Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Evet rahmetli kayınpederimin adı Hüseyinmiş. Normalde çok karşıyımda onun hikayesi biraz daha farklı. Birde çok sevdiğim dayımın adı Hüseyin bide annemler babalar Hüseyin diyor kaldı isim Hüseyin
Artik kız olursa da hüsniye koyarsınız. Umay hüsniye

kofi Canim bgn iftar demistin, oruc tutuyorsun sanirim, benim de ramazanda cok tutasim geliyor ama tup bebek ya ekstra ekstra olumsuz seyler kuruyorum, seytan vesvese veriyor, nasil geciyor senin?
Iftara 1 saat kala uzanasın geliyor yalan yok ama cok bi fark göremedim arada. Erkenden yemegi de yapiyorum. Sonrasi istirahat. Yarin dr'la konusucam. Amniyon suyunu etkiliyor mu onu merak ediyorum. Etkiliyorsa ramazanda 1 gün tutup 1 gün tutmicam. Bana derse ki sadece seni güçsüz kılar, tutarım o zaman. Hayatım bide senin ki ne kadarlık o da önemli. Ramazan da ben 5. Ayin icinde olucam. Yani tam oruc tutmalik aylar

Yok kız Hüsniye almıyım ben Zeynep istiyordum ama ailede çok var diye vazgeçtim tüp bebek merkezinin adı da umaydı bana fikir vermiş oldu
Bizim familya da çok geniş. Eşim isim konusunda fikir verince, yok o onun çocuğu, yok o kuzenim, yok o yegenim oluyoruz. Sona kaldık diye bizim suçumuz ne diyo

Oksapar raporunu nasıl çıkarttın ya ben biktim 10 güne bir ilaç yazdirmaktan. Bi de rapor çıkınca reçete yazdirmadan alabiliyorsun dimi eczaneye gidip?

Bizim familya da çok geniş. Eşim isim konusunda fikir verince, yok o onun çocuğu, yok o kuzenim, yok o yegenim oluyoruz. Sona kaldık diye bizim suçumuz ne diyo
Eee haklı tabi sona kalınca isimler bitiyo boşver çok beğendiğiniz varsa onu koyun

Oksapar raporunu nasıl çıkarttın ya ben biktim 10 güne bir ilaç yazdirmaktan. Bi de rapor çıkınca reçete yazdirmadan alabiliyorsun dimi eczaneye gidip?
Herhangi Bi kadın doğumcuya gittim rapor çıkardı çıkarırken de 4 kutu yazmış sağolsun doktor. Doktorda sıra aldığım kağıt ile eczaneye gittim 4 kutu birden bulmak imkansız tabi 1 er 1 er buldukça alabilirsin dedi. Şimdi rapor çıkarınca artık sağlık ocağına gidip yazdırabilşyosun. Rapor çıkarmak çok basit kadın doğumcuya durumunu anlat hemen yapıyor zaten

Bu topik kapanmasın lütfen. Yetkililere duyurulur günlük dozumu aldım, kim neler yapıyor öğrendim yarın tekrar uyumadan önce görüşmek üzere hepinizi gizli gizli seviyorum
Yok bacım daha önce bu topik kapandı tekrar açtık ben hesabımı kapaymadığım sürece kapanmaz ben de kapatmam zaten

E ben şimdi de sağlık ocağından yandırıyorum veriyorlar acaba rapor var mı ki? Ama 5 kutu yazıyor benim doktor mesela eczane reçeteyle sadece 1 kutu verebiliriz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…