Tamam kuşEtiketle
Artik kız olursa da hüsniye koyarsınız. Umay hüsniyeEvet rahmetli kayınpederimin adı Hüseyinmiş. Normalde çok karşıyımda onun hikayesi biraz daha farklı. Birde çok sevdiğim dayımın adı Hüseyin bide annemler babalar Hüseyin diyorkaldı isim Hüseyin
Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin o zaman. hiç belli olmaz bu işlerYaaaa çevremde herkes erkek diyor ama benim de umudum var kız diyesağlıklı ve hayırlısı en önemlisi ama gönlüm kızdan yana
Hayırlısıyla kızdır inşaallah cok istiyosun senAynen ya şuan etrafımda 3 gebe var erkek olacakmışben yırttım kız olacak benim ki kürtaj olduğum erkekmiş öyle diyorum kocama
Iftara 1 saat kala uzanasın geliyor yalan yok
Yok kız Hüsniye almıyımArtik kız olursa da hüsniye koyarsınız. Umay hüsniye
Allah’ın takdiri tabiHayırlısıyla kızdır inşaallah cok istiyosun sen
Bizim familya da çok geniş. Eşim isim konusunda fikir verince, yok o onun çocuğu, yok o kuzenim, yok o yegenim oluyoruz. Sona kaldık diye bizim suçumuz ne diyoYok kız Hüsniye almıyımben Zeynep istiyordum ama ailede çok var diye vazgeçtim tüp bebek merkezinin adı da umaydı bana fikir vermiş oldu
Gönlündeki olsun inşallahİnşallah bana da ikisi de kız derler yarın amin
Oooo dörde kadar yolu var diyosun hadi bakalımAllah’ın takdiri tabiilki kız ikincisi erkek üçüncü dördüncü farketmez yarını heyecanla bekliyorum koficiğim
Oksapar raporunu nasıl çıkarttın ya ben biktim 10 güne bir ilaç yazdirmaktan. Bi de rapor çıkınca reçete yazdirmadan alabiliyorsun dimi eczaneye gidip?Ya ben bugün ilk defa gittim hani çok insancıl ama hiç hastası yok bu doktorun bende zaten sıra beklemiyim diye gittim buna çünkü ilaç yazdıracaktımnormalde kendi doktorum çok iyi cihazı da çok net bununki pek iyi değildi. Bi de dediğim gibi doktora çok ısrar edince adamcağız bişey deme gereği duydu normalde ben bugün 12+2 yim ama düzgün ölçmedi 12 +0 dedi bana sordu kaç haftalık diyip sonra baktım ölçüye de 12 yazmış. En son kendi doktoruma 11+5 de gittim cinsiyet belli değil dedi söylemedi
Eee haklı tabi sona kalınca isimler bitiyoBizim familya da çok geniş. Eşim isim konusunda fikir verince, yok o onun çocuğu, yok o kuzenim, yok o yegenim oluyoruz. Sona kaldık diye bizim suçumuz ne diyo
Herhangi Bi kadın doğumcuya gittim rapor çıkardı çıkarırken de 4 kutu yazmış sağolsun doktor. Doktorda sıra aldığım kağıt ile eczaneye gittim 4 kutu birden bulmak imkansız tabi 1 er 1 er buldukça alabilirsin dedi. Şimdi rapor çıkarınca artık sağlık ocağına gidip yazdırabilşyosun. Rapor çıkarmak çok basit kadın doğumcuya durumunu anlat hemen yapıyor zatenOksapar raporunu nasıl çıkarttın ya ben biktim 10 güne bir ilaç yazdirmaktan. Bi de rapor çıkınca reçete yazdirmadan alabiliyorsun dimi eczaneye gidip?
Allahım gönlüne göre versin çoookkk aminİnşallah bana da ikisi de kız derler yarın amin
Yok bacım daha önce bu topik kapandı tekrar açtık ben hesabımı kapaymadığım sürece kapanmaz ben de kapatmam zatenBu topik kapanmasın lütfen. Yetkililere duyurulurgünlük dozumu aldım, kim neler yapıyor öğrendim yarın tekrar uyumadan önce görüşmek üzere hepinizi gizli gizli seviyorum
Amin bana da yanıldım der inşallahİnşallah bana da ikisi de kız derler yarın amin
Allahım sanada gönlüne göre versin canım hemşomAmin bana da yanıldım der inşallahtöbe töbe bak ya kızıyom kendime ama neyse ne sağlıklı olsun nedir bu kızcılık ama engel olamıyorum kendime
Sağolasın hemşom sen de durumlar nasıl kontrol ne zamanAllahım sanada gönlüne göre versin canım hemşom
E ben şimdi de sağlık ocağından yandırıyorum veriyorlar acaba rapor var mı ki? Ama 5 kutu yazıyor benim doktor mesela eczane reçeteyle sadece 1 kutu verebiliriz diyorHerhangi Bi kadın doğumcuya gittim rapor çıkardı çıkarırken de 4 kutu yazmış sağolsun doktor. Doktorda sıra aldığım kağıt ile eczaneye gittim 4 kutu birden bulmak imkansız tabi 1 er 1 er buldukça alabilirsin dedi. Şimdi rapor çıkarınca artık sağlık ocağına gidip yazdırabilşyosun. Rapor çıkarmak çok basit kadın doğumcuya durumunu anlat hemen yapıyor zaten