır deniyo yürüyüş falan olursa 9 la kapatsam benden iyisi şamda kayısı olacak :9::9::9:

canım ben 52.400 le hamile kaldım şimdi 58.400 6 kilo aldım bu ay 2 ydi ama geçen ay 3 kilo almıştım :53::53::53: Bakalım geri kalan sürede daha çok alınır deniyo yürüyüş falan olursa 9 la kapatsam benden iyisi şamda kayısı olacak :9::9::9:

kız bende sürekli yürümeye çalışıyorum belkide ondan pek almıyorum ama çok uzun süre ayakta kalınca topuklarım ağrıyo :50::50:

ben de yürüyüşe başlıcam ya işlerin yoğunluğundan eve gittiğimde pertim çıkıyo yemek yap,ye,topla derken uyuyakalıyodum şimdi biraz dsaha sakinleşti hergün 1 saat yürüsem sanırım toplamda hedeflediğim 12 kılo ile bitiririm insallah :)))

kız bende sürekli yürümeye çalışıyorum belkide ondan pek almıyorum ama çok uzun süre ayakta kalınca topuklarım ağrıyo :50::50:

canım yürüyüş doğumuda kolaylaştırıyomuş ama ben korktum açıkçası birisi bizim burda ev iş arasını yürüyomuş erken doğurmuş o yüzden bir 6 ayı bekliyorum şimdiden açılma falan olur diye açıkçası, ama yürü yada yürüme demedi doktorum belki de şimdiden yürünebilirdir ...

ben de yürüyüşe başlıcam ya işlerin yoğunluğundan eve gittiğimde pertim çıkıyo yemek yap,ye,topla derken uyuyakalıyodum şimdi biraz dsaha sakinleşti hergün 1 saat yürüsem sanırım toplamda hedeflediğim 12 kılo ile bitiririm insallah :)))

ben 15 i göze aldım bir 6 sını aldım zaten 9 u kaldı :9::9::9::9:

Selam kızlar, nasılsınız.
Ben şeker testini tekrarladım az önce eve geldim. Canım çıktı resmen. Kollarım ve ellerim 12 yerden delindi :( Damarlarım bulunamıyor benim. Açlıktan susuzluktan da geçtim, değerlerim geçen haftakinden daha da yüksek çıktı :( Sinirlerim bozuldu, istemeden de olsa çok isyan ettim Allah affetsin. Daha doktora hastaneye gitmemeye and içtim. Bıktım yaa...

2 adet hastane çıkışı. Biri doğumdan sonra giydirilecek, diğeri belki hastanede üzeri değiştirilmesi icap ederse diye. Malum kusuyorlar veledler.

alttan ya da yandan çıtçıtlı kısa kollu badi 6-7 adet 0-3 ay olsun. 2 tane de 06 ay al belki bebek kilolu doğar.
5 adet rahat tulum.

3 adet alt pijama

2-3 adet iç zıbın. Bunlar zaten hastane çıkışlarının içinde oluyor. Almana gerek bile olmaz belki.

3 adet uzun kol badi. İkisi 03 aylık olsun. Diğeri 06.

İstediğin kadar çorap. Ama lastikleri sıkı olmasın ve mümkünse soket çoraplardan olsun. Tulumun altına giydiği için morarırsa göremeyiz. Bir de erkek bebek de olsa 1 adet yeni doğan kilotlu çorabı işine yarar.

Penye ya da yün yelek 2-3 tane olsa yeter.

Kapşonlu hırka 2 adet. Dışarı çıkarken giymesi için. 2 tane de evde giymesi için olsun.

yün ve penye bereler.

2 tane banyo havlusu

alt değiştirme örtüsü

İcabında ayağında sallamak için yumuşak geniş bir yastık. Bebeğini kucağına alırken yatırabileceğin ince dolgulu hafif uzun bir minder de diktir derim. Böylece bebek kucaklarda ezilmior. Emzirirken de çok rahat oluyor.

bir tane gezmelik pelüş battaniye. Bir tane yatağına örtmelik.

çıtçıtlı battaniye çok kullanışlı.

bol bol mendil.

bir tane yenidoğan için küçük cam biberon. emziği yumuşak ve deliği küçük olmalı.

emzik. Zararlı diyorlar ama hangimizin ağzı yamuk emzik emmekten. Üstelik hayat kurtarıcı bence. Damaklı ve kauçuk tercihen. Ama benim kızların damaklıyı almadı, bildiğin lastik emziği tercih etti. Bir tane de lastik emzik alınabilir.

malzeme çantası. Bol cepli ve geniş olsun.

dijital ateş ölçer.

banyo leğeni. Şimdi takım olarak satılıyor onlar.

bakım seti. Tırnak makası saç fırçası burun pompası vb var içinde. Ayrı ayrı alınabileceği gibi takım olarak da satılıyor.
NOT: Hastaneye giderken doktorunun tavsiye edeceği bir kutu mama götürmeyi ihmal etme. Hastaneler de verebiliyor bazen ama işi şansa bırakmamak lazım.

