Evet sana yazmıştım kusura bakmasin yanlışlıkla başka arkadaşa alıntı yapmışımInşallah hiç bir sorun yoktur canim. Dr la görüşmeni haberdar edersin.
Ayyy ne güzel hisler bunlar , gerçek olsun o hisleraynen canim sasabilir ama ben sende cok kiz hissediyorumheyecanla bekleyecegim, etiketle beni de olur mu
İnşallah kromozom testleri de temiz çıkar . Bende hep 1 kimyasal 2 kürtaj olunca kesin genetikte sorun var demiştim ama tertemiz geldi her şey . Aman genetikte sorun olmasında onlar çok zor . Zamanı gelince geliversinler inşallah, yormasınlar artıkTeşekkür ederim canım benimevet ben de homozigot daha tehlikeli diye biliyorum, aslında kromozom testlerimiz de çıktıktan sonra genetik bölümünden bir doktorlar görüşeceğiz, ikisinin sonuçlarını birlikte değerlendirecekler muhtemelen. Kendi doktoruma da bütün testler çıkınca göndereceğim
Olabilir kuzum, ben ilk gebeligimde ingiltere'deydim, orada ebeler bu kdr miden bulantin varsa kizdir demislerdi, kiz ciktiBenim keseye nuba göre hep kız dediler ama bugünkü doktor erkeğe benziyor dediya bulantı işi çok değişiyor benim kuzenim hiç bulantı yaşamadı kızı oldu. Bakalım belki çarşamba kendi doktorumda tahmin de bulunur. Bir kızım olsun çok istiyorum ama hayırlı evlat ve sağlıklısı olsun önemli olan o
Evet genelde fazla bulantıya kız derlerOlabilir kuzum, ben ilk gebeligimde ingiltere'deydim, orada ebeler bu kdr miden bulantin varsa kizdir demislerdi, kiz ciktieger senin kiz olursa benim icin de hala umur var demektir
Evet aygülüm, bu ay dinlenmiş oldum, bakalım sonuçlara göre bir yol izleyeceğiz. Gerçi herşey tertemiz çıkınca daha çok sinirleniyorum, sebepsiz infertilite fena bişey, sorunumu bilsem tedavi olurum geçer diyorum ama işte belirsizlik kafama takılıyor.yine de çok şükür Allaha tabi kiİnşallah güzel sonuçların olur canım. Gönlünce transferini olursun. Bir ay daha beklemen iyi oldu bence. Sonuçlara göre tedavi uygulanır o şekilde daha sağlıklı transferden sonra bekleme sürecin olur.
aynen canim ya benim de esimin de gonlunden gecen yine kiz, htta esim erkek olursa 1 dondurulmus var onu da deneriz diye b plani yapiyor o denliEvet genelde fazla bulantıya kız derlerya senin 1 kızın vardı dimi bunu da mı kız istiyorsun. Genelde kızı olan oğlan ister ama ben biraz kızcıyım
Kromozom sonuçları biraz daha geç çıkıyor, 2 hafta sonra çıkar sanırım, inşallah bizimkiler de temiz gelirlerİnşallah kromozom testleri de temiz çıkar . Bende hep 1 kimyasal 2 kürtaj olunca kesin genetikte sorun var demiştim ama tertemiz geldi her şey . Aman genetikte sorun olmasında onlar çok zor . Zamanı gelince geliversinler inşallah, yormasınlar artık
saatler kaldi ogrenmeyeAyyy ne güzel hisler bunlar , gerçek olsun o hisler
Olsun bir kızın var sonuçtaaynen canim ya benim de esimin de gonlunden gecen yine kiz, htta esim erkek olursa 1 dondurulmus var onu da deneriz diye b plani yapiyor o denlio zmn turkiyeye gelmistm ikili teste dr %90 kiz demisti, keske smdi de bu kdr erken ogrenebilsem cuma gunu gideyim doktora diyorum, en azindan bi gorurum danisirim sizlere lakin daha 9+2yiz organi gelismemistr bile
Arkadaş yazmış ama yazdığını görmeden öncede hissiyatım sana hep kızdıAyyy ne güzel hisler bunlar , gerçek olsun o hisler
aynen canim bir de cihaza gore de cok farkedebiliyor, daha net konusabilir, doktorun nasil genel anlamda? ben kizimda bayagi dr gezmstm, kimisi ciddi ciddi terslemislerdi, snra cok sukur biri kaale aldi da soylemisti, 16.hftadan once kesin bir sey soylenemez diyip isin icinden cikiyorlardi, bgn ne guzel gttgn dr ilgilenmis yneOlsun bir kızın var sonuçtainşallah bu da gönlündeki gibi olur. Ben hala muallaktayım belki çarşamba belli olur farklı doktor bakmış olacak belki görüşlere farklıdır
Ya ben bugün ilk defa gittim hani çok insancıl ama hiç hastası yok bu doktorun bende zaten sıra beklemiyim diye gittim buna çünkü ilaç yazdıracaktımaynen canim bir de cihaza gore de cok farkedebiliyor, daha net konusabilir, doktorun nasil genel anlamda? ben kizimda bayagi dr gezmstm, kimisi ciddi ciddi terslemislerdi, snra cok sukur biri kaale aldi da soylemisti, 16.hftadan once kesin bir sey soylenemez diyip isin icinden cikiyorlardi, bgn ne guzel gttgn dr ilgilenmis yne
bazen de doktorlar yanilmamak icin direk belli degil diyor bazilari da benziyor diyor, nazin geciyorsa yuzde sorYa ben bugün ilk defa gittim hani çok insancıl ama hiç hastası yok bu doktorun bende zaten sıra beklemiyim diye gittim buna çünkü ilaç yazdıracaktımnormalde kendi doktorum çok iyi cihazı da çok net bununki pek iyi değildi. Bi de dediğim gibi doktora çok ısrar edince adamcağız bişey deme gereği duydu normalde ben bugün 12+2 yim ama düzgün ölçmedi 12 +0 dedi bana sordu kaç haftalık diyip sonra baktım ölçüye de 12 yazmış. En son kendi doktoruma 11+5 de gittim cinsiyet belli değil dedi söylemedi
Ay kıyamam cihaz mı kapanıyobazen de doktorlar yanilmamak icin direk belli degil diyor bazilari da benziyor diyor, nazin geciyorsa yuzde sorcihaz kesinlikle cok farkettiriyor, benim yasadigim yer cok kucuk, mecbur covunlukla devlet hastanesine gidiyorum, en son ultrason ekrani kapanip duruodu dr bebegi goremedi kaldiki cinsiyet soyleyecek, ama cihaz iyiyse erken ogrenilebiliyor bebis de musaade ederse tabii
aynen canim hatta verdigi ultrason ciktisinda da bebegi isik tutarak fln gorduk ayni silik gebelik testine bakar gibiAy kıyamam cihaz mı kapanıyogerçekten cihaza da bağlı ama kendi adıma konuşayım pek kız çıkacağını sanmıyorum nedense içime hep erkek doğuyordu artık kız denirse şok etkisiyle daha çok sevinirim ama şok olurum
Hadi ya benim eşim demekki o yüzden kız istiyorduaynen canim hatta verdigi ultrason ciktisinda da bebegi isik tutarak fln gorduk ayni silik gebelik testine bakar gibisaglikli ve hayirli evlat olsunlar da canim gerisi teferruat, bu arada kizlar asiri babaci oluyor bunu da not dusem
daha aksam bile ben babamla yaticam sen misirla yat (kedimizle) dedi, adam ne yaparsa yapsin farketmiyor, ben iki kizayim sesimi yukselteyim benden kotusu yokHadi ya benim eşim demekki o yüzden kız istiyorduerkekler daha anneci olurmuş
Ahaha kıyamam ya ne güzel ne tatlıdaha aksam bile ben babamla yaticam sen misirla yat (kedimizle) dedi, adam ne yaparsa yapsin farketmiyor, ben iki kizayim sesimi yukselteyim benden kotusu yokhayran resmen, babasini benden kiskanacak kdr, erkekler de tam tersi oluyormus, erkek olursa boyle dusunelim