Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

E ben şimdi de sağlık ocağından yandırıyorum veriyorlar acaba rapor var mı ki? Ama 5 kutu yazıyor benim doktor mesela eczane reçeteyle sadece 1 kutu verebiliriz diyor
Rapor vardır ki sağlık ocağı yazıyordur. Eczane vermez 5 kutu birden ellerinde olmuyo zaten. Ama 5 kutu yazdıysa doktor yani her seferinde sağlık ocağına tekrar gitmene gerek yok eczaneye gidip tc numaranla o 5 kutuyu 1 er 1 er alabilirsin bugün eczacı öyle dedi bana

Ay bu iyiymiş. Eczane ayrı telden doktor ayrı telden. Ilaci kullanmasan olmuyor ay çok sıkıntılı

Bıraktık bacım onu hatta dün sonuncusunu vurdum artık sadece regenesis max diye multi vitamin ve oksapar kullanıyorum şükürler olsun
Ay doğru demistin unuttum hadi geçmiş olsun regenesis iyi omega 3 de var icinde bana hala kullandırıyor doktor bıraktirmadi

Yok da fitil doğuma kadar devam bi de proluton var haftalık
Hıı anladım senin ikiz ya belki ondandır bana en gıcığı da fitil geliyo onu da bıraktım şükür. Proluton haftalık hiç kullanmadım ben. Neyse sabret az kalıyor sayılı günler sonu güzel olcak hayırlısıyla

Öyle bacım valla günleri sayıyoruz ama geriye bakınca çok çabuk geçiyor. Şimdi de bir an önce yaz gelsin doğurayım seveyim diye düşünüyorum doğumdan sonra da hamileliği çok özlerim kesin

Öyle bacım valla günleri sayıyoruz ama geriye bakınca çok çabuk geçiyor. Şimdi de bir an önce yaz gelsin doğurayım seveyim diye düşünüyorum doğumdan sonra da hamileliği çok özlerim kesin
Kesin öyle olur ben bile doğum için sabırsızlanıyorum ama önce şu cinsiyet kesşnleşsinde bir iki parça bişey alıp nefsimi körliyim hayatıma renk gelsin kız bugün bebe yağı aldım karnım için eve getirdim ki pembe almışım benim elim hala pembeye gidiyor hep eşim yüzünden karnımı kızım kızım diye sevdi oğlansa Bi süre bocalayacam

Benim de icime doğan kız senin için inşallah gönlündeki olsun sana kötü bi haberim var kıyafet alınca nefis körlenmiyor aksine daha da sabırsızlanıyorsun doğurup giydirmek için

Benim de icime doğan kız senin için inşallah gönlündeki olsun sana kötü bi haberim var kıyafet alınca nefis körlenmiyor aksine daha da sabırsızlanıyorsun doğurup giydirmek için
Ay hadi bakalım belki çarşamba kendi doktorumda tahmin de bulunur kwisn öyle olur bacım bu sefer bu lar boş boş duruyo doğusunda giydireyim der insan

Ay hadi bakalım belki çarşamba kendi doktorumda tahmin de bulunur kwisn öyle olur bacım bu sefer bu lar boş boş duruyo doğusunda giydireyim der insan
Bende koklama takıntısı var makyaj malzemeleri kıyafetler açık gıdalar kokluyorum manyak gibi. Geçen pijama aldım çıkarıp çıkarıp kokluyorum bebek kokuyor. Eşim de diyor korona kapcan koklama her şeyi

Gunaydinlar herkese ben de 12+2 oluyorum Ramazanin 1.gunu, hafta acisindan uygun oluyor mu ben hc blmyrm canim, 1 gun dolu 1 gun bos veya en kotu 1 gun dolu 2 gun bos olursa sknti olmaz herhlde diye dusunuyorum ben de ama dr prolutexi kesmezse sbh aksam nasil olur o da bi problem, nyse bugun haberler sende ve Mariposa7 da bgn yogun biraz benim toplantilarim var ama her firsatta bakacagim kk'ya

Canim hamilelik kesinlikle cok ozleniyor, dogumun da emzirmenin de hepsi yeri ayri ama ben en cok emzirmeyi, snra da hamileligi ozledm, smdi keyfini suremiyorum o ayri, surekli kiyas yapip duruyorum cnku ilki dogal oldugundan ve her sey tup diye ornegin ikili test olumsuz ckcak diye korkuyorhm, ayrintili ultrasona kdr da boyle devam etck herhlde, ama senin zor zamanlarin gecmis bol bol keyfini sur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…