KENDİN İÇİN

bir tane kısa kollu penye gecelik. Pijamadan daha rahat oluyor. Lastik yeri karnını sıkmıyor.

rahat pijama takımı. önden düğmeli olsun gecelik de pijama da. Emzirmek kolay olur. Kısa kollu olursa serum takılması da kolay olur.

göğüs pedi. sütün akabilir.

bir tane sabahlık. hastanede yürürken giymek için.

terlik

hasta bezi. bir paket.

sıkmayacak penye kilotlar.

hastane çantasına hepsinden ikişer tane koyman yeterli.

Bir de HUMANA çayı sakın unutma:)
şimdilik bunlar geldi aklıma. Yedinci aydan itibaren çantalar hazır olmalı ona göre.

selam kızlar, nasılsınız.
Ben şeker testini tekrarladım az önce eve geldim. Canım çıktı resmen. Kollarım ve ellerim 12 yerden delindi :( damarlarım bulunamıyor benim. Açlıktan susuzluktan da geçtim, değerlerim geçen haftakinden daha da yüksek çıktı :( sinirlerim bozuldu, istemeden de olsa çok isyan ettim allah affetsin. Daha doktora hastaneye gitmemeye and içtim. Bıktım yaa...

abla yazdığımı okumuş muydun belki pekmezdi yükselten diye düşünmüştüm ben açıkçası , hayırlısı olsun yaparsın diyetti iğneydi vardır rabbimin hepsine bir kolaylığı isyan etme hiç...

Fulyacım cok şükür iyiyiz bir problem yok...yatıyoruz,dinleniyoruz oğluşumla...bu arada odanız çooook güzel olmuş....kerimeren cok mutlu olucak görünce:)

Didoşum gözün aydın kuzum ablan gelmiş,yardımcı olur sana şimdi ev işlerinde...

İrem sen de dayanamadın başladın alışverişe demek...aldıkların güzel çıkarsa haber edersin bize...

Tubişim , topikte bi erkek anası daha mı oldu şimdi.. Hadi bakalım hayırlısı olsun,yerler onun pipisini....

Teyzoşlar biliyo musunuz?bizim yarın yine detaylımız var:)

canım yürüyüş doğumuda kolaylaştırıyomuş ama ben korktum açıkçası birisi bizim burda ev iş arasını yürüyomuş erken doğurmuş o yüzden bir 6 ayı bekliyorum şimdiden açılma falan olur diye açıkçası, ama yürü yada yürüme demedi doktorum belki de şimdiden yürünebilirdir ...

evet kuzu banada doktorum yürüme demedi ama şu serviks uzunluğu kafama takılıyo bi netleşsin de ondan sonra daha da sık yürürüm vakti zamanında gelsin kuzucuklarımız sıkıntısız inşallahhh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlar, nasılsınız.
Ben şeker testini tekrarladım az önce eve geldim. Canım çıktı resmen. Kollarım ve ellerim 12 yerden delindi :( Damarlarım bulunamıyor benim. Açlıktan susuzluktan da geçtim, değerlerim geçen haftakinden daha da yüksek çıktı :( Sinirlerim bozuldu, istemeden de olsa çok isyan ettim Allah affetsin. Daha doktora hastaneye gitmemeye and içtim. Bıktım yaa...

ablacım hoşgelmişsiniz sonucun yine değişmemiş üzülme sen üstesinden gelirsin bende tırsıyorum şu şeker olayından :50::50::50::50::50:

Fulyacım cok şükür iyiyiz bir problem yok...yatıyoruz,dinleniyoruz oğluşumla...bu arada odanız çooook güzel olmuş....kerimeren cok mutlu olucak görünce:)

İrem sen de dayanamadın başladın alışverişe demek...aldıkların güzel çıkarsa haber edersin bize...

