Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Gerçekten çok fazla asgari ücretle çalışan bir insan için birtane göndermiştik 3bin elli TL idi aslında maddiyatim olsa hepsini göndermek isterdim yada İstanbul'da yaşasam düşünmez gonderirdim ama biliyorsunki bizim yol parası tüp parasinida geçti onun için Allah'a emanet dedik transfer ettirmiştik şükür tutmuştu ama düşünce acaba budami sagliksizmi diye düşünmeye başladım ya diyorum ordakilerde sagliksizsa hiç transfer işine girismeyeyim diyorum kafamda çok soru yani inşallah Rabbimden hep onu istiyorum daha fazla yıpranmadan kendiliğinden gelsin mucizemiz ayıp olmazsa siz nasıl değerlendirdinuz ovulasyon testi falanmi yaptın eşinde problem varmiydi özelde de cevaplayabilirsin.birde ngs sağlıklı gelende düşük olabiliyormuş onun içinde kafam karışık yoksa bir şekilde gondersekmi diyorum

Normalde kullanmıyorum ama şimdi kullanıyorum kendiliğimden çünkü tüp bebekte hem Coraspin hem oksapar kullanıyoruz şimdiden hazırlığımi yapayım zaten heterezigot var

Canım hep dışardan yemek istiyor aslında onu bırakıp ev yemeklerine yönelsem bebeklere faydası var diye aldığım kilo da umurumda olmayacak. Böyle ne yiyoruz faydalı mi zararlı mi bilmiyoruz
Tabiki canım evde ne yaptığımızı biliyoruz dışardan yeme hemde bu zamanda çalışıyormuşun evde kendin yap hiç değilse ne yediğini bilirsin

Aynen canim oyle dediler, ama ziyarete gtmesek de icime sinmeyecek, can skci yani aslinda vefa borcunu odemeye gidecekken bir de 650 tl vereck olmak
Çok ince düşüncelisin tatlım ama soylede bir gerçek ver kimse hayrına yapmadı bunu bize parasını verdik...

Canım benim bende yazicaktim sabahtan beri fırsatım olmadı bı türlü Bende dün doktora gittim çok şükür hersey yolunda...Dün tam 9 haftalıkti doktor 9 hafta 2 gün ölçtü ama bu 1-2 gün oynayabilir önemli değil dedi...
Çok korkarak gittim genelde bu haftalarda kaybettiğimiz için doktor gösterince ağlamaya başladım
12. Haftada gelirsin dedi ikili test için vs ...
Ama ben kontrol süresinde iken bu daha gitcem hakkımı kullancam

Eklentiler

• IMG-20210318-WA0015.jpeg
    65,1 KB · Görüntüleme: 33
Tabiki canım evde ne yaptığımızı biliyoruz dışardan yeme hemde bu zamanda çalışıyormuşun evde kendin yap hiç değilse ne yediğini bilirsin
14.haftadan beri çalışmıyorum canım raporla idari izni doğum iznini birlestircez. Valla sıraya koydum artık et tavuk balık eşime de dedim canımız çok isterse 10 günde bir onun dışında alma diye. O da boğazlı eve bi geliyor yemek pişmemişse hemen dışarda söylüyor.
Sen de simdiden ceviz balık bol yemeye bak

Benimde ilk embriyo kimyasal olu ca doktor genetiği bozuktur dedi o zaman pişman olmuştum göndermediğime heralde gönderirdim diye düşünüyorum zaten maddi olarak saçıyoruz ona da verirdim yani
Ben asistana sorduğumda her embriyo kendine özgü hepsi sağlıksız olacak diye bir kaide yok dedi bazende şöyle düşünüyorum küçük merkezlerde yapanların daha ngs den haberleri bileyok tutacağı varsa tutuyor benim tek merak ettiğim şimdi benim sonucumda anöploidi diyor onuda araştırdım embriyo kromozom sayısında eksiklik yada fazlalikmis sağolsun(!)koskoca marka bir tüp bebek merkezi yapmıyor açıklamayı ben kendim arastiriyoum sadece sağlıksız sagliksizsa ne yani dusermi tutmazmi tutarsa Allah korusun down sendromu falanmi yani neresinde ne var anlamadım

Maşallah maşallah o üç beş günlük oynamalar belirli bir güne kadar normal sayilirmis hiç merak etme bukez birşey olmaz inşallah içini ferah tut kıyamamgit git aklında kalmasın tabi

Tabiki iyi olmuş düzene koyman şuan ne verdik bebekleri hayatları boyunca o depodan kullanacaklar yiyorum canım dikkat ediyorum hiç secmem herşeyi yerim sebze meyve

Ben önceliği aileme verirdim canım. Bugün ailene yarında arkadaşlarına söyle. 3 aya birşey kalmamış zaten. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Anim ben nerdeyse 2 sene ovulasyon testiyle deerlendirdim bu esnada 2 kez gebe kalabildim ama kimyasalla sonuçlandı. Daha sonra ovulasyon testinin de psikolojimi etkilemeye başladığını anladığım anda onu bıraktım 3 5 ay da normal değerlendirdik ama yine olmadi. Eşimin morfolojisi düşüktü sadece Ama üroloji bu problem değil demişti çünkü sayısı iyiydi. Bende hiç bir sıkıntı yoktu diye biliyorduk ta ki tesadüfen trombofili testi yapana kadar. Orda 3 genimde pıhtılaşma cıktı. Ve gebeligim boyunca hem coraspirin hem oksapar kullanmam gerektiğini öğrendim. Başarısız tüp bebekten sonra coraspirini birakmadim. Düzenli olarak solgarin selenyumunu, metilfolatini ve koenzim ini kullandim o ay sadece he bir de extra rahmim tersmiş gibi davrandim o ay bunundisinda bir de meditasyon yaptim. Ruhen de kendimi gerçekten rahatlattim. Sonra baktimki gebe kalmışım ama inan kalp sesini duyana kadar inanmadim. Ama çok şükür sağlıklı bir şekilde devam ediyor. Şimdi sana dua ediyorum sen de inşallah spontan gebe kalabilirsin

Maşallah maşallah o üç beş günlük oynamalar belirli bir güne kadar normal sayilirmis hiç merak etme bukez birşey olmaz inşallah içini ferah tut kıyamamgit git aklında kalmasın tabi
Rabbim inşallah sağlıkla hayırla herkese tüm isteyenlere nasıp etsin
Çok uzun bir yol hamilelik ve kucgaimiza alana kdr da rahat nefes yok bize

Rabbim inşallah sağlıkla hayırla herkese tüm isteyenlere nasıp etsin
Çok uzun bir yol hamilelik ve kucgaimiza alana kdr da rahat nefes yok bize
Aynen öyle canim hamilelik mucizevi bir şey bazen çocuğuna kizanlari görüyorum bizdemi böyle olacağız diyorum

Ama 5+4 deydim bizde görememiştik , yolk bile yoktu ,sadece kese vardı , henüz erken bence ben 6+4 de görmüştüm hem bebekleri hem kalplerini.
Evet canım bende doktorla eski yazışmalarımdan baktım testten sonra kaç gün aralıklarla gitmişim hepsini gördüm. Erken gitmişim canım.

Tabiki iyi olmuş düzene koyman şuan ne verdik bebekleri hayatları boyunca o depodan kullanacaklar yiyorum canım dikkat ediyorum hiç secmem herşeyi yerim sebze meyve
Bizim burda mahalle marketi var köyde oturuyoruz tavuklarimiz da var. Market çalışanı Allah razı olsun geçen yaz markette çürüyen sebze meyveleri kasa kasa vermişti tavuklara verelim diye. Onların da üsttekiler çürük altları karıştırıyorsun sapasağlam meyveler. Ayırıp ayırıp buzluğa atmıştım
Canım yaz meyvesi çekiyor bazen buzluktan alıp yiyorum çocuğu görürsem söyleyecem valla az dua etmedim
Bi kere bi çuval soğan vermişti içinden nerdeyse 3 kilo sağlam soğan çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…