Hangisi bozuk canim. Benim 3 heterezigotum varNosking size bu kan sulandırıcıları tüp bebek diye mi verdiler yoksa bu mtfr mustasyon durumları var onlardan dolayı mı heterozigot ,homozigot filan, bendede biri bozuk ama gerek duymadılar hiç.
Beybi bana öylesine verdiler bi de hibor 7500 üstüne coraspin başlamıştım ilk dozu sonradan düşürduk asprini bıraktık falanNosking size bu kan sulandırıcıları tüp bebek diye mi verdiler yoksa bu mtfr mustasyon durumları var onlardan dolayı mı heterozigot ,homozigot filan, bendede biri bozuk ama gerek duymadılar hiç.
Sen hemşireydin yanlış hatırlamıyosam. Ben sana güvenirim valla bu konuda işi bilen sensin bacoben de 15 haftada 6 kg aldim. Benimde bacak yağlanması düzenli spor da yapiyorum sen öyle deyince korktum şimdi daha çok acır çünkü
Hay maşallah çok sevindim güzelim büyümüş seçilir olmuş Aygül gibi bende hiç anlamıyorum ilk USG fotoları dan ama burda bariz belli bir yandanda huzunlenmedim değil seninle yakın tarihteydik haftaya bende paylaşırdimTeyzeler şükür bir sorun yokmuş11+5 olmuş cinsiyet için birşey demedi doktor tahmin eden var mı haftaya ikili test yapılacakmış
Canım benim Allah razı olsun evet seninle aynıydık kendime nasıl sevindiysem sanada öyle üzüldüm kalpten diliyorum bir dahakine yüzün gülecek hiç öyle düşünme olsun vardır bir hayır. Bak nosking le ben Kasım ayından tanışıyorduk aynı zamanlardaydık benim olmamıştı betam yükselmemişti senşn kadsr bile ilerleyememiştim. Ama onun o zaman maşallah pozitifti ama şimdi ona yetiştim geç olsun güç olmasın yetişeceksin topiği başında bekliyoruz bizHay maşallah çok sevindim güzelim büyümüş seçilir olmuş Aygül gibi bende hiç anlamıyorum ilk USG fotoları dan ama burda bariz belli bir yandanda huzunlenmedim değil seninle yakın tarihteydik haftaya bende paylaşırdimneyse yinede bı gönlüm senlendi senin pıtırcıgı görünce
Bak sen uyanık tabloyu verecekmiş USG koyar belki diyor yok anacim o ince düşünceler anca bizlerde olurBeni tüp doktoru zaten antepte gidemem ama ona tablo hediye götürcem bi kaç haftaya söz vermiştim pozitif olursam diyetabloyu verirken belki der gel Bi usg ye koyayım diye bu uzun bakıyor aslında o yönden hakkını yemiyim bugğn baya uzun baktı ve her defasında renkli ile de bakıyo renkliyle bakarken karnımı dürttü galiba bebek hareket etsin diye anlamadım o kısmı. Ama gıcık etti bugğn eşimde vardı eşim ayar oldu diyo Bi daha gıcık konuşursa bozarım onu diyo dur dedim sakin bişey sorulmuyor ya dediğin gibi anca söyleyince yani
Ay dimi doğru dedin inşallah yanıltır beniBak sen uyanık tabloyu verecekmiş USG koyar belki diyor yok anacim o ince düşünceler anca bizlerde olur
Sağol canım Allah razı olsun sen ve topikteki tüm arkadaşlardan hepinizin iyi dileklerini hissediyorum inşallah beybim yetişmeye çalışıyorum hem tecrübe olur siz dogurursunuz bende size sorarım bebekle ilgili tavsiyeleri iyi tarafından bakalımCanım benim Allah razı olsun evet seninle aynıydık kendime nasıl sevindiysem sanada öyle üzüldüm kalpten diliyorum bir dahakine yüzün gülecek hiç öyle düşünme olsun vardır bir hayır. Bak nosking le ben Kasım ayından tanışıyorduk aynı zamanlardaydık benim olmamıştı betam yükselmemişti senşn kadsr bile ilerleyememiştim. Ama onun o zaman maşallah pozitifti ama şimdi ona yetiştim geç olsun güç olmasın yetişeceksin topiği başında bekliyoruz biz
İnşallah canım keşke öyle bir iyilik yapsınAy dimi doğru dedin inşallah yanıltır beni
Hepimiz birbirimize desteği valla iyiki varsınızSağol canım Allah razı olsun sen ve topikteki tüm arkadaşlardan hepinizin iyi dileklerini hissediyorum inşallah beybim yetişmeye çalışıyorum hem tecrübe olur siz dogurursunuz bende size sorarım bebekle ilgili tavsiyeleri iyi tarafından bakalım
Bacaktan hastalar daha çok acidığini söylüyor canim. Babam covidden dolayı aylarca iğne kullandı bacağından 2 kez yaptırabildiSen hemşireydin yanlış hatırlamıyosam. Ben sana güvenirim valla bu konuda işi bilen sensin baco
Kız sen kaç kg sun bacakta yağı olmayanda ilk defa duydum ohhh iyi bari bende bol yağ var bibise yarayacakBacağın tam olarak neresine yapılıyor benim bacakta yağlı yer yok gibi acıyacak diye şeyapamiyorum
O zaman ben göbek devam napalımBacaktan hastalar daha çok acidığini söylüyor canim. Babam covidden dolayı aylarca iğne kullandı bacağından 2 kez yaptırabildi
Cemcim en az iki ay ara dedi bekleyeceğiz maddi manevi toparlanmanın lazim ngs gondersekmi gondremesekmi kararsızız bu kez çift transfer olacak bilmiyorum karisigimHepimiz birbirimize desteği valla iyiki varsınızgüzel sonuçlarını göreceğiz inşallah kısmetse ne zaman deneyeceksşn
Şu an 66 kiloyum ciddiyim göbek gibi tutup sıkamıyorum bile sertKız sen kaç kg sun bacakta yağı olmayanda ilk defa duydum ohhh iyi bari bende bol yağ var bibise yarayacak
Muayene ücreti alıyorlar tatlım hazırlıklı gitAynen canim firsat olmadi gidemedik ama borclu hissediyorum kndimien azindan belki prolutexi birak vs der bir de bebegi gorur hc gormedi transferden snra senin de oyle sanirim, en son transfere gtmstk smdi Allah nasip ederse bebislerle gtmek eminim cok farkli hissettirir, Allah nasip etsin insallah canim o gunleri de gormeyi benim daha var ama sen hftaya hbr edersin bizleri
Yani 2 ay makul bir süre iyi olur toparlanırsınız yine ngs için doktorla görüş bakalım ona göre adım atarsınız inşallah herşey yolunda giderCemcim en az iki ay ara dedi bekleyeceğiz maddi manevi toparlanmanın lazim ngs gondersekmi gondremesekmi kararsızız bu kez çift transfer olacak bilmiyorum karisigim
Ooo sen taş gibi hatunsun ozaman kas dokusu mevcut hemde spor falan kaç kg hamile kaldın tedavide kaç kgdinŞu an 66 kiloyum ciddiyim göbek gibi tutup sıkamıyorum bile sertsporu hamile kalınca bıraktım acaba onunla mi alakalı
Bacakta yağ olup olmadığını nasıl bilcez kızŞu an 66 kiloyum ciddiyim göbek gibi tutup sıkamıyorum bile sertsporu hamile kalınca bıraktım acaba onunla mi alakalı