- 23 Ekim 2020
- 4.028
- 4.759
- 35
Gerçekten çok fazla asgari ücretle çalışan bir insan için birtane göndermiştik 3bin elli TL idi aslında maddiyatim olsa hepsini göndermek isterdim yada İstanbul'da yaşasam düşünmez gonderirdim ama biliyorsunki bizim yol parası tüp parasinida geçti onun için Allah'a emanet dedik transfer ettirmiştik şükür tutmuştu ama düşünce acaba budami sagliksizmi diye düşünmeye başladım ya diyorum ordakilerde sagliksizsa hiç transfer işine girismeyeyim diyorum kafamda çok soru yani inşallah Rabbimden hep onu istiyorum daha fazla yıpranmadan kendiliğinden gelsin mucizemiz ayıp olmazsa siz nasıl değerlendirdinuz ovulasyon testi falanmi yaptın eşinde problem varmiydi özelde de cevaplayabilirsin.birde ngs sağlıklı gelende düşük olabiliyormuş onun içinde kafam karışık yoksa bir şekilde gondersekmi diyorumCanım ne desem bilmiyorum maddiyat olarak çok fazla ben 2 tanesini yolladim biri sağlıksız cıktı. Işte tam sağlıklı olan transfer edilecektiki gebe kaldım. Sen coraspirin kullanıyor musun? Inşallah gerek kalmaz tüpeyaa
Normalde kullanmıyorum ama şimdi kullanıyorum kendiliğimden çünkü tüp bebekte hem Coraspin hem oksapar kullanıyoruz şimdiden hazırlığımi yapayım zaten heterezigot varCanım ne desem bilmiyorum maddiyat olarak çok fazla ben 2 tanesini yolladim biri sağlıksız cıktı. Işte tam sağlıklı olan transfer edilecektiki gebe kaldım. Sen coraspirin kullanıyor musun? Inşallah gerek kalmaz tüpeyaa
Tabiki canım evde ne yaptığımızı biliyoruz dışardan yeme hemde bu zamanda çalışıyormuşun evde kendin yap hiç değilse ne yediğini bilirsinCanım hep dışardan yemek istiyor aslında onu bırakıp ev yemeklerine yönelsem bebeklere faydası var diye aldığım kilo da umurumda olmayacak. Böyle ne yiyoruz faydalı mi zararlı mi bilmiyoruz
Çok ince düşüncelisin tatlım ama soylede bir gerçek ver kimse hayrına yapmadı bunu bize parasını verdik...Aynen canim oyle dediler, ama ziyarete gtmesek de icime sinmeyecek, can skci yani aslinda vefa borcunu odemeye gidecekken bir de 650 tl vereck olmak
Canım benim bende yazicaktim sabahtan beri fırsatım olmadı bı türlümahbubiti nerdesin sen canım?
Canım benim bende yazicaktim sabahtan beri fırsatım olmadı bı türlüBende dün doktora gittim çok şükür hersey yolunda...Dün tam 9 haftalıkti doktor 9 hafta 2 gün ölçtü ama bu 1-2 gün oynayabilir önemli değil dedi...
Çok korkarak gittim genelde bu haftalarda kaybettiğimiz için doktor gösterince ağlamaya başladım
12. Haftada gelirsin dedi ikili test için vs ...
Ama ben kontrol süresinde iken bu daha gitcem hakkımı kullancam
14.haftadan beri çalışmıyorum canım raporla idari izni doğum iznini birlestircez. Valla sıraya koydum artık et tavuk balık eşime de dedim canımız çok isterse 10 günde bir onun dışında alma diye. O da boğazlı eve bi geliyor yemek pişmemişse hemen dışarda söylüyor.Tabiki canım evde ne yaptığımızı biliyoruz dışardan yeme hemde bu zamanda çalışıyormuşun evde kendin yap hiç değilse ne yediğini bilirsin
Ben asistana sorduğumda her embriyo kendine özgü hepsi sağlıksız olacak diye bir kaide yok dedi bazende şöyle düşünüyorum küçük merkezlerde yapanların daha ngs den haberleri bileyok tutacağı varsa tutuyor benim tek merak ettiğim şimdi benim sonucumda anöploidi diyor onuda araştırdım embriyo kromozom sayısında eksiklik yada fazlalikmis sağolsun(!)koskoca marka bir tüp bebek merkezi yapmıyor açıklamayı ben kendim arastiriyoum sadece sağlıksız sagliksizsa ne yani dusermi tutmazmi tutarsa Allah korusun down sendromu falanmi yani neresinde ne var anlamadımBenimde ilk embriyo kimyasal olu ca doktor genetiği bozuktur dedi o zaman pişman olmuştum göndermediğime heralde gönderirdim diye düşünüyorum zaten maddi olarak saçıyoruz ona da verirdim yani
Baş dönmende ondan canım. Sen dene fitili, sokunca yarım saat kalkma iyice yerleşsin.Beceremem diye agzdan kullanyrm. Sanirim ondan cnku hergun ilactan snra bi bas donmesi halszlk yapiyor
Maşallah maşallahCanım benim bende yazicaktim sabahtan beri fırsatım olmadı bı türlüBende dün doktora gittim çok şükür hersey yolunda...Dün tam 9 haftalıkti doktor 9 hafta 2 gün ölçtü ama bu 1-2 gün oynayabilir önemli değil dedi...
