Ay aynı psikolojideyim bendeEvet ama herkes erkek baksana. Boşuna gitmesem mi acabaeşim diyo ki, ne kadar heyecansızsın. Dedim biliyorum erkek ne heyecanlanıcam dr kız dese baştan bi inanamam herhalde şoklanırım
Doktor ilk defa gittiğim Bi doktordu pek tercih edilmeyen doktor ama tabi anlamışta olabilir biz çok ısrar edince tahmin de bulundu bakalım hayırlısı olsun Allah hayırlı sağlıklı evlat versinDoktor gerçi tecrübeli olunca keseden falanda anlıyor benim ilk çocuğumda da 12. Haftada erkek tahmin etmişti erkek oldu gerçekten
Artık detaylı da çektirirsin hatıraBi popiş fotoğrafı vermediler kofi belki o zaman inanırdım
Ahaha sorma ben de çok şaşırdım. Kesin demedi 2 hafta sonra belli olur benziyor sadece dedi bakalımAA çok şaşırdım hadi hayırlı olsun şimdiden öğrenmiş oldun belkide
Sağol canım hemen dönücem inşaallahHmm nettir bacım artık yaa hadi bakalım heyecanla bekliyom seni de
Sen ne çıkarsan ben de öyle çıkacam gibi geliyor banaSağol canım hemen dönücem inşaallah
En son 11+5'te gitmiştim. O gün 12+4 çıktı toramanKoficimya sen nasıl 16+3 oluyosun biz seninle başabaş gitmiyormuyduk
Ne ara 1 hafta açık ara öne geçtin sen kesin erkek ben sana diyim
Bu kadar bereketli bir sene görmedim ya. Vallahi 2022 kızları yaşadı. Seç beğen al. Damatlar dizi diziAy aynı psikolojideyim bendeherkesin erkek olunca bizimkide öyle olur herhalde diyorum i
Madem öyle erkek isimleri taramaya başlaSen ne çıkarsan ben de öyle çıkacam gibi geliyor bana
Bizim erkek ismi belliydi kofim. Erkeği eşim seçti kızı ben kız olursa Umay erkek olursa HüseyinMadem öyle erkek isimleri taramaya başla
Kesin demişsindir canim ama sor dün ne yedinEn son 11+5'te gitmiştim. O gün 12+4 çıktı toramandemiştim sana ya unutmuşsun
Kayınpedronun adı mı hüsryin yoksaBizim erkek ismi belliydi kofim. Erkeği eşim seçti kızı ben kız olursa Umay erkek olursa Hüseyin
Dr.'dan alışverişe gidicez zatenKesin demişsindir canim ama sor dün ne yedin
Tam 1 hf öndesin maşallah bebişimize
Hadi bakalim yarın pipisini de göstersin annesine artık alış veriş başlasın dimi yavaştan örülsün yelekler patikler ohhh maşallah
EtiketleDr.'dan alışverişe gidicez zatenileri çıkınca ben de şaşırdım valla hiç beklemiyordum. Bakalım yarın kaç çıkıcak
Evet rahmetli kayınpederimin adı Hüseyinmiş. Normalde çok karşıyımda onun hikayesi biraz daha farklı. Birde çok sevdiğim dayımın adı Hüseyin bide annemler babalar Hüseyin diyorKayınpedronun adı mı hüsryin yoksa
İnşallah güzel sonuçların olur canım. Gönlünce transferini olursun. Bir ay daha beklemen iyi oldu bence. Sonuçlara göre tedavi uygulanır o şekilde daha sağlıklı transferden sonra bekleme sürecin olur.Valla hiç anlamadım aygülüm, biraz yorumları okudum homozigot olunca risk daha fazla oluyormuş, heterozigot olunca daha az riskliymiş. Eşimle birlikte bi de kromozom testi de yaptırmıştık onun sonucu da çıksın hepsini bir göstereceğim farklı doktorlara
Yaaaa çevremde herkes erkek diyor ama benim de umudum var kız diyeEvet ama herkes erkek baksana. Boşuna gitmesem mi acabaeşim diyo ki, ne kadar heyecansızsın. Dedim biliyorum erkek ne heyecanlanıcam dr kız dese baştan bi inanamam herhalde şoklanırım
İnşallah bana da ikisi de kız derler yarın aminBen 12.haftada sordum kıza benziyorlar dedi. 14te ikisi de kız dedi. 16da başka doktora gittim ikisi de kız dedi. 20de kendi doktoruma kesin kız mı diye sordum niye inanmıyonuz kız dedi
Ama ben hala detaylı ultrasonu bekliyorum
Aynen ya şuan etrafımda 3 gebe var erkek olacakmışBu kadar bereketli bir sene görmedim ya. Vallahi 2022 kızları yaşadı. Seç beğen al. Damatlar dizi dizi