Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Aynen canim, yarin netlesir insallah senin de, ay ne guzel her gun baska bir heyecan var bu hfta grupta
Günaydın bacım yok kız bugün değil çarşamba gidicem benden çok usg ye giren yok heralde kofi duymasın İstanbula gitcem annemlere orada da gider dururum kesin doktora. Cinsiyet belli olsa da gitsem kıyafetlerle uğraşsam yoksa durmadan doktorlarda yım

Gunaydin canim, o Carsamba yarin mi haftaya mi ben de sendenim canim, her hafta cuma gidiyorum gibi duruyor mu diye, belirtim yok denecek kdr az oldugu icin endise kapliyor icimi, 2 dr var donusumlu olarak 1 ona 1 ona benim de annemler istanbulda, htta dogumu da orada yapmayi dusunuyorum canim ben, lakin su virusten gidip kalamiyorum yanlarinda, asilanmalarini bekliyorum biran once snra solugu ben de istanbulda alicam, ayrintili ultrasona kizimda medipol kosuyolunde girmistim iyi bir perinatolog vardi, o gunleri gorebilirsek saglikla ayrintilida da yne oraya gidicem

Amin bana da yanıldım der inşallah töbe töbe bak ya kızıyom kendime ama neyse ne sağlıklı olsun nedir bu kızcılık ama engel olamıyorum kendime
Ama bir mağazaya gidiyorsun mesela 3 reyon kız 1 reyon erkek :) Açıkçası ikiz olduğu için , bir daha çocuk düşünmem diye kız istiyorum . Tek olsa hiç fark etmezdi , ama 1 tane kız isterim en azından :)

Ya insan öyle oluyor inan ben de sen gibiyim zaten belirti falan yok bulantı kusma başdönmesş zaten yok bizde dün sadece kasığım kasığım çok batıyordu bişey yokmuş şükür. Valla en güzeli ben de Urfa da yaşıyorum burada 1 tane perinatolog buldum ona gidiyorum işte onunla randevum yarın çarşamba yani. 1 günüm kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. 2 li test yapılsın bende hemen kaöıcam annenlerin yanına daraldım çok burda kimse de yok zaten. Biraz vakit geçiririm hem. Doğumu aslında aybende orda yapmak isterim ama beni. Kaynanam la annemler ahnı mahallede oturuyo şimdi dicek biz de kal falan o sıkıntıya girmemek için Urfa da yapıcam artık onlar gelir ne yapım :)

Bence ramazana keser Prolutex,ben 12+5 de son vurdum bıraktım . Benim de doktorum önermiyorum dedi de birde diğerine sorarım , bende en azından 1 gün tutar 1 gün boş bırakırım , aslında sorun olmayacaksa her gün tutarım :) Ramazanda da 20-21 haftalık olmuş olacak , sadece ikiz olması düşündürüyor zorlar mı diye . Aslında baktığında sadece öğlen yemeğim olmayacak yine sahur ve iftar 2 öğün yiyeceğim . Havalarda çok sıcak değil su kaybı olmaz.

Ama bir mağazaya gidiyorsun mesela 3 reyon kız 1 reyon erkek :) Açıkçası ikiz olduğu için , bir daha çocuk düşünmem diye kız istiyorum . Tek olsa hiç fark etmezdi , ama 1 tane kız isterim en azından :)
Aynen kız mağaza da bile öyle çok güzel şeyler var kızlara göre senin ikiz olduğu için düşünmeyebilirsin haklısın benim de ikiz olsa daha düşünmezdim. Aslında ben telde de 2. Yi pek düşünmüyorum ama bu erkek olursa kız olsun diye ikinciyi düşünürüm. Kız evlat sahibi olmayı çok istiyorum gerçekten ben annemle öyleyim ben de kızımla olayım öyle diye hayalim var

İşte benim de tam istediğim bu ,annem ve ben gibi olalım . Ne olursa olsun kızın iletişimi sanki farklı oluyor :) hep hayallerimde, dualarımda bir kızım olsundu önceden de ,bakalım dualar kabul olacak mı :)

Hmm ufakmış daha. Arada tut bence fazla zorlama kendini canım.

Kızlar siz hepiniz kan sulandırıcı mı kullanıyorsunuz? Ben prolutex harici hiçbirşey kullanmadım transfer haftası sonrasından itibaren. Kan sulandırıcı gerekip gerekmediğini nasıl öğrenebiliriz? Öyle bir test yapılmadı bana.

İşte benim de tam istediğim bu ,annem ve ben gibi olalım . Ne olursa olsun kızın iletişimi sanki farklı oluyor :) hep hayallerimde, dualarımda bir kızım olsundu önceden de ,bakalım dualar kabul olacak mı :)
Aynen ya ben de hep öyle düşünüyordum ama bakalım bir ihtimal belki benimki değişebilir sende daha belli birşey yok inşallah gönlüne göre olsun Allah iki duyguyuda yaşatsın

Evet genelde tüm tüp bebek yapılana kullandırıyorla hatta ben şimdi 12. Haftamda olduğum için prolutex fitil falan hepsi bırakıldı ama kan sulandırıcı doğuma kadar devam bana da test yapılmadı tedbir amaçlı kullandırıyorlar ama istersen doktoruna danış Bi pıhtılaşma testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…