Öncelikle Allah analo babalı büyütsün inşallah, anladım yani kolay kolay geri alma durumu olmuyor çok saolun endişem gitti başladım bende kilo hızlı veriliyor ama inşallah geri alınmazMerhabalar şoyle solemek istiyorm kizimda hamileyken 30 kilo aldim vitamin magnezyum kan falan aliyordm sonra igneye basladm hepsi vitamin hayliyle kiloyu takmadm sezeryan oldum doguma 104 kiloyla girdim dogumdn 3 4 gun sonra 98 falandim 1 ay 40 gun sonra 92 kiloya kadr dustum sonra tekrar aldim tabi95 gibi oldum kizim 6 aylik olunca bende aralikli oruc yaptim tabiki sonra 82 83 kiloya dustum 45 gunde tabiki yuruyus ve diyet yaptm ama emzirdigm icin oyle tam diyet deildi ama sekerli ve yagli yemiyordm ben aralikli orucla verdigimj dusunuyorm cunku 20 gunun sonunda ne aclik nede bikkinlik vardi tabi bu 3 yil onceydi sonra biraktim 1 yilda 2 3 kilo aldim diger yillar baya aldim cok stres yaptm sanirim demem oki bence ise yariyor denemelisin suan yine hamileyim ve 101 kiloyum bebegim dogsun yine basliycam bjrakmamk kaydiyla gercekten guzel bir surec biraz uzun yazdm ama
Gerçekten hızlı gidiyor kilo ama kafamdaki soru hızlı gittiği gibi hızlıda geri gelmesinbence kilo vermede en etkili yol aralıklı oruç. Vücut minimum 8 saat açlıktan sonra yağ yakmaya başlıyor. Canan karatay da söylemişti 2 öğün sağlık üçüncüsü hastalıktır diye.
Benim biraz sikintilar vardi mecbur biraktm cunku vitamin almam gerekiyordu ve sabah aksamdi tok karna bu bozdu yaniÖncelikle Allah analo babalı büyütsün inşallah, anladım yani kolay kolay geri alma durumu olmuyor çok saolun endişem gitti başladım bende kilo hızlı veriliyor ama inşallah geri alınmaz
Dikkat ettiğiniz sürece gelmez. Almanız gereken kcal miktarını aşmayınGerçekten hızlı gidiyor kilo ama kafamdaki soru hızlı gittiği gibi hızlıda geri gelmesin
Sürekli takip etmek çok zor ama inş başarırımDikkat ettiğiniz sürece gelmez. Almanız gereken kcal miktarını aşmayın
Merhaba ben iki yıldır aralıklı oruçla besleniyorum haşimato hastasıyım başka türlü zayıflayamıyorum başlarda zorlandım ancak sonraları alıştım çokta memnunum akşamlar yiyorum sadece istediğimi yiyorum herhangi bir de yetim yok ya gibi eridim sağlıksız hiçbir durum yok kan değerlerin her şeyin normal çıkıyorSelam,
Aralıklı oruç yapmış kişilere bazı sorularım var
Bugün 16/8e başlama kararı aldım ancak bazı soru işaretlerim var oda şu,
Genelde diyetisyenler veya diyet metodlarında (şok diyetler hariç) az az sık sık ara öğünlü yemek yemeyi ve vucudu aç bırakmadan düşük kaloriye alıştırmadan kilo vermeyi prensip ediniyorlardı. Bunun sebebi istenen kiloya ulaştıktan sonra normalleşme periyodunda tekrar hızla kiloları geri almamak için deniyordu. Aralık oruçta ise tam terci 16 saat aç bırakıyoruz kendimizi
Sorum şu;
Daha önce bu sistemi uygulamış hedefine ulaşmış ve kilosunu koruyabilenler var mı?
Tecrübenizi rica ediyorum yanlış bir karar vermek istemiyorum
Siz yapip kilo verdiniz mi?bence kilo vermede en etkili yol aralıklı oruç. Vücut minimum 8 saat açlıktan sonra yağ yakmaya başlıyor. Canan karatay da söylemişti 2 öğün sağlık üçüncüsü hastalıktır diye.
Merhabalar, sadece aralıklı oruc yaptığımda verememiştim. Spor -tercihen cardio- ile desteklerseniz verebilirsiniz. Ben öyle haftada 1 kg vermiştim 0 kaçamak ile. Şahsi görüşüm ipin ucunu sıkı tutmak lazım coook zor kilo vermekSiz yapip kilo verdiniz mi?
Ben de bir diyetisyenin online grubuyla basladim aralikli oruca.
Ama max 1000 kalori, dusuk geldi bana.
4 gunu bitirdim ama bu kadar acligima degecek mi merak ediyorum.
Daha once normal yiyerek aralikli oructa gram verememistim.