Çok korkarak gittim genelde bu haftalarda kaybettiğimiz için doktor gösterince ağlamaya başladım
12. Haftada gelirsin dedi ikili test için vs ...
Ama ben kontrol süresinde iken bu daha gitcem hakkımı kullancam
Tabiki iyi olmuş düzene koyman şuan ne verdik bebekleri hayatları boyunca o depodan kullanacaklar yiyorum canım dikkat ediyorum hiç secmem herşeyi yerim sebze meyve14.haftadan beri çalışmıyorum canım raporla idari izni doğum iznini birlestircez. Valla sıraya koydum artık et tavuk balık eşime de dedim canımız çok isterse 10 günde bir onun dışında alma diye. O da boğazlı eve bi geliyor yemek pişmemişse hemen dışarda söylüyor.
Sen de simdiden ceviz balık bol yemeye bak
Ben önceliği aileme verirdim canım. Bugün ailene yarında arkadaşlarına söyle. 3 aya birşey kalmamış zaten. Sağlıkla kucağına alırsın inşallahKızlar fikrinize ihtiyacım var. Yarın iki arkadaşım ve eşleri ile buluşacağız. Arkadaşlarımdan biri hamile ve bana erkenden söylemişti. Ben 12. haftaya kadar beklemek istiyordum ama şimdi 10+1’im, yarın söylesekmi bu arkadaşlarımıza, eşimle karar veremedik. Şimdiye kadar hiç kimseye söylemedik, ailelerimize de daha söylemedik. Ne dersiniz, yarın söylesekmi?
Yazdım videoları falan da izledim hala tırsıyorum 9 kilo aldım ama kol bacak hiç yağlanmadı 5 kilo göğüsler 4 kilo göbeğe aldım resmen
Anim ben nerdeyse 2 sene ovulasyon testiyle deerlendirdim bu esnada 2 kez gebe kalabildim ama kimyasalla sonuçlandı. Daha sonra ovulasyon testinin de psikolojimi etkilemeye başladığını anladığım anda onu bıraktım 3 5 ay da normal değerlendirdik ama yine olmadi. Eşimin morfolojisi düşüktü sadece Ama üroloji bu problem değil demişti çünkü sayısı iyiydi. Bende hiç bir sıkıntı yoktu diye biliyorduk ta ki tesadüfen trombofili testi yapana kadar. Orda 3 genimde pıhtılaşma cıktı. Ve gebeligim boyunca hem coraspirin hem oksapar kullanmam gerektiğini öğrendim. Başarısız tüp bebekten sonra coraspirini birakmadim. Düzenli olarak solgarin selenyumunu, metilfolatini ve koenzim ini kullandim o ay sadece he bir de extra rahmim tersmiş gibi davrandim o ayGerçekten çok fazla asgari ücretle çalışan bir insan için birtane göndermiştik 3bin elli TL idi aslında maddiyatim olsa hepsini göndermek isterdim yada İstanbul'da yaşasam düşünmez gonderirdim ama biliyorsunki bizim yol parası tüp parasinida geçti onun için Allah'a emanet dedik transfer ettirmiştik şükür tutmuştu ama düşünce acaba budami sagliksizmi diye düşünmeye başladım ya diyorum ordakilerde sagliksizsa hiç transfer işine girismeyeyim diyorum kafamda çok soru yani inşallah Rabbimden hep onu istiyorum daha fazla yıpranmadan kendiliğinden gelsin mucizemiz ayıp olmazsa siz nasıl değerlendirdinuz ovulasyon testi falanmi yaptın eşinde problem varmiydi özelde de cevaplayabilirsin.birde ngs sağlıklı gelende düşük olabiliyormuş onun içinde kafam karışık yoksa bir şekilde gondersekmi diyorum
Rabbim inşallah sağlıkla hayırla herkese tüm isteyenlere nasıp etsinMaşallah maşallaho üç beş günlük oynamalar belirli bir güne kadar normal sayilirmis hiç merak etme bukez birşey olmaz inşallah içini ferah tut kıyamam git git aklında kalmasın tabi
Aynen öyle canim hamilelik mucizevi bir şey bazen çocuğuna kizanlari görüyorum bizdemi böyle olacağız diyorumRabbim inşallah sağlıkla hayırla herkese tüm isteyenlere nasıp etsin
Çok uzun bir yol hamilelik ve kucgaimiza alana kdr da rahat nefes yok bize
Evet canım bende doktorla eski yazışmalarımdan baktım testten sonra kaç gün aralıklarla gitmişim hepsini gördüm. Erken gitmişim canım.Ama 5+4 deydim bizde görememiştik , yolk bile yoktu ,sadece kese vardı , henüz erken bence ben 6+4 de görmüştüm hem bebekleri hem kalplerini.
Bizim burda mahalle marketi var köyde oturuyoruz tavuklarimiz da var. Market çalışanı Allah razı olsun geçen yaz markette çürüyen sebze meyveleri kasa kasa vermişti tavuklara verelim diye. Onların da üsttekiler çürük altları karıştırıyorsun sapasağlam meyveler. Ayırıp ayırıp buzluğa atmıştımTabiki iyi olmuş düzene koyman şuan ne verdik bebekleri hayatları boyunca o depodan kullanacaklar yiyorum canım dikkat ediyorum hiç secmem herşeyi yerim sebze meyve
zannetmiyorum canım biz öyle olamayız ..olmamalıyız.Onlar kolaylikla hamile kalabilenler o yüzden kıymetini bilmiyorlar ...Aynen öyle canim hamilelik mucizevi bir şey bazen çocuğuna kizanlari görüyorum bizdemi böyle olacağız diyorum
Gerçekten ama tedaviden önce 80 bedendi şu an 100 bedenalemsin 5 kilo göğüs 4 kilo göbek heee,