Tubişim , topikte bi erkek anası daha mı oldu şimdi.. Hadi bakalım hayırlısı olsun,yerler onun pipisini....

teşekkürederiz gülücükümmmmmmmmmm

ooohhhhhhhh sende görücen kuzunu bu ara bahaneyle epey gördün ALP paşamızı :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ballı lokmam hoşgeldinnnnnn pipiliii kuzunu yerim senin ben babanne ile dede sevinçten 4 köşe olmuşlardır kurabiyeleri erkek :46::46::46::46::46::46::46::46::46:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok güzel fulimmm güle güle kahkahalarla kullansın paşaaa :54::54::54:

tubiş sanada hayırlı olsun gelsin pipili gelsin alışverişler :52::52::52:

alışveriş demişken ben cuma gündüz alamadıklarımı fazlasıyla akşamı eve gidince aldım :9::9::9: bugünde butik bebede gecelik türlerinde indirim vardı genelde m ve l bedenler kalmış sadece sabahlık aldım sadece bilginize dışarda sordum indirim yazısı olduğu halde bana 65 lira fiyat verdiler butik bebeden 30 liraya aldım olmazsa geri göndercem m aldım olmayada bilir gerçi .....

selam teyzoşlar biz geldikkkk.

oğluşum göbeğimde dans ediyor resmenn gıdıklanıyorum:1::1:

fulicimm oğluşunun odası çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallahh orada uyusunda büyüsünn tıpış tıpış yürüsün :)

tubişimm bir pipili bebiş de senden yok mu artıran :1::1: Artık sende alışveriş yapmaya başlarsın :)

gülcükümm sen iyi bak oğlunaa o doğduktan sonra bütün işleri sen yaparsın ne de olsa :34:

iremmm kız cam silme vaktimiz geçti artık bizim dikkat ett yapma kuuzm. bizim camlar da pis pis duruyoo silecek adam lazım ama bu gidişle doğumdan sonra ben silecem sanırım.

dün ablama ev temizliği yaptırdım sağolsunn pırıl pırıl oldu her yer... evim o kadar pismiş kiii sormayınn:1::1::1:

bizden haberler böyle kızlarr bir mola vermeye kaçtık yanınıza

kızlar hepinize çoookkk teşekkür ederim. evet bi oğlan anası daha var artıkın buralarda. kızlar yine kara borsa...
öğlen gittim kan tahlillerim hepsi güzel çıkmış:nazar:doktorum maşallah dedi.
ağız yaralarım için de önlem olarak elevit verdi. kalsiyum, magnezyum, demir ve coaspirine devam.
bebişimizi doya doya seyrettik ekrandan renkli ultrason resmi de verdi. kolunu başına dayamış düşünüyodu bizimkisi. parmaklarına kadar her yerini gösterdi Dr.umuz. bu randevumuzu da atlattık çok şükür.
bu arada 2 kg almışım :52::52::52::52:
bi daha ki randevumuz 22 temmuzda.
çok yoğun bi gün geçirdim bugün, şimdi de nöbet teslim almaya gidiyorum. sabaha kadar oğluşumla nöbetteyiz:emir_bebek::31:

fulliiimmm oğluşunun odası çok güzel olmuş, allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

hepinize iyi akşamlar :16::16::16:

kızlar hepinize çoookkk teşekkür ederim. evet bi oğlan anası daha var artıkın buralarda. kızlar yine kara borsa...
öğlen gittim kan tahlillerim hepsi güzel çıkmış:nazar:doktorum maşallah dedi.
ağız yaralarım için de önlem olarak elevit verdi. kalsiyum, magnezyum, demir ve coaspirine devam.
bebişimizi doya doya seyrettik ekrandan renkli ultrason resmi de verdi. kolunu başına dayamış düşünüyodu bizimkisi. parmaklarına kadar her yerini gösterdi Dr.umuz. bu randevumuzu da atlattık çok şükür.
bu arada 2 kg almışım :52::52::52::52:
bi daha ki randevumuz 22 temmuzda.
çok yoğun bi gün geçirdim bugün, şimdi de nöbet teslim almaya gidiyorum. sabaha kadar oğluşumla nöbetteyiz:emir_bebek::31:

fulliiimmm oğluşunun odası çok güzel olmuş, allahım güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah...

hepinize iyi akşamlar :16::16::16:
,

ohhh herşeyinizde güzel çıkmış ballı lokmammmm çok sevindimmmm bende oğluşumu çok özledim beyaaa haftasonu olsada görsemmmm :52::52::52::52::52: teşekkürederiz bu arada teyzesiiiii aminnnnnnnnnnn:nazar::nazar::nazar::nazar:

hem ben yerim senin paşanın parmaklarınıııı resim istiyo benim oğlum arkadasını görücekmişşşşş :1::1::1::1::1:

Back