Aralık Ocak transfer olanlar ve tüp bebek süreci

Amin canım benim inşallah bende kese için gitmiştim kalp atışında çağırmıştı ama gidemedim bende öyle hissediyorum Bi hediye götüreceğim Bi kaç haftaya belki usgye de koyarbizi

Canım geçmiş olsun, progestanı fitil olarak alıyorum. Doktorum hap olarak zor olduğunu söylemişti. Yan etkisini çok hissettiriyormuş. Fitile dönsen doktoruna söyleyip. Hem vajinada daha etkiliymiş.
Beceremem diye agzdan kullanyrm. Sanirim ondan cnku hergun ilactan snra bi bas donmesi halszlk yapiyor

Ay çok sağol bilgi için canım ama neden kendileri rapor çıkarırken bunu düşünmez anlamıyorum ya şimdi bir daha söylemekten ben utanıcam
Canım benim doktorum bunların hiç birini bilmiyordu. Ben de raporlu olan bi kaç arkadaştan öğrendim. Belki seninki de bu muaf seçeneğini bilmiyodur. Söyle hemen yaptirir zaten sekreterine

Sagol canm. Progestan igneyi birakmistim. Demekki zamani degildi. 200 mg hapina basladim. Ama yan etkisi baya cok

Aynen tğpcğ Fikret bırak dedi hahaha tüpçü diyince böyle diyesim geliyor aynen ya bırakcam gerçekten fitil çok gıcık iğneden de gıcık hep akıyo falan gına gelmişti
Sen ne kullanıyorsun fitil? Ay progestan kokusundan nefer ediyorum gerçekten günlük ped falan da fayda etmiyor yağlı yağlı akıyor

Kızlar fikrinize ihtiyacım var. Yarın iki arkadaşım ve eşleri ile buluşacağız. Arkadaşlarımdan biri hamile ve bana erkenden söylemişti. Ben 12. haftaya kadar beklemek istiyordum ama şimdi 10+1’im, yarın söylesekmi bu arkadaşlarımıza, eşimle karar veremedik. Şimdiye kadar hiç kimseye söylemedik, ailelerimize de daha söylemedik. Ne dersiniz, yarın söylesekmi?

Amin canım benim inşallah bende kese için gitmiştim kalp atışında çağırmıştı ama gidemedim bende öyle hissediyorum Bi hediye götüreceğim Bi kaç haftaya belki usgye de koyarbizi
Bahceci 650 tlcik istyrmus gebelikte muayene icin o nedenle biz ya vercez ya da usg olmayacak cok buyuk ihtimalle canim insallah senin oyle olmaz

Allah gonlune gore versin canim su mubarek gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…