Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Kızlar tedavi sürecinde prednol ilacı kaç mg kullanmıştınız ve günde kaç tane, bilgi verebilir misiniz bana

Aynen ya ne zordu. Sahi ben de her akşam 1 şişe maden suyu iciyordum. Nerdeyse bi dikişte öyle yanıyordu içim

Evet okudum baktım bayağı iyi geliyormuş nasip olursa bende kullanırım

Selam kizlar. Benden haberler iyi degil bugun. Pazartesi gunu progestan hapa basladim rahimde kasilma olmasi nedeniyle. Pazar gunude kayinpederime gitmistim. Bugun covit oldugunu ogrendim. Sorum su ki, progestan hap bogazda yanma yaparmi ? Yoksa ben covitmi oluyorum

Hindistancevizi yağı sürüyorum ben. Epey nemlendiriyor
Bundanda süreyim canim. Tek bir nemlendiriciye takılı kalmak istemiyorum çünkü ya işe yaramazsa diye korkuyorum
Şu siralarki korkularimda farkettiysen ya yuzumdeki sivilceler iz bırakırsa ya çatlak oluşursa olmaya başladı

Cilt emiyo ya bilemedim tugçecim Ama kullanılıyormuş herhalde arkadaşlar yazmış ya. Bende de çatlak yok şuan. Inşaallah hiç de olmaz. 4 kız kardeşiz. Ne annemde ne de ablalarım da yok. Umarım çatlaksız göbek sırası bendedir

Çatlak inşaallah oluşmaz, sivilceler de geçici ama doğum yapan kadın göbekleri diye google'da arattım aratmaz olaydım. O görüntüleri gördüğümden beri sivilce no umur

Canım geçmiş olsun, progestanı fitil olarak alıyorum. Doktorum hap olarak zor olduğunu söylemişti. Yan etkisini çok hissettiriyormuş. Fitile dönsen doktoruna söyleyip. Hem vajinada daha etkiliymiş.

Bizim komsu gelini iki defa ikiz dogurdu ust uste 1yasti aralari. 4ude fistik gibi kiz oldu valla.

Çatlak oluşmasın diye neler yapıyorsunuz? Lierac krem bana çok pahalı geldi ya hemen bitiyor 1 tüp aldım 1 haftada tükendi . Aloevera jeli ve kantaron sürüyorum şimdilik
Bende Lierac düşündüm ama 1 hafta çok erken ya , şu an palmers kullanıyorum epeydir ikiz olunca ben 10. haftada filan başladım :) hala bitmedi 200ml. şişesi. Birde palmers markasının yağ olanını aldım yoğun kakao koktuğu için kullanamıyorum ama şu an. Bio oil hep kullanıyordum gebelik öncesi de oda bitti. Hindistan cevizi yağı , bebe yağı ve palmers ile devamdayım . Mustelanın yağına da iyi dediler.

Bugün kese görmeye gideceğim ve olaya bak. sinirlenmek gerilmek istemiyorum ailesi şuan eşimin dükkanındalar Kaynanam kayınpeder kaynım eltim ve küçük kızı. Bana gelmeden oraya geçtiler herhalde. Olamaz yaaaa söylemedik sakladık diye böyle oluyor işte. Bu sefer ki tüp bebek maceram hep böyle oldu, gelmek isteyen isteyene.

ya eşin dese ya işimiz var diye . bizde tüp bebek sürecini eşimin ailesindem gizlemiştik iyiki gizlemişiz kafam cok rahat etti gebeligimi söyledigimden beri sinir oluyorum :)
batıyorlar resmen bana . bazı şeyler hormonlardan cok abartıyorum ama sevdirselerdi başta kendilerini napalım

Ay halletmiş kocişim çok rahatladım şimdi onu bekliyorum gelse de gitsek bu seferkini kaynanamdan da sakladım. Rahatsız ettiğinden değilde, geçen seferkini kimse bilmeyecek 3. Aydan sonra söyleyeceğim dedim. Düşük olduğunu söylediğimde görümcemin tepkisizliği bildiğini hissettirdi. Ondan söylemiyorum.

Merak ediyorum , haber verin bize